Ac/dc στο oaka, 28/5/2009

ετσι ακριβώς!

Δεν ειναι θεμα υποτιμησης…

Ειδικα λιγο πιο πισω, εκει που ημουν εγω (στη μεση της αποστασης απο το υπερυψωμενο και το ενδιαμεσο καγκελο) πολυς κοσμος δεν τραγουδουσε ουτε τα πιο κλασικα.

Ουτε το “Angus” στη Rosie δεν ηχησε δυνατα.

Λιγα ρεφραιν και ως εκει.

Αλλα παρ’ ολα αυτα το σημαντικοτερο ολων ειναι το πιτ. :slight_smile:

Άσχετο αλλά μήπως ψυλλιάζεται κανείς με τι θα ασχολείται ο επόμενος Dr.Rock ??? :p:p:p:lol::lol::lol::lol: :wink:

Pit οπου το βρισκετε!!
Σε οποια συναυλια!!αρκει να ειναι απο ροκ και περα!!Αν ΔΕΝ μπεις στο Pit ΔΕΝ χτυπας/Τραυματιζεσαι!
ΑΝ παραπονιεσαι για το σπρωξιδι, εισαι σε λαθος μερος!!
Η καυλα εκφραζεται με πολλους τροπους!!

Μπορει να ειναι το Pit…
Μπορει το χτυπημα…
Μπορει ο χορος…

ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΣΤΕΚΕΣΑΙ ΑΠΛΑ ΣΑΝ ΑΓΓΟΥΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΗ ΣΚΗΝΗ!!
Δεν λεω, ειναι γαμω να αποτυπωνονται οι εικονες στο μυαλο αλλα αυτο ειναι μαλλον για τις κερκιδες!
Γιατι?
Ειχα εισητηριο για αρενα.Μια και κατι ημουν εκει…Με εψησε ομως ο κολλητος μου να παμε στη 10.
Τι εκανα?Καταλαβα τη μαλακια μου και χωθηκα στην αρενα εστω και αργοτερα.
Γιατι?
Γιατι ηθελα να ΖΗΣΩ τη συναυλια ΟΣΟ το δυνατον ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!
Μπορουσα να κατσω στα αυγα μου (και να μουρμουριζω οτι ημουν μακρυα…)Μπορουσα να ημουν καγκελο…(και να κλαιγομαι για το σπρωξιμο…)
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ!
Ηταν ροκ συναυλια σε ΣΤΑΔΙΟ . Οχι σε κλαμπακι να παμε να πιασουμε θεση στο μπαρ!

Θα μπορουσα κι εγω να εγραφα για ολα τα πρεζακια που επεσαν πανω μου!!
Το σπρωξιμο!Το τραβηγμα!!Τις σφηνες των “εξυπνων” για να πανε πιο μπροστα!!
Και?
ΤΙ θα αλλαζε?
ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΑΣΕΙΣ YOU GO WITH THE FLOW!!
Εσπρωξα,τραβηξα,χτυπηθηκα και μπηκα “σφηνα”!!

Γιατι αυτο ειναι ΡΟΚ!!
ΟΧΙ ο καναπες και οι τροποι “μη μου απτου”…

ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΚΟΜΗ “HIGH” ΑΠΟ ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ???!!!??!!?:stuck_out_tongue:

Αυτός είναι και ένας λόγος που έγινε χαμός κάτω! Φαντάσου ότι δεν το έκανες μόνο εσύ αυτό, βάλε και τους τσαμπατζίδες, μετά πως να μην φωνάζει ο άλλος??

Παιδιά το να κάνεις mosh pit σε συναυλία των AC/DC είναι μέγιστη ΚΑΓΚΟΥΡΙΑ! Άντε τώρα να κάνετε και στους Bon Jovi(αν έρθουν ποτέ) και στους Motley Crue, πολλά γκομενάκια θα έχει μπορεί καμιά ηλίθια να “πέσει” ! Ήμαρτον ρεεεεεεεε

στους σκορπιονς… να περιμενουν το when the smoke is going down…:lol::lol:

δε βαριεσαι…οπως τη βρισκει ο καθεις…!!

απλα, ποτε δεν ξερεις γιατι κλαιγεται ο καθενας…
εμενα πισω μου ηταν κατι φυντανια…αλλα ΟΚ, δεν ειχε μοσινγκ… Απλα τα παιδια χωρευανε ΑΓΑΡΜΠΑ!
ΓΙΑΤΙ να κρινω το τι ειναι ο αλλος?Αν γινοταν μαλακια, μπορει να παιζαμε και μαπες…
Εχει να κανει και με την “ανεκτικοτητα” του καθενος.

Το να χορεύεις, να χοροπηδάς, να γκαρίζεις είναι απόλυτα λογικό και θεμιτό! Το να κάνεις πιτ σε συναυλία ροκ μπάντας με καθαρές μλουζ αναφορές είναι ΚΑΓΚΟΥΡΙΑ!!! δεν θα βαρεθώ να το φωνάζω.

ρε…συμφωνω…απλα ΔΕΝ μπορεις να διδαξεις τον κοσμο…ειδικα οταν μιλαμε πλεον για τετοιες εμπειριες και κατοπιν εορτης!
Δεν υπαρχει καλυτερη φαση απο το να μπαινεις σε πιτ οταν ΔΕΝ το γουσταρεις και απλα να ριχνεις μπουκετα στα κωλοπαιδα!!
χαλαρωνουμε ολοι μαζι!

Καγκουρας οριζεται αυτος που τα τρωει και το θεωρει “γαμω”!:stuck_out_tongue:

δεν θα βαρεθω να συμφωνω μαζι σου…

βαρεθηκα να ποσταρω για τα ιδια!:lol:

Καλά mosh pit όντως θα ναι τρελή καγκουριά σε συναυλία Ac/Dc, αλλά εδώ μιλάμε ότι υπάρχει κόσμος που παραπονιέται για το σπρώξιμο και τον απλό χορό που συνδυάζεται με χτύπημα. Βέβαια υπήρχαν περιπτώσεις ηλιθίων, ένας πχ δίπλα μου ήθελε να κάνει croud surfing, δε κοίταγε που ταν σαν τον Πάγκαλο, πήρε μία γκόμενα στη μάπα που ήταν με τον γκόμενό της, και γύρισε λέγοντας στους δικούς του “κωλόφλωροι”. Χααχαχαχ κάτι τραγικοι τυπάδες που κυκλοφορούν

νταξει ρε παιδες, αλλο πραματο σπρωξιμο…
δε μιλαμε γιαυτο, εννοειται πως θα σπρωχτεις και θα ζουληχτεις…
και στην ανασταση οταν σβηνουν τα φωτα κι εκει σπρωξιμο πεφτει, δεν θα πεφτει στους ακαντακα…

νομιζω ειχα ατρανταχτο επιχειρημα αυτη τη φορα…#-o:lol:

:lol::lol::lol:

Σόρυ λοιπόν που σε μερικούς οι AC/DC βγάζουν μεγαλύτερη ενέργεια και κα%λα απο πιο σκληρές συναυλίες.Ίσως να τείνουν και προς το μέταλ.Αλλά μάλλον λέω βλακίες.Τέσπα βαρέθηκα το κλάμα για τα πιτ και τα flares.Δείτε έξω τι λένε οι ξένοι για την συναυλία.Έτσι και αλλιώς δεν παίζει να ξαναγίνουν χωρίς τους “ξενοδόχους”.Περισσότερα σε κανα μισάωρο…

ΟΚ ο λαός αποφάνθηκε ΠΟΤΕ ξανά pit στους ac/dc [-X[-X[-X

όποιος παραβεί τον νόμο θα κουρεύεται και θα τον κάνουν μαι γύρα στην γειτονία και έξω από μεταλάδικα με ροζ πουκάμισο και πινακίδα είμαι κάγκουρας … :!::!::!:

[SIZE=“1”]μην σκιστεί και κάνα καλσόν #-o#-o#-o[/SIZE]

εισαι…αν εισαι ο χοντρος που πηγε για κραουντσερφ μονος του!:lol:

Ρε σεις μην τα ξαναλέμε! Οι AC/DC τι μουσική παίζουν??? Τo mosh pit σε τι μουσική πάει??? Δηλαδή ακούμε Καζαντζίδη γουστάρουμε και κάνουμε και ένα wall of death να ουμε για να δείξουμε και πόσο άντρες είμαστε…μην γίνεστε γραφικοίιιιιιιιιιιιιι!

Ξέχασες τα γκομενάκια απέναντι γι αυτά γίνονται όλα … :wink::wink::wink:

blah blah ταμπέλες ταμπέλες ταμπέλες …

πάλι καλά που τα λές εσύ και δεν τα ξαναλέω!