Ac/dc στο oaka, 28/5/2009

Επειδή μάλλλον δεν ξέρεις να διαβάζεις θα σου κάνω μία μετάφραση.Ξεκινάμε λοιπόν.
Έγραψα αυτό:"Και δεν τα γράφω αυτά για να το παίξω κάποιος.Ειδικά τώρα στα γεράματα . Αλλά γουστάρω απίστευτα να βλέπω να βγαίνει τρομερή ενέργεια από το κοινό.Κι ας μην συμμετέχω πλέον τόσο ενεργά, κι ας είμαι δίπλα τους, κι ας με έχουν τσακίσει.Γιατί είναι επιλογή του καθενός το που θα κάτσει."Που σημαίνει το εξής:Τα γεράματα τα δικά μου εννοούσα, μεταφορικά βέβαια.Αν και πάλι δεν το κατάλαβες,δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο…Τις λέξεις κουρασμένους, και παππούδες όσο κι αν έψαξα δεν τις βρήκα ΠΟΥΘΕΝΑ στο ποστ μου.Αν μπορείς βρες τες και πες μου που τις έγραψα…Το μόνο που είπα είναι οτι έχετε(γενικότερα, όχι συγκεκριμένα) βαρεθεί από τις πολλές συναυλίες.Τώρα αν το πήρες προσωπικά δικό σου θέμα.Επίσης άσε να πιστεύω οτι γνωρίζω το από νωρίς σε συναυλία αρκετά καλά.Και ακόμα αν δεν βαριόσουν να μπεις στο προφίλ μου , θα έβλεπες πως σε περνάω 3 χρόνια.Και θέλω να τονίσω, οτι το αναφέρω μόνο και μόνο επειδή ήσουν τόσο εριστικός.Δεν είμαι της δικής σου λογικής, “να τις βγάλουμε να τις μετρήσουμε”.Αν θέλεις, το συνεχίζουμε με pm για να μην ζαλίζουμε με off topic πράγματα τους άλλους.Αυτό που ξέρω είναι οτι σε μια συναυλία δεν παθαίνεις τπτ αν δεν το ζητάει ο κώλος σου.Στους Cannibal Corpse to 98(αν θυμάμαι καλά), είχα φύγει με ανοιγμένη μύτη αλλά καραγούσταρα.Από την στιγμή που επέλεξα να μπω στο χαμό, ήξερα και τις συνέπειες!Τώρα αν εσύ θες να βάλουμε όρια στον χώρο που θα κινείται ο καθένας(2τμ για παράδειγμα), δεν γίνεται.Γιατί και μόνο λίγο σπρώξιμο να πέφτει, μπορεί κάποιος να παραπατήσει και να πέσει στον άλλο, να τον ρίξει κάτω κλπ.Δεν μπορείς να ελέγξεις ΤΙΠΟΤΑ ακόμα και σε πιό ήρεμες συναυλίες.
Υ.Γ. Σε παρακαλώ μην με κάνεις ντα μεγάλε…
Υ.Γ2 Πες μου σε παρακαλώ και σε ποιον μιλάω,αφού δεν ξέρω, γιατί πρέπει να είσαι και πολύ μούρη γενικότερα.Αν είναι να ζητήσω συγγνώμη…
Υ.Γ3 Σβήστε το από πάνω ποστ…Καταραμένο refresh…

Λοιπόν πριν καταλαγιάσει ο πανικός για τους AC/DC, θα γράψω κ εγώ κάτι. Απλά έγινε πραγματικότητα ένα όνειρο ζωής. Θυμάμαι τον εαυτό μου τα τελευταία 2 χρόνια (δηλαδή από τότε που είδα και Metallica live), να λέει…αφού δεν πρόκειται να αναστηθούν τύποι σαν τον Jimi Hendrix, τον Jim Morisson, τον Dimebag Darrel και μερικούς ακόμα και αφού είναι υπερβολικά χλωμό να επανασυνδεθούν οι Kyuss ή οι αυθεντικοί Rainbow, τότε η μόνη μεγάλη μπάντα που μου μένει να δω είναι οι AC/DC. Τους είδα, έπαθα πλάκα, ακόμα παραμιλάω και είμαι πλέον συναυλιακά ολοκληρωμένος. Θυμάμαι πλησίαζε η απόλυσή μου από τον στρατό στις 12/5 και αντι να μετράω μέχρι την απόλυση, μετρούσα μέχρι τους AC/DC. Όνειρο…
Θα γράψω μια ατάκα που πέταξε ένας κολλητός που ήταν μαζί μου το μεγάλο βράδυ και ενώ ακουγόταν το Back In Black…“Ρε συ, πες πως έσκαγε ξαφνικά μπροστά σου ένας εξωγήινος και σε ρώταγε τι στο διαόλο είναι αυτό το rock. Ε, θα του έβαζες να ακούσει AC/DC, σωστά;”. Ναι ρε φίλε, αυτό θα εκανα!

Πολυ ωραιες φωτο και βιντεακια απο το live.
Τα παντα ολα ηταν!! ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΑΚΟΜΑ!!

5 μέρες μετά απ’αυτό το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ σόου για τα μάτια τ’αυτιά και πάνω απ’ολα τη ψυχή μας.
Το μυαλό μου δεν έχει φύγει ακόμη από το ΟΑΚΑ και βλέπω τον Brian από πάνω μας να χτυπιέται στο Thunderstrack και να μας κουνάει τα χέρια σαν να μας λέει “περιμένω…αντε” και μεις να βγάζουμε τα λαρύγγια μας ΟΥΡΛΙΑΖΟΝΤΑΣ…[SIZE=“6”]THUUUUUNDEEEEEEEER[/SIZE]
βλέπω ακόμα την αρένα να να παθαίνει εγκεφαλικά στο Back in Black; να παίρνει φωτιά στο Dirty Deeds Done Dirt Cheep και να κοχλάζει στο Highway to hell.
ξέρω οτι δεν πρόκειται να επανέλθω ξανά στην προτέρα κατάσταση

ΖΩ την 5η μέρα του σωτήριου έτους 1 M.AC/DC

οι μόνες λέξεις που μπορώ να αρθρώσω είναι…"Ζήσαμε [SIZE=“4”]ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ[/SIZE]

Στη φωτογραφια ν. 59 διακρινεται γνωστο μελος του φορουμ!:smiley:

Ρεεεεεεε…πρέπει να ήσουν ακριβώς δίπλα μου…!!
Ωραία πράγματα…
Ας ξαναγίνει ένα θαύμα…
Ένα ακόμα…τελευταίο…το υπόσχομαι…δε θα ζητήσω άλλο…
πλιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζζ…

λοιπον ανωνυμια και φοροζζζζ πηγαινουν μαζι…οτι δηλωσεις εισαι…

ειπαμε 2-3-5-12 ατομα την γνωμη μας οτι αυτο που γινεται στις συναυλιες στην Ελλαδα ειναι λιγο παρατραβηγμενο κ αμεσως βγηκανε οι σκληρομεταλλαδες με το στραβωμεο στοματακι τους να μας περασουν απο το συνηθισμενο ροκομεταλομετρο…

α! ηταν η 1η μου συναυλια και ειμαι 31 χρονων.

ΘΠ ΤΗΕ ΙΡΟΝΣ!

What?

Hμουν στα δεξια στο υψος του κουτιου που βγηκε ο Αngus προς τους δεξιους προβολεις.
Εχουν ενα δικιο αυτοι που λενε για τα πιτ κτλ αλλα ρε παιδια δεν ξερατε που πατε ?
Αc/dc μετα απο ποσα χρονια και δεν θα υπηρχε παροξυσμος ?
Ακομα για το λαηβ μιλαμε εν τω μεταξυ στην παρεα.Τους εχουμε πρηξει ολους.
Το βραδυ της Παρασκευης ολοι στα σκαλακια μας ακουγανε.
ΤΝΤ ! Tα μυαλα μας πονανε ρε !!!

Ακομα βαρανε στα αυτια μου οι καμπανες απο το hells bells
Ti να πω? υπαρχει τροπος να τους ξαναφερουμε? οι ανθρωποι ηταν απλα ΥΠΕΡΟΧΟΙ-ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ-ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ-ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ

ΑΠΛΑ AC/DC

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ EVER

O xxx-τα παντα ολα θα σας πω-ποτε θα μας αποκαλυψει γιατι δεν θα ξαναρθουν οι AC/DC Ελλαδα;

Φαντάζομαι ότι αν τώρα που ήταν και η 1η φορά που έρχονταν μάζεψαν με ζόρι κάπου 45.000 άμα ξαναέρθουν ο κόσμος θα είναι κάτω από 30.000 οπότε μάλλον δεν θα συμφέρει οικονομικά … :-s:-s:-s

Γιατι τους χαλαει το Καραισκαικι?? Στην Ισπανια που θα παιξουν θα ειναι και καποιoi τετοιου μεγεθους χωροι.Τους κοιταγα στο google

Παραπανω απο 45 ειχε…κι αμα ειναι σε καλυτερη ημερομηνια θα εχει ενα 50αρι πιστευω.

Εκτός από το Καραισκάκη, μπορούν να παίξουν και σε κανά κλειστό μπάστκετ…Μια χαρά θα είναι!

σαν χώρος ναι, αλλά οικονομικά θα βγει ???
μην ξεχνάμε πως οι διοργανωτές εταιρία είναι και κέρδος θέλει …

Στις άλλες χώρες, πως βγαίνει?Φαντάζομαι, δεν είναι ίδια η αμοιβή τους στα στάδια 50000 και στα κλειστά 10-12000.Γι αυτό έχουν και πιο φτηνά εισιτήρια στα κλειστά.Το σίγουρο είναι ότι θα γεμίσει, άρα κανένα πρόβλημα.Κάτσε να δούμε πρώτα, αν θα υπάρξει 2ο σκέλος Ευρωπαϊκής περιοδείας…Το μόνο σίγουρο είναι πως θα τους δω τουλάχιστον άλλη μία φορά αν ξανάρθουν Ευρώπη.

Ερώτηση κρίσεως, ολοΙ αυτοι που βρίσκονταν στην αρένα, γέμιζαν ΟΛΑ τα κενα καθίσματα στις κερκίδες?

:-#:-#:-#:-#:-#:-#:-#:-#:-#:-#

Μια που σημερα αραξα χαλαρα στο PC θα θελα να πω κ εγω το “παραπονο” μου
εμεινα απο τα παντα ευχαριστημενος εκτος απο την “φοβερη” εκδρομη που οργανωσαν σε συνεργασια
Ticket House/ Patsis & 8ball απο θεσσαλονικη

ειμασταν 4 λεωφορια που ξεκινησαμε απο Αριστοτελους
τα λεοφορια ηταν σαραβαλα κ ειδικα αυτο που βρισκομουνα εγω ηταν τρισαθλιο κ απιστευτα στενο!
για να χωρεσεις να κατσεις θα πρεπε να ησουν 1,40

το λεωφοριο μας χαλασε εξω απο την Αθηνα κ για να προλαβουμε την συναυλια μας φορτωσαν στην μεση του δρομου(δρομος ταχειας κυκλοφοριας ητανε) στα αλλα λεωφορα κ γιναμε ολιγον τι σαρδελες για 45 λεπτα περιπου! εγω συγκεκριμενα εκατσα στα σκαλακια της πορτας.
ειπαν οτι εσπασε το κολαρο του ψυγειου κ εχανε νερα κ οτι θα γινει πατ κιουτ
ευτιχως φτασαμε αλλα κοντα στις 8;30 ωρες καναμε!!!

οταν τελιωσε η συναυλια το “χαλασμενο” λεωφοριο μας εγινε κ ηρθε κανονικα να μας παρει κ να φυγουμε.
το καλο της υποθεσης ηταν οτι επειδη ηρθε πολυ μετα στο parking δεν βρηκε μερος να παρκαρει κ παρκαρε εξω στον δρομο με αποτελεσμα να γλυτωσουμε το μποτιλιαρισμα του parking κ να φυγουμε γρηγορα.
σε 6 ωρες ειμασταν Θεσσαλονικη ενω τα αλλα λεωφορια κανανε κοντα στις 8 με 9
με λιγα λογια ο δικος μας οδηγος πηγαινε γ@μιοντας κουβαλοντας 56 ατομα με ενα λεωφοριο που ηταν σακαρακα!
τετοια σαραβαλα πρεπει πολυ να ψαξουν για να βρουνε!

κ για τελος εχω μια απορια!
εμεις ειμασταν 56 ατομα μεσα δλδ 56 χ 30 ευρω 1680 ευρω!
500 ευρω κοντα ειναι τα πετρελεα πες αλλο ενα 100 για διοδια
μας μενουν 1080 ευρω. δεν νομιζω κανενας απο εμας να πιστευει οτι ο οδηγος πηρε 1080 μεροκαματο…

οποτε τα υπολιπα λεφτα καταλαβενετε τι εγιναν :wink:
να σας πω δεν χαλαει τι γινανε τα λεφτα αλλα κ ποσα βαλανε τελικα στην τσεπη τους αυτο που με χαλαει ειναι οτι δεν σεβονται εμενα κ τα λεφτα που δινω κ με στελνουν με μια σακαρακα που δεν ξερω εαν θα αντεξει να φτασει Αθηνα
Επισης γνωριζοντας οτι το ταξιδι θα ειναι μεγαλο κ κουραστικο κ ιδικα στην επιστροφη θα θελουμε να κοιμηθουμε γιατι πολυ το πρωι δουλευαν το λεωφοριο θα πρεπει να ειναι ανετο κ βολικο κ οχι σαν το δικο μας που ηταν απιστετα στενο κ αβολο ακομα κ για 1 ωρα ταξιδι!

ελπιζω στην επομενη εκδρομη που θα κατεβω να ειναι καλυτερα τα πραγματα :wink: