εμ!
στη δυτικη ευρωπη -αμερικη οντας σουρωμενες τα βγαζουν τα σουτιεν!! :lol:
εμ!
στη δυτικη ευρωπη -αμερικη οντας σουρωμενες τα βγαζουν τα σουτιεν!! :lol:
Χαχαχαχα ρε δεν υπάρχει σύγκριση…η νύχτα με τη μέρα είναι…
Ο πιο φανατικός Αμερικανός θεατής απλώς κάνει ένα ανεπαίσθητο headbanging…
παντως κυριος ε…αφηνει λιγο την κιθαρα, λεει κανα 2 λογακια, ξαναπαιρνει τι κιθαρα, υποκλινεται στο κοινο και συνεχιζει… Ρε που παει αυτη η μπηχτη που παει…:lol::lol::lol:
Παιδιά το Let there be rock, ήταν το μεγάλο solo του ΑNGUS στην αρένα???:-k
Μή συγκρίνετε με τους αμερικάνους. Ρε παιδιά δε θέλω να σας ξενερώσω, εντάξει τα σπάμε, αλλά παίζει ο μέσος αμερικάνος να έχει δει τους AC/DC δέκα φορές περισσότερες απ’ το μέσο έλληνα.
Το Let there be rock.
Μόλις ξύπνησα…
Κλεισμένη τελείως η φωνή μου…
Πονάει τρελλά ο αυχένας μου…Η μέση και οι πατούσες μου απλά δεν υπάρχουν:lol:
Απερίγραπτο αυτό που ζήσαμε…
Εγώ ήμουν πιο μπροστά από τη μέση του διαδρόμου…κολλημένη πάνω στα κάγκελο…τα είδα τέλεια όλα…όλοι πάνω μου γιατί προσπαθούσαν να σκύψουν για να δουν…Πόνος πολύς γιατί είμαι και μισή μπουκιά άνθρωπος…αλλά άξιζε κάθε δευτερόλεπτο!!!
Γαμάτη στιγμή: όταν ο Brian ήρθε ακριβώς μπροστά μου(με κοίταζε μες στα μάτια:p) και όλοι από δίπλα τον λούζανε με νερό για να δροσιστεί…Άνοιξε τα χέρια του σα να λέει δροσίστε με και άλλο…μιλάμε ότι έγινε λούτσα…και ΚΑΡΑΓΟΥΣΤΑΡΕ…είχε ψοφήσει και στο γέλιο…Πόσο ΑΓΑΠΗ ήταν:D
Ολα αυτα καλα ρε Βλεεδιν αλλα τι εγινε εχθες ?? πηρες χαμπαρι τιποτα?? ακουσες κατι ??
πωωωωω τι μου θυμισες!Θελω παλιιιι!!! :bounce:
Ηταν απιστευτα χτες!Οσοι δεν ηρθατε χασατε.Ακομα δε μπορω να το πιστεψω οτι ημουν σε συναυλια των acdc και ηταν ολα τοσο γαματα.Πραγματικα σοου,υπερπαραγωγη!Ειχα φτασει απο τις 7 και ημουν σε κερκιδα χαμηλα και κεντρο ευθεια ειχα τη σκηνη.Η αρενα αρχισε να τιγκαρει ενω ο κοσμος εμπαινε κοπαδια απτη κυρια εισοδο.Αρχισε να σκοτεινιαζει,η αρενα φουλαρε και βγηκαν οι Αnswers που εμενα προσωπικα μου αρεσαν πολυ.Ειδικα η φωνη του τραγουδιστη μου θυμισε Zeppelin. Aλλα οπως και να το κανουμε κανεις δε καθοταν να δει αυτους.Ολοι ηταν μουδιασμενοι εν αναμονη των θεων.
Σκοταδι και παντου τρεμοπαιζαν τα κοκκινα κερατακια στο πληθος.Μια πραγματικη λαοθαλασσα που καθοταν σε αναμμενα καρβουνα.Ξαφνικα η εισαγωγη και το βιντεακι με καρτουν απο το rock’n’roll train.Ηταν μοναδικα!Ειχα μεινει με ενα χαμογελο μεχρι τ’αφτια και τα ματια γουρλωμενα απο εκσταση. 8O Στο τελος του κλιπ αναβουν τα φωτα και εμφανιζεται το τεραστιο τρενο σα να εχει καρφωθει στο σκηνικο.Βλεπω τον Ανγκους και βαζω τα ουρλιαχτα! :bow2:
Ειχε και τη γιγαντια καμπανα απο τον ουρανο που πηρε φορα ο Brian και κρεμαστηκε απο το σχοινι και την εκρουσε,ειχε και τη μοναδικη ανεπαναληπτη Rossie που κουνιοταν στους ρυθμους της κιθαρας.Ειχε και τον θεο Angus να τρεχει σε εναν διαδρομο που οδηγουσε σε μια ξεχωριστη υπερυψωμενη σκηνη στη μεση της αρενας και εκει εδωσε επι ενα τεταρτο το δικο του σοου. :twisted: Κυλιστηκε,επαιζε με το ενα χερι,εκανε κερατακια,εκανε το βαδισμα της παπιας,εκανε και στριπτιζ το κλασικο
Στο τελος της μικρης του παραστασης εσκασε μια τεραστια μπαλα απο χαρτοπολεμο που ανεβηκε ψηλα και διασκορπιστηκε παντου σε ολη την αρενα.Ο διαβολακος ετρεχε εδω κι εκει,ο Brian σε τελεια φορμα,η μουσικη καταπληκτικη,οι ACDC ακουραστοι κι αγεραστοι.Δε πηρα τα ματια μου απο πανω τους ουτε 1 δεπτερολεπτο.Γιατι ηταν οντως ενα θαυμα και οντως γαμησαν. :bow2:
Στο you shook me all night long νομιζω,και σε καποια αλλα κομματια,καποιες κοπελες μιμηθηκαν το στριπτιζ του Angus και οποτε τις εδειχνε η οθονη δεν εχαναν την ευκαιρια να βγαζουν τις μπλουζες τους,να μενουν με το εσωρουχο και να προκαλουν.Αντε πηρε ματι το σταδιο
ACDC ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΩΡΟ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ!!!
Αυτό που λέει ο Ρεντ Ραμ για τους αμερικάνους ισχύει.
Αλλά και πάλι ρε πούστη μου, όταν είδα το βίντεο του Isis γ@μήθηκα στα γέλια! :lol::lol::lol:#-o#-o
Δεν έχω διάθεση να γράψω τίποτα. Δηλώνω τέρμα ξενερωμένος που δε μπορώ να πάρω ένα αεροπλάνο και να πάω να τους δω και σε άλλους προορισμούς. Δηλώνω ξενερωμένος που η σημερινή μέρα δεν είναι η χθεσινή. Τουλάχιστον θα μπορώ να καυχιέμαι στα παιδιά μου και στα εγγόνια μου πως κάποτε πήγα κι εγώ στο μεγαλύτερο και πιο επιτυχημένο rock n roll πάρτυ που έγινε ποτέ στην Αθήνα.
Τελικά They 've got the biggest balls from us all.
ναιi!!!
Οι Answer και εμένα μου άρεσαν πολύ.Οσο για τα μπολντ ο τραγουδιστής θύμιζε η εικόνα του πλαντ όχι η φωνή του:p
:lol: σωστα,θυμιζε εμφανισιακα αν και ο Πλαντ ειναι πιο ωραιος και η φωνη θυμιζε ομως το στιλ του,δε μπορεις να πεις.Αν και δε τον φτανει κανεις ουτε στο μικρο του δαχτυλακι 8)
Παιδιά ωραία όλα αυτά που διαβάζω από το πρωί. Δεν λέω, καλοί οι ACDC, αλλά σαν τους ΟΝΙΡΑΜΑ στο σπίτι σου δεν έχει…:D:D:D
Εδω στην αμερικη απαγορευονται οι ορθιοι στις συναυλιες.Ακομα και στην αρενα καρεκλες εχουν δηλαδη…
:-k τι ακριβως συγκρινεις γιατι θα τρελαθω?..
Kameleon η δήλωση της δεκαετίας! :lol::lol::lol::lol::lol:
Δε λεω, ηταν απιστευτη η χτεσινη εμπειρια αλλα δεν θα ηθελα να τους δω καπου αλλου. Καμια συναυλια δεν θα ηθελα να δω εκτος Ελλαδας (εκτος και αν δεν ερχονται εδω)… Το κοινο εδω ειναι τοσο, μα τοσο πορωμενο που καμια συναυλια που εχουμε δει εδω δεν μπορει να ειναι πιο γαματη απο την αντιστοιχη στο εξωτερικο…δειτε μεταλλικα, σαμπαθ, μειντεν, acdc… ελεος!
Εννοώ ότι θα πρέπει επειγόντως να κλείσεις εισητήριο για Αγγλία, έχω κανονίσει δωρεάν εβδομάδα σεξ για σένα με όλους τους Monty Python (πλην του νεκρού), μήπως και μάθεις να ξεχωρίζεις την πλάκα από την πραγματικότητα. Δηλαδή τους ACDC από τους ΟΝΙΡΑΜΑ…
ΗΜΑΡΤΟΝ!!! Πάντα φιλικά με αγάπη φίλε μου!