Ac/dc στο oaka, 28/5/2009

Γενικότερα πήγαινε.Για την συμπεριφορά σε συναυλίες.Και κάφροι με την καλή έννοια.Να βγάζουμε την πώρωση κλπ.Για αυτό με το κατούρημα(δεν το πήρα πρέφα) επειδή το έχω ζήσει στην χείριστη μορφή του, πίστεψε με(να υπάρχουν λιμνούλες κυριολεκτικά…), θα συμφωνήσω μαζί σου.

Βασικά μπορώ να αναφέρω πάρα πολλά ονόματα.Δεν εννοώ μεγάλα(αν και πιστεύω οτι και αρκετά μεγάλα έχουν καυλώσει με την πάρτι μας).Από μικρά και μεσαία πάντως στο heavy metal υπάρχουν άπειρα.Τώρα το τελευταίο σχόλιο δεν μπορώ να πω οτι το καταλαβαίνω.

SCORPIONS,ICED EARTH,ANATHEMA,IRON MAIDEN,ARCHIVE,JAMES,PLACEBO,JUDAS PRIEST…8)

Xαμος,ειμαστε οι καλυτεροι στο συμπαν.Live your myth in Greece αλλοδαπε καλλιτεχνη,μπορεις και συ να αποθεωθεις απ το πιο πορωμενο κοινο της χερσονησου του Αιμου (συμφωνα με το Μετσαλ Χαμμα παντα…)

Ας ζουμε με την ψευθαισθηση οτι ειμαστε οι “ΠΙΟ” απ ολους και ολοι τα παιζουν με την παρτη μας και την “καφριλα” μας και ασε τους κρυοκωλους αμερικανους και ευρωπαιους να ζουνε στη μιζερια τους.Γαμαμε εδω και 2500 χρονια,τωρα θα κωλωσουμε??

Τα παντα ολα.Απελαση.

νομιζω υπαρχουν και αναφορες του Ησιοδου για τα κραουντ σερφινγκ και τα γουολ οφ ντεθ
στο Ηρωδειο οταν επαιζε ο Ευρυπιδης… :p:lol:

Πάντως τα κομπλεξικά άτομα κάνουν μπαμ από χιλιόμετρο…

Οντως!Αποοοοψε κανειιιις ΜΠΑΜ!

Καψτε τους!Καντε τους ριπορτ!Γουη λαβ γιου!Σμουτς!

Και για να μην εχει κανενας παραπονο…

Γαμω και Δερνω
Γαμας και Δερνεις
Γαμει και Δερνει
Γαμαμε και Δερνουμε
Γαματε και Δερνετε
Γαμουσι και Δερνουσι(δανειο απ την αρχαια ελληνικη)

Για να μην ειμαστε και αδικοι ε…

:lol::lol::lol: είσαι πολύ αστείος.Απορώ πάντως, πως μπορεί κάποιος που έχει επιδερμική σχέση με το μέταλ να το κρίνει, μαζί με τον κόσμο του και την συμπεριφορά τους…:-k Είναι σα να κρίνω εγώ το γκόθικ ας πούμε…Από εκεί φαίνεται ο κομπλεξισμος “φίλε” μου.Και για να σε προλάβω, δεν το λεω σαν κατηγορία το οτι δεν ακούς μέταλ.Μαγκια σου και καλά κάνεις και ακούς ότι ακούς, δεν θα το κρίνω εγώ.Αντιθέτως με σένα που κρίνεις τα πάντα…

χααχχαχααχαχχααχαχαχαχχα γελαωΠΑΡΑΠΟΛΥΔΥΝΑΤΑαχχχααχαχχαχααχχαχαχααχχαχαχα
ειδα το προφιλ σου στο μαησπεης ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΤΑΚΑ.

To χω ο ατιμος.Ειμαι γελαδερος απο μικρος.

Με καταλαβες παντως…δεν εχω καμια σχεση με το μετσαλ και το κρινω.Εχεις δικιο,αποκαλυφθηκα,μεσω του Myspace μας!Ειχες τον τροπο σου τελικα.Σ ευχαριστω που μπηκες στον κοπο να το τσεκαρεις παντως,ειλικρινα…:slight_smile:

Αποσυρομαι στην αγνοια μου.Ηταν ομορφο οσο κρατησε,θα φυλαω αυτες τις στιγμες που ζησαμε για παντα στην καρδια μου.Καληνυχτα και καλη τυχη.:slight_smile:

Εγώ πάντως, όταν παίρνω εισιτήριο σε μέτσαλ συναυλία πάω μπροστά μπροστά γιατί θέλω να φάω σπρώξιμο και αγκωνιές από καυλωμένους μεταλάδες. Ευτυχώς που αυτό γίνεται μπροστά μπροστά στη σκηνή (και όσοι θέλουν απλά να δουν τον καλλιτέχνη και να χαρούν τη μουσική δίχως να φάνε ξύλο, παίρνουν τον πούλο και πάνε πίσω πίσω δίχως να μας πρήζουν με πολλά πολλά) γιατί με αυτό το τρόπο όλα τα μεγάλα συγκροτήματα μας έρχονται ξανά και ξανά. Και ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω γιατί λέτε πως οι AC/DC, οι βασιλιάδες του ροκ ν ρολ, δεν κάνουν για μος πιτ όπως στις μέταλ συναυλίες…

Σκόρπιονς, Iced Earth, Anathema και Archive (αν και δε θυμάμαι σπρωξίδι στους Archive!) νιώθουν τόσο ολοκληρωμένοι από το ελληνικό κοινό, που πλέον έπαψαν να κυνηγούν τη διεθνή αναγνώριση και για αυτό παίζουν και βγάζουν δίσκους μόνο στην Ελλάδα! Αν ο Springsteen, oι Rammstein, οι Rush, ο Dylan, οι Coldplay, οι Jovi και οι Red Hot είχαν έρθει στην Ελλάδα τότε από εμάς θα ξεκινούσαν κάθε μετέπειτα περιοδεία τους. Ακριβώς όπως κάνουν οι U2, οι Μετάλικα και οι Placebo! (από εδώ και πέρα το ίδιο θα κάνουν και οι AC/DC)

Παιδιά, είναι άλλο το : πορώνομαι και κάνω headbanging, χοροπηδώ και χορεύω κι άλλο το “πέφτω με αγκωνιές σε όποιον είναι σε ακτίνα 1 μέτρου από εμένα ή ανοίγω ένα καπνογόνο που μπορεί να κάψει τον οποιοδήποτε σε ακτίνα 2 μέτρων, εκτός από εμένα που το κρατάω και το κουνάω δεξιά κι αριστερά, και δεν αφήνει τους από πίσω να δουν και ντουμανιάζει τον τόπο”. Αν είστε του πρωτου δόγματος και σας ενοχλεί το δεύτερο, τότε δεν είστε ροκ ή μέταλ. Καταλάβετε το επιτέλους!

SEX δοκίμασες να κάνεις? :stuck_out_tongue:

δοκίμασα, αλλά πήραν φωτιά τα παπλώματα από το καπνογόνο που άναψα, όταν καύλωσα :!:

καλα εισαι και πολυ ελεος με αυτα που λες…πραγματικα δεν ηξερα αν επρεπε η οχι να γελασω με αυτο το ποστ…σιγουρα εισαι μιας καποιας ηλικιας οπως λες;;;;

Ψηφιζω για το ποστ του μηνα!!!

να δεις που θα βγω χιπχοπας στο τελος εδω μεσα…:lol::lol:

…πρέπει να ήσουν μόνο εσύ και τα παπλώματα…:lol::lol:

.
.
.

sorry για το οff topic!!

Εκεί που στεκόμουν, ήμουν η μόνη που μου είχε φύγει η φωνή σε αυτό το τραγούδι…και με κοιτάζανε οι δίπλα καλά καλά…Γιατί το έχουν υποτιμήσει όλοι αυτό το κομμάτι?..

Και παιδιά…να θυμήσω κάτι???..[SIZE=“6”]ΕΙΔΑΜΕ AC/DC[/SIZE]
Ας επανέλθουμε σε αυτό…Στο πόσο θεϊκά περάσαμε…Δηλαδή είναι και κρίμα για αυτούς που έχουν πει ότι αποθηκεύουν όλες τις σελίδες του τόπικ σε σημειωματάριο για να το δείχνουν μετά από χρόνια στα παιδιά τους!!!Δηλαδή δεν είναι καλύτερο να βλέπουν τα παιδιά καταγεγραμμένα συναισθήματα με πολλά πολλά θαυμαστικά, παρά σελίδες και σελίδες που λένε για πιτ και λοιπά???..

αντι να τσακώνεστε δεν μπαινετε youtube να δειτε κανένα βιντεάκι απο τη Πέμπτη να ΚΑΥΛΩΣΕΤΕ?
χαλάτε τη διάθεσή σας με μαλακίες αντί να λέτε ο ένας στον άλλο “μπες εδώ να δεις ενα τρομερό βίντεο ή μπες εκεί να δεις μια τρομερή φωτογραφία”

φιλικά πάντα

υ.γ: αλήθεια υπάρχουν φώτο πουθενά που να μην χρειάζεται να γίνει μέλος για να τις δείς?

Eγω απο οτι βλεπω πρεπει να παω για βιβαλντι…