Ac/dc στο oaka, 28/5/2009

τελευταια φορα που ειχε κλεισει ετσι η φωνη μου ηταν στο euro…
νταξ μια φορα καθε 5 μέρες καλα ειναι…
Αυτό λέω κι εγώ. Να ταν και τσάμπα…:stuck_out_tongue:

Εμπειρία ζωής. Κι εγώ με τα πόδια γύρισα, αλλά δε μάσησα.

στο thunderstruck ειχαμε κλαματα!! :lol:

τα χουνε πει ολα παραπανω

παιζει να ναι το καλυτερο συναυλιακο show που χω δει ποτε

και η μοναδικη φορα που τα λεφτα που εσκασα πιστευω οτι αξιζανε και το παραμικρο σεντς

ψεγαδια αν ψαξουμε θα βρουμε
αλλα οπως ειπωθηκε δεν εχει σημασια γιατι μειναμε ολοι ικανοποιημενοι
περασαμε τελεια
και χαραξαμε στη μνημη μας μια μοναδικη εμπειρια

και εις ανωτερα (οσο ζουμε ελπιζουμε)

for those about to rock we salute you

ps: γιατι αναφερεστε στον πληθυντικο για τις κοπελες που βγαλανε την μπλουζα τους??μια μοναχα δεν ητανε?
οι υπολοιπες ηταν συγκρατημενες και οι μισες αυτες απιστευτα σεμνοτυφες!!δηλαδη τι ριχνεις τα μαλλια σου και κρυβεις τη μουρη σου???ελεος, βγηκες κρυφο ραντεβου με τον ροκα γκομενο και αφησες τον σκυλα σπιτι? :stuck_out_tongue: :lol:

:lol::lol:

Μόνο η μία έβγαλε τη μπλούζα. Τρελά αντανακλαστικά. Η άλλη όμως που τα κούνησε μας αποζημίωσε και με το παραπάνω. She’s got the jack!

μα το απιστευτο γελιο ηταν αυτο!
οτι στην αρχη,δεν ηξεραν αν επρεπε να χαιρονται ή οχι !!

ηταν στο φακο, ΜΟΝΕΣ και ο Μπραϊαν τραγουδουσε

“ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΑΦΡΟΔΙΣΙΟ”!!!

:lol:

ειδατε τι επιπτωσεις εχει η ελλειψη αλκοολ??? :lol:

ρε παιδιά όλα καλά αλλά μετά από αυτό … πώς να πάμε σε άλλη συναυλία;;;; 8O να δούμε τι;

Έλα ντε???

Παπαριζου…:stuck_out_tongue:

σοβαρά το λέω, θέλω να πάω guardian τον Ιούλιο αλλά φοβάμαι ότι θα ξενερώσω. Μετά από τέτοιο σόου το να δεις μια χούφτα μαντραχαλάδες να τραγουδάνε απλά στη σκηνή τι να πει;

Και δύο δικά μου βίντεα:

Ήξερα ότι κάποιοι θα το έλεγαν αυτό. Γι΄αυτό είπα ότι η συναυλία ήταν σημείο μηδέν. Τίποτα δε θα είναι το ίδιο πριν και μετά, αφού έχεις δει την απόλυτη συναυλία. Από κει και πέρα, αν σ’ αρέσει η μουσική, απλά πας σε συναυλίες.

Λοιπον δειτε απο το 2.00 και κατω αντιδρασεις ελλαδα

εδω δειτε απο το 3.00 και κατω αντιδρασεις αμερικη…

Ρε ποσο ξενερωτος μπορει να ειναι ενας λαος???

Ρε παιδιά η συναυλία χτες ήταν εξωπραγματική. Μας ταξίδεψαν σε άλλες συναυλιακές και μουσικές διαστάσεις… αλλά αναρωτηθείτε, άξιζε πραγματικά να χάσουμε το ντιμπέϊτ για τους ACDC!!! :wacko:

Δεν μπορώ να καταλάβω πως κάποιος μπορεί να πετάξει μπύρα πάνω στον Agnus ενώ αυτός παίζε. (Σε άλλη παλαιότερη συναυλία) Πόσο μαλάκας μπορεί να είναι ο κόσμος?
http://www.youtube.com/watch?v=CjBOg50EDqw

καλά καλά, και γω τα (γ)ίδια έλεγα μετά τους Σάμπαθ στη μαλακασ(α) αλλά πάλι έχω ξεσκιστεί στα λάιβ.:smiley:

ε καλα μην τους βαζουμε και ολους σε ενα τσουβαλι!

του χρόνου και πάλι…[SIZE=“6”]AC/DC[/SIZE]

και κάθε μέρα αν μπορούσα θα έβλεπα…[SIZE=“7”]AC/DC[/SIZE]

κατι μου λεει οτι σαν εμπειρια η Ελλαδα θα ηταν εξωπραγματικη… Βιεννη χαμος να πουμε αλλα οσο ναναι πιο ψυχροι απο Ελλαδα…Δηλαδη αλλο να εισαι αρενα Ελλαδα και αλλο οπουδηποτε αλλου Ευρωπη…

αυτό βασικά!

Αν βγάζαν και τα κορίτσια τα σουτιέν… :roll:

Κάτι είναι κι αυτό