λοιπον, απο οτι καταλαβα προεκυψε ενα θεμα με τον κοσμο και παρ’ ολο το οτι εκει που ημουν τα πραγματα ηταν πολυ ηρεμα, θα πω την αποψη μου γενικα και θα υποστηριξω τον φιλο καμελσποτερ και ας εχουμε βριστει σε μουσικα θεματα :oops:.
Λοιπον σε μια συναυλια ειτε βρισκεσαι μπορστα ειτε πισω, εχεις δικαιωμα να κανεις οτι θες, να χοροπηδησεις να φωναξεις ΑΛΛΑ οφειλεις να σεβαστεις τον διπλανο σου που εχει δωσει τα ιδια χρηματα για να την παρακολουθησει. Συμφωνω οτι υπαρχουν συναυλιες που ξερεις εξ αρχης οτι θα υπαρχει αγριο κλιμα, πχ δεν πας στους the haunted και περιμενεις να εισαι μπροστα με την μπυρα στο χερι και να βλεπεις ακινητος, αλλα μαντεψτε κατι, η συναυλια των ΑC/DC ΔΕΝ ανηκει σ’αυτες. Σε ενα τετοιο λαιβ θα πας με τον γιο σου στους ωμους και αν θες θα πας και μπροστα και θα την δεις με την ανεση σου. Οσο ακυρο ειναι να αναβεις αναπτηρα και να τον κουνας σε συναυλια kreator, τοσο ακυρο ειναι να κανεις πιτ στους AC/DC. Και να σας πω γιατι κανεις πιτ? Οχι γιατι δεν τους εχεις δει ποτε, αλλα γιατι εισαι ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ και ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΣ ελληνας χαβυμεταλλας που νομιζεις οτι οσο πιο πουτανα τα κανεις τοσο πιο γαματο και τρου θα φαινεται το κοινο. Το κοινο θα φαινοταν περισσοτερο με το να φωναζε αναμεσα στα κομματια η πριν το encore (που δεν ακουγοταν σχεδον τιποτα) η τραγουδουσε περισσοτερο και οχι με το να πεφτει ο καθε μαλακας πανω σου και να κινδυνευεις να φας καμμια αδεσποτη. Και λεω οτι εκει που ημουν τα πραγματα ηταν σχετικα οκ απλα μιλαω γενικα για νοοτροπιες.
Και αντε ρε πουστη να δεχτω οτι στο let there be rock (αντε και στο ροζι) μπορει να πεσει λιγο σπρωξιδι, αλλα ρε γαμωτο ΔΕΝ εχουν αλλα κομματια για να κανεις κατι περα απο το να χοροπηδας και να τραγουδας. Δηλαδη ποσο πιο βλαχος?
Υπάρχουν βέβαια πάντα και οι Scorpions για να πας με κανα αναπτήρα να τραγουδάς λικνιζόμενος το Wind of Change…
Πέρα από την πλάκα τώρα, αν θέλεις να κάνεις σοβαρή κριτική, καλό είναι να μην τσουβαλιάζεις κόσμο με εκφράσεις του τύπου “ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ και ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΣ έλληνας χαβυμεταλλάς (sic)”.
Να προλαβω τον χχχ γι αυτο που ειπε οτι δεν ξαναρχονται.
Επειδη ημουν πολυ νωρις στο οακα ειδα τον “υπευθυνο οργανωσης” (δεν ξερω πως αλλιως να τον πω) και πριν την συναυλια και κατα τη διαρκεια στεκοταν ακριβως μπροστα μου στο καγκελο.Ειχε συνεχως μια εκφραση απογοητευσης στο προσωπο του.Οταν ,δε, εξηγουσε στους πορτιερηδες πως θα ελεγχουν εισητηρια, τσαντες κτλ η μονιμη απαντηση προς αυτον ηταν “no, leave us, THIS IS GREECE”.:lol::lol::lol:
καλο ειναι να ξερεις που να χρησιμοποιεις συγκεκριμενες εννοιες οπως τσουβαλιασμα. μιλησα για συγκεκριμενα ατομα που γινουνται ενοχλητικοι και φερονται βλακωδως σε συναυλιες που δεν κολαει συγκεκριμενη συμπεριφορα. εσυ θα πηγαινες AC/DC για “ξυλο” ας πουμε? δεν εβαλα στο ιδιο τσουβαλι ολους τους οπαδους μιας σκηνης. μιαλμε για μειοψηφια. αν εχεις διαφορετικη αποψη πες την.
Αν όλα αυτά είναι δείγμα Βλαχίας τότε ναι είμαι ουρακοτάγκος και πίθηκος και κάγκουρας και όλα 8)8) …
Η πιθανότητα δηλ. να το κάνουμε όλο αυτό για την καύλα μας ή γιατί γουστάρουμε / έχουμε αφιονίσει ακούγοντας το αγαπημένο μας τραγούδι δεν παίζει ε ???
ΟΧΙ το κάνουμε για να φαίνεται true το κοινό και για να ρίξουμε το γκομενάκι που είναι παραδίπλα που θα γουστάρει απο το πόσο άγριοι είμαστε … #-o#-o#-o
Τέλος ο camel ποιο πολύ φώναζε για τα σπρωξίματα στριμωξίδια και τα χοροπηδητά και όχι για τα pits …
ααα κι επειδή αναφέρθηκαν οι παλιότερες συναυλίες (stiff upper lip, no bull κλπ) ως δείγμα πολιτισμένων live κλπ. στο stiff upper δεν έχω προσέξει στην αρένα κανένα πατέρα με τον πιτσιρικά στους ώμους πόσο μάλλον μπροστά #-o …
P.S. bluez τα emoticon που έχω ένα ποστ ποιο πάνω από αυτό που έκανες νομίζω ταιριάζουν και με αυτά που λες …
Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι δεν αναπαρήγαγες συγκεκριμένο στερεότυπο με την έκφραση που σου επισήμανα και ότι έγινε κατανοητό ότι αναφερόσουν σε μειοψηφία; Νομίζω ότι δικαιούμουν να μιλάω για τσουβάλιασμα μέχρι τη διευκρινιστική σου δήλωση, αλλά δεν έχω διάθεση να επιμείνω. Στην ουσία δε θα διαφωνήσουμε. Κάθε συναυλία θέτει όρια συμπεριφοράς, βάσει της σύνθεσης του κοινού που προσελκύει. Στους AC/DC πάντως προσωπικά δεν παρατήρησα ακρότητες στο σημείο της αρένας που βρισκόμουνα.
Σόρυ παιδία, τρελή μέρα θα τα πούμε αύριο τα γιατι δεν θα έρθουν.
Απλά να πω για τον φίλο Vangelis ότι τραγούδια για να γαμ%θείς είναι τα έξής:
RnR train
Hellil ain’t
Back in Black
Thunderstruck
Hells Bells
Shoot to thrill (δλδ αν όχι αυτό τι διάολο;)
ΤΝΤ στο τέλος
Rosie
Let there
For those μετα τα πρώτα κανόνια.
Να πω επίσης ότι και χτυπιομασταν και ουρλίαζαμε και χέρακια ψηλα και ότι άλλη χαρούλα.Νιαρ!
Τον τρελό που φώναζε Thunder τον πρόσεξε κανείς;
Νύχτα.
να 'σαι καλά με έβγαλες από το κόπο να κάτσω να τα γράψω …
και όχι το live δεν θέτει κανένα όριο συμπεριφοράς (νταξ δεν είπαμε να μαχαιρώσεις τον άλλο) ο κόσμος βάζει “όρια” στο εαυτό του
α σε αυτούς θα πρέπει να είμαστε ήρεμα
μμμ εδώ πρέπει να γίνει pit :?
Δηλ. πειράζει που όταν ακούω rorry μου έρχεται να τα σπάσω όλα ??? ούτε που θέλω να φανταστώ σε τι κατάσταση θα βρισκόμουν αν ζούσε ακόμα και τον έβλεπα live :roll:
Το Dirty Deeds???AAAAAAAAAA #-o. Φωτια θα πεσει να σε καψει…
[SIZE=“5”]DIRTY DEEDS DONE DIRT CHEAP[/SIZE] [SIZE=“5”][SIZE=“5”]REEEEEEEEEEEEE[/SIZE][/SIZE]
[SIZE=“5”][/SIZE]
Νταξ τώρα πρέπει να έχω το laptopi στο κρεβάτι;
Λέω για ποια τραγούδια έχει κοπάνημα και χτύπημα όχι ποιά είναι γαμώ.Και το you shook είναι γαμώ και το Dirty deeds κλπ.
Α ρε ξέχασα και το Dog eat dog.Δεν το ήξερε σχεδόν κανείς και αναγκαστικά στο έδαφος, έριξα ένα χεντμπανγκονγκ,ακόμα το σκέφτοαμι και πονάω. :lol:
Νύχτα, σβήνω.
αν κανεις πιτ για την καυλα σου στους AC/DC προφανως εισαι ηλιθιος. οπως ειπα και ξαναλεω εκει που ημουν ολα ηταν σχετικα νορμαλ αλλα αυτα τα λεω επειδη ακουστηκαν διαφορα πριν τη συναλυλια για πιτ και θα τα γαμησουμε ολα ξερω γω και ακουσα οτι εγιναν διαφορα στην δεξια μερια. και δεν ειπα πουθενα να μην γουσταρεις και να μην τρελαθεις αλλα μην γινεσαι ενοχλητικος για τους διπλα. και για τα κομματια που εγραψε ο λοκο πραγματικα δεν μου βγαζουν κατι παραπανω απο το να κουνησω το κεφαλι μου, το ποδι, μου, να τραγουδησω και να πιαστω απο τον ωμο με τον διπλανο μου και να χοροπηδαω. Αν σας βγαζει κατι πραπανω η μουσικη των AC/DC δηλ για πιτ, “ξυλο”, σπρωξιδι κτλ προφανως εχετε προβλημα. τωρα στα αυτια η στο μυαλο δεν ξερω.
Emerencios στο πρωτο ποστ μιλαω ξεκαθαρα για λογικες πιτ στους AC/DC.νομιζω οτι ειναι ευκολο να καταλαβεις οτι μιλαω για μειοψηφια.
Για να μιλησουμε στα ισια, εσυ εισαι δηλαδη υπερ τετοιας συμπεριφορας σε μια συναυλια οπως αυτη χωρις να σε νοιαζει αν γινεις ενοχλητικος για τους διπλα?
Μόλις είδα την καμπάνα να κατεβαίνει λέω δίπλα μου: Σώπα όπου να’ναι θα σημάνουν οι καμπάνες!!!Το έζησα και αυτό μετά τους ΚΙSS πέρυσι,σιγά σιγά τα απωθημένα φεύγουν…