Ac/dc στο oaka, 28/5/2009

Κρίμα ρε γαμώτο που δεν είναι όλοι τόσο γαμάτοι, έξυπνοι και μοναδικοί σαν κι εσένα.Θα ζούσαμε στην ιδανική κοινωνία.Γιατί δεν βγάζεις βιβλίο για την ιδανική συμπεριφορά σε μία συναυλία?Κάτι σαν το σαβουάρ βιβρ ένα πράγμα.Επίσης, μπορείς να βγάλεις άλλο ένα βιβλίο, που να έχει βαθμίδες του προβλήματος και της ηλιθιότητας του καθενός, αναλόγως με το πόσο τον τρελαίνει το κάθε κομμάτι.Εδώ έχω δει άτομο να τρελαίνεται στο Jesus Christ των Saviour Machine!!Αυτός μάλλον με βαθμίδα 1-10 είναι σίγουρα 10!Πιο ηλίθιος δεν γίνετε!Ε, τι λες?Παρεπιπτόντως, μήπως σου πέρασε από το πανέξυπνο αυτό μυαλό σου, πως το κάθε κομμάτι, βγάζει ξεχωριστά συναισθήματα στον κάθε άνθρωπο?Γιατί ο κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικά γούστα και ψυχολογία από τον άλλο…Ναι αλήθεια είναι.Ο ένας μπορεί να τρελαίνεται, ο άλλος μπορεί να χοροπηδάει, ο άλλος μπορεί να τραγουδάει απλά, ο άλλος μπορεί να παρακολουθεί.Περίεργο ε?Κι όμως το έχω δει σε πολλές συναυλίες.Έχω και ντοκουμέντα αν θες να σου δείξω.

Νομίζω ότι το thread από ύμνος στην καλύτερη συναυλιακή Ελληνική εμπειρία , έχει καταλήξει σε “καυγά τύπου ευγενείς συνομιλίες Νο1”

Διαφωνώ και συμφωνώ και με τις δυο απόψεις , και έχω συγχρόνως και τις ενστάσεις μου.
Δηλαδή οι AC/DC δεν είναι -κατά την γνώμη μου- συγκρότημα για pit … Δεν μπορείς όμως να ακούσεις AC/DC και να μην τα σπάσεις από την άλλη.
Όποιος πάει μπροστά είναι εν μέρη εις γνώσιν του ότι θα ποδοπατηθεί , δεν είναι όμως εις γνώσιν του ότι θα του κάψουν και την μαλλούρα.
Σε γενικές γραμμές είναι λεπτές οι γραμμές ανάμεσα στο διασκεδάζω και το κανιβαλίζω τον διπλανό μου.
Επειδή όμως όλοι έχουμε και δίκιο και άδικο , και ο rock κόσμος στην Ελλάδα δεν είναι σε αναλογία στο μέγεθος των εκλεκτών πλην κρυόκωλων κεντροευρωπαίων , ας μην προβαίνουμε σε χαρακτηρισμούς , αύριο θα βρεθούν κάποιοι σε μια συναυλία και τι? θα πλακωθούν στις φάπες?

Και σε τελική ανάλυση αν είναι να συνεχίσουν οι αντεγκλήσεις ας κλειδωθεί το τοπικ , να μην αρχίσουν οι ουδέτεροι να λένε “αυτοί είμαστε αυτό μας αξίζει”

:papas:Ευλόγησων

…πάντως 5-6 μπροστά στον δεξιό στύλο των ηχίων που ήμουν ήταν “κολλέγιο” :-k

Εγω που ημουν σχετικα πισω γινταν ψιλοχαμος σε ορισμενα σημεια… Δλδ καποιος που δεν ηθελε “”“ξυλο”"" μια χαρα εβρισκε καπου να παει… Και ανετα τσιγαρο αναψα εν μεσω τοων κομματιων και διπλα γινοταν χαμος και δεν νομιζω σε αυτη τη συναυλια να ταν τοοοοσο υψηλο το επιπεδο της βιας:p… Εκτος αν καποιοι ειχαν την εντυπωση οτι θα πανε μπροστα και θα ναι χαρωπα τα δυο μου χερια τα χτυπω…

Nταξει ρε ειναι και μικρο το ΟΑΚΑ,αμα ανοιξει πιτ διπλα σου πως να το αποφυγεις???Θελει τεραστια προσπαθεια…

παιδες ξερει κανεις ποσα ζητησαν για να παιξουν στην Ελλαδα οι θεοι…και γενικα ποση ηταν η αμοιβη τους γενικα στην περιοδεια τους;;;

καθαρα υποκειμενικα πιστευω πως ειναι υπερβολικο το moshing στους ac/dc
το βρισκω παραφωνια και μου δειχνει οτι δεν εχεις κουλτουρα γυρω απο τη rock/metal
με αποτελεσμα ειτε ac/dc ειτε slayer να τα κανεις ολα ισωμα…

βεβαια λεφτα εδωσες (εσυ η ο μπαμπας σου) οποτε δικαιωμα σου…
σαυτο συμφωνοι, απλα οταν εισαι 15-18 κανεις πιτ και με Δαναη Στρατηγοπουλου
αμα γουστερνεις αλλα και λιγο σεβασμος δε βλαπτει…

Παμε παλι απο την αρχη.

Δεν εχω κανενα προβλημα απο τη συναυλια ουτε απο πλευρας κοινου. Εκει που ημουν 2-3 φορες ειχε λιγο σπρωξιδι και τιποτα παραπανω. Σε μια συναυλια των ΑC/DC περα απο την καυλα που νιωθεις, θες να εχεις τα ματια συνεχεια στην σκηνη για το σοου αλλα και για angus-johnson. Αν εχεις τον νου σου στα καπνογονα και στο να μην πεσει ο αλλος πανω σου δεν απολαμβανεις οπως θες την συναυλια. Λεω λοιπον οτι μπορεις να κανεις οτι γουσταρεις αρκει να μην γινεσαι ενοχλητικος για τους διπλα κατι στο οποιο απο οτι φαινεται μερικοι διαφωνουν. Επισης επειδη μιλαμε για μια ροκ ν’ ρολ συναυλια, δηλαδη που δεν μαζευει συγκεκριμενο κοινο, δεν μπορουν να ακουγονται νοοτροπιες “ξερετε που ερχοσασταν”, “ειχαμε πει οτι θα τα κανουμε πουτανα”.

Τωρα βεβαια ισως κακως γινεται η συζητηση γιατι δεν πρεπει να υπηρξε συγκεκριμενο προβλημα και μιλαμε λιγο γενικα.

Οσο για το πιτ, εξακολουθω να λεω οτι λογω του ρυθμου των κομματιων ειναι αστειο να κανεις στους AC/DC. Και για τον περισσοτερο κοσμο ακουγεται αστειο. Το πιτ δεν ειναι ενας απο τους τροπους για να βγαλεις την καυλα σου, εχει συγκεκριμενο σκοπο.Βεβαια εδω εχω δει πιτ στον Β.Παπακωνσταντινου, αλλα νταξει αμα πηγαινεις στο λαιβ με νοοτροπια γηπεδου και οχι για να ακουσεις μουσικη…

Στους AC/DC πας για να ροκάρεις.
Στο θεατρο πας για να δεις.

…να ροκάρατε ξέρατε όπως επίσης να κατουράτε όλους τους τοίχους. διαδρόμους, κτλ του σταδίου με αποτέλεσμα να πλατσουρίζουμε στα κάτουρα στο τέλος της συναυλίας…κάφροι

κόφτε τις μπύρες αγόρια είναι διουριτικές :wink:

Κι εγω πιστευω οτι ταιριαζει περισσοτερο κυριως λογω του υφους των τραγουδιων σε Metallica, Megadeth, και παρομοια συγκροτηματα παρα σε AC/DC, Guns N’ Roses, Aerosmith που τεινουν πιο πολυ σε hard rock στοιχεια.

γιατι οι αλλοι μισοι δε 'δωσαν λεφτα;; :-s

Αν ειναι ο ελλην να ροκαρει ας το κανει τουλαχιστον σωστα ε.

Απλα μαθηματα ροκιν,οχι τζι αρ.

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Τι να κάνουμε, είμαστε κάφροι.Γι’αυτό τα περισσότερα συγκροτήματα που έρχονται εδώ, μας έχουν ως σημείο αναφοράς.Κι ας έχουμε πέσει πααρα πολύ τα τελευταία χρόνια.Δυστυχώς δεν γίνεται να βάλουμε καυλόμετρο για να μετράμε το πόσο καυλώνει ο καθένας στις συναυλίες.Και να βάλουμε ανώτερο όριο καύλας.Προσωπικά δεν έχω δει κανέναν να πιάνει τον διπλανό του ή κάποιον άσχετο και να τον πλακώνει στο ξύλο.Πάντα γίνεται μεταξύ ατόμων που γουστάρουν εξίσου.Ε τώρα αν πας μπροστά σε μια ροκ/μέταλ συναυλία και δεν ξέρει τι να περιμένεις, ο μόνος που φταίει είσαι εσύ.Και στα πιτ, άντε στην χειρότερη, να πέσει κανένας πάνω σου.Ε και τι έγινε?Δεν θα σε τραβήξει μέσα με το ζόρι.Συγγνώμη αλλά δεν θέλω να γίνουμε σαν τους Αμερικάνους…Όπως ένα βιντεάκι που ανέβασε κάποιος με το μπάσιμο των ac/dc και ο καλύτερος κουνάει ρυθμικά το κεφάλι του!
Μιλάω γενικότερα όχι για αυτή την συναυλία μόνο.

απλα πραματα, δε διαφωνω ουτε με τα πιτ ουτε με τα γουολ οφ ντεθ ουτε με τιποτα
λεω μονο πως δεν υπαρχει σημειο αναφορας στη μουσικη αυτη και στις ενεργειες αυτες…
αυτο δηλαδη το κιθαρα να ακουγεται και ας ειναι και Σαντανα κι εμεις θα κανουμε πιτ…

δεν το λεω αρνητικα, αμα ερθουν dimmu borgir εγω θα το οργανωσω το πιτ… :stuck_out_tongue:

Ουτε καν…
Aντε τιποτα Αναθεμα(με ελληνικα πλεον η σωστη γραφη…) και τιποτα James ναι…

Παθαμε ντουβρουτζα απ την πολλη καφριλα…σιγα…με το μαλακο…

o.k, o.k…πάρε ανάσα…

υ.γ: το “κάφροι” πήγαινε για το κατούρημα…(σν σνσφέρεσε στο ποστ μου) :smiley:

Καλά, φαντάζεσαι γουόλ οφ ντεθ στον Σαντάνα?:lol::lol::lol:.Αλλά δε νομίζω να συγκρίνεται με ac/dc.Έχουν διαφορά κιθάρες με κιθάρες…

θα μας εδειχνε και το cnn…χοχοχοοο