Ac/dc στο oaka, 28/5/2009

γτι ρε γαμωτο πατε στο ενα ακρο εσεις οι ‘‘αγριοι’’;;;
δεν μπορω να το καταλαβω τι δεν καταλαβαινετε απο αυτα που ειπε ο βαγγελης για παραδειγμα…ολο ειρωνια και ετσ και συνεχιζεται ενα ανουσιο για εμενα θεμα…που οκ καλα κανει και θιγεται αλλα ισως οχι εδω περα…εγω παντως ημουνα κοντα εκει που ηταν ο βαγγελης στα ‘‘σχετικα’’ ηρεμα και παρ ολα αυτα για λιγα δευτερολεπτα πιστεψα (για πρωτη φορα στη ζωη μου) οτι θα ειμαι νεκρος…λογω ενος χτυπηματος που μου προκαλεσε πανικο και ασφυξια και και προσπαθουσα απ τα σμπρωξιδια να κρατηθω ορθιος…φωναζα για ακρη να συνελθω δεν ακουγε σχεδον ΚΑΝΕΙΣ!!!
δηλαδη να σου πω…συμφωνω πηγα acdc να δω ενα τεραστιο ροκ γεγονος…εφυγα με κλειστο το λαιμο με ταλαιπωρημενα ποδια απο τα χοροπηδηχτα και με σβερκο διαλυμενο και καταιδρωμενος…οκ γουσταρα και εκανα αυτο που κανανε και οι υπολοιποι εσεις…οχι πιτ, φλερς κτλ απλα συμπεριφορα που ειχε το 80% οσων ηταν εκει κοντα μου…απλα λεω…αν εχανα τελειως τις αισθησεις μου εκεινη την ωρα και επεφτα κατω δεν θα το καταλαβενε κανεις θα επεφταν πανω μου αλλοι 15 ετσι πως πηγαινε η μαζα του κοσμου και θα ειχαμε τεραστια δραμματα…αν γινοτανε κατι τετοιο τι θα λεγαμε;; ητανε ροκ συναυλια ε λογικο το σπρωξιδι και ο πανικος αλλα ειναι ροκ ρε παιδι μου δεν μπορεις να εισαι στατικος κτλ…
να σημειωσω οτι το περιστατικο που περιεγραψα αρχισε αμεσως μετα απο οταν αναψε μπροστα μου μια φωτοβολιδα και στριμωχτηκαμε σαν σαρδελες για να μην καουμε

Συγγνώμη αλλά πόσο μαλάκας μπορεί να είναι κάποιος για να κάνει mosh pit για να τον δει μια γκόμενα?Δεν ξέρω, δεν θέλω να πιστέψω οτι υπάρχουν τόσο μαλάκες σ’αυτό τον χώρο(οτι υπάρχουν υπάρχουν βέβαια…Αλλά τόσο???).Βασικά πως περιμένεις να σε δει και να ψαρώσει μια γκόμενα μέσα στο σκοτάδι, και με 10-20-30 άτομα να γίνονται μια άμορφη μάζα?
Βασικά αυτή η συζήτηση είναι αέναη…Όπως και για τις ομάδες, όπως και για την πολιτική.Οι μεν θεωρούν οτι έχουν δικαίωμα να βγάλουν την καύλα τους όπως γουστάρουν, και οι δε οτι έχουν δικαίωμα να αράζουν χαλαρά μπροστά χωρίς να τους ζαλίζουν τ’αρχίδια.Την άποψη μου την έχω πει αλλά όντως καταντάει κουραστικό…Οπως την βρίσκει ο καθένας.Βάλτε τελεία σε αυτό το θέμα.
[SIZE=“7”]AC/DC ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ[/SIZE]

ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΦΩΤΟ Η ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΝΔΩΣΕΙ ΛΙΝΚ ΑΜΕΣΑ!!
Δεκτα και βιντεακια απο youtube με κομπλε ποιοτητα!

Πριν κάνα 2 χρόνια νομίζω σε κάποιο RW ήταν ετοιμαζόμασταν να μπούμε σε ένα pit και ακούμε 2κοπέλες δίπλα να λέει η μια στην άλλη :
“Λοιπόν μπαίνουμε και χουφτώνουμε όσους ποιο πολλούς μπορούμε!!!”
Μετά από αυτό προσέχω σε τι pit μπαίνω … :lol::lol::lol:

Απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!:lol::lol::lol: Τι έγινε τελικά με την μικρούλα γερομπισμπίκη?Την χούφτωσες, την χούφτωσες?ΧΟΥΦΤΩΣΤΗΝ ΧΟΥΦΤΩΣΤΗΝ!Πολύ Παπαγιαννόπουλος κατάσταση!:bow2:

Λοιπόν και για να αλλάξει το θέμα, πάμε:
Πως καταφέρνεις να κάνεις 1 συγκρότημα να μην ξαναέρθει;Τσαντίζεις τον manager;Όχι.Μπαίνεις τσαμπε ολέ;Όχι.Απλά και όμορφα τα βάζεις με τον αρχηγό του συγκροτήματος.Πως;Η τεχνολογία.Λέϊζερ.Ο Malcolm έτρωγε απο την αρχή ως το τέλος λέϊζερ.Πολλές φορές είχε τσαντιστεί και έβριζε και φυσικά όταν τελείωσε η συναυλiά σας έκανε κολόχερα και του ρίξαν μία πετσέτα πάνω “και καλά για τον ιδρώτα” αλλά ουσιαστικά για να μην τα δούνε.Πίσω έγινε τις πο$τάνας και ακόμα μερικά πραγματάκια που δεν θέλω να πω για να μην τους εκθέσω.Τεσπά απλά και όμορφα, φύγαν με τις “καλύτερες” αναμνήσεις απο εδώ και θέλουν να (μην) ξαναέρθουν σύντομα.

Μεταφέρθει αλλού το πόστ.

αμα εγινε αυτο ειναι ξεφτιλα για εμας.κριμα.πολυ γελοιο ο λογος που μπορει να μην ξαναρθουνε.δεν φταινε οι ακα ντακα.οι ηλιθιοι φταινε που καταφερανε αυτο.ελπιζω ομως να μην ειχαν τοσο μεγαλο προβλημα.στο κατω κατω 5-10 οπαδοι ητανε που δεν αντιπροσωπευουν ολο το κοινο

Mε μια γενναιόδωρη προσφορούλα πιστεψέ με θα ξανάρθουν…

money makes the world go round

τους κοβεις για τετοια ατομα?

…κουτό παιδί!

μα αν τους νοιαζαν τοσο τα λεφτα,δε θα εκαναν τη ζωη που κανουνε.θα το παιζανε σελεμπριτυ και τετοια.αυτο ειναι που τους κανει να ξεχωριζουν απο αλλα συγκροτηματα:wink:.

Και κάτι άλλο.Κυκλοφόρησε η βιογραφία τους: AC/DC rock ‘n’ roll υψηλής τάσης.Κυκλοφορεί με το περιοδικό Sonic, αλλά απ’ ότι μου είπαν το βρίσκεις και στο Metropolis.Τσεκάρετε, για να δείτε και τι άτομα είναι…

Σωπα ρε φιλε ?? Τοσο γαμησε τα φαση ε? Εδω ρε περναγε οJohnson και του πεταγανε νερο.Και παλι καλα που το πηρε στην πλακα και τους εκανε νοημα ριχτε κι αλλο.Εγω εκει νομισα οτι θα φυγει κατι πιο χοντρο.Ή οταν περναγε ο Angus για να παει στην δευτερη σκηνη του ριξανε νερο και πηγε κατευθειαν πανω στην κιθαρα και το ειδα γιατι εγινε οταν περναγε απο μπροστα μου και εν συνεχεια την σκουπιζανε για να παιξει και για αυτο ψιλοαργησε να βγει στην δευτερη σκηνη.

Παντως κριμα αν ειναι αυτο

Μπάβο mixer το ξέρεις καλά το γκρουπ.Οταν ξέρναγε ο mal μέσα και έπιανε το κεφάλι του έλεγε “δε πηράζει αν μου δώσουν λεφτά θα ξαναέρθω εδώ να με γαμ%σουν”.Είσαι γνώστης.

Στον αγώνα την εθνικής στην Κρήτη με το Ισραήλ αυτόν που πιάσανε τελικά να ρίχνει με λειζερ στους παίχτες την επόμενη μέρα ήταν έξω …
Γιατί ???
Ήταν ο παπάς κάποιου χωριού …

Τι περίμενες ότι θα σεβαστούν τώρα ???
Τα ίδια και πέρσι στους maiden #-o#-o#-o
Άντε κάνε στον Σκοτσέζο τέτοια και να μην τσαντιστεί … :?:?:?

…ναι ναι ότι πεις μεγάλε

Οκ, όπως σου είπα τα ξέρεις καλύτερα τα πράγματα εσύ.Γεία.

Δεν ξερω αν ισχυει αυτο με τα λεηζερ,παντως,ο ενας παπαρας με το λεηζερ ηταν λιιιγο πιο μπροστα μας πριν αρχισει το λαηβ και του ευχομασταν οολοι μαζι να του σαπισει το πουλι ετσι και κανει μαλακιες.Ελπιζω να πιασε η ευχη μας.

Τώρα βέβαια θα μου πεις ότι στην Σκοτία τουσ φτύναν (τοπικό έθιμο) για να τους δείξουν την αγάπη τους.Ε εδώ δεν τους φτάναμε και αρχίσαν οι λεϊζεριές.