Ac/dc στο oaka, 28/5/2009

Όχι έπεσε και λίγο ξύλο.Για AC/DC καλά ήταν.
Οι κοπέλες δεν έχουν αντοχή ρε;Ξέρεις τι πρήξημο για μήνες μου έιχε ρίξει η πρών για να πάμε διακοπές στη Μύκονο. :stuck_out_tongue:

Γεία σου john.

To bold δεν το σχολιάζω καν.

Συμφωνώ ότι άλλο το μέγαρο κι αλλο το ροκ λαηβ, αλλά επίσης άλλο η πόρωση και άλλο η καφρίλα, άλλο το σπρωξίδι και άλλο τα αγκωνίδια, άλλο το “κωλοχαίρομαι” και άλλο το ανάβω ένα καπνογόνο και παθαίνουν ταράκουλο οι τριγύρω (γιατί, μαντέψτε, δεν είστε μόνοι σας) και τέλος φυσικά άλλο οι AC/DC και οι Lamb of God ξερω γω ή οι Slayer. Μιας και λες “πού να πάνε και σε χεβι μεταλ γκρουπ”, δηλαδή εσύ αν πας σε ντεθ μεταλ γκρουπ τι θα κάνεις; Θα τους σφάξεις όλους ξέρω γω; :Ρ Ρε σοβαρευτείτε λίγο…

Οντοπικ, λίγες μέρες μετά το λάηβ που οι περισσότεροι πήγατε και να’μαι πάλι να σκάω απ τη ζήλεια. Γιατί δεν πήγα; Ε προφανώς γιατί είμαι λίγο ηλίθια ξέρω γω :Ρ Από την αρχή σκέφτηκα ότι “δεν τους ακούω πολύ” οπότε το απέκλεισα στο νου μου. Εντελώς βλακωδώς. Τι να πεις… Τουλάχιστον βλέπω καμια φωτο και κανα βιντεάκι και τη φώτο του Βακη… :cry:

για να μην ξεχασω…ρισπεκτ στον twisted_sister
για το συγκινητικο ποστ στην σελιδα 324!

επισης οι φωτο στις σελιδες 340-41 νομιζω…εκει που τρεχει στο διαδρομο …και στην αλλη που υψωνη τιο χερι ο Ανγκους…

ειναι οι καλυτερες που εχω δει…

εκιε ημουν το μεγαλυτερο διαστημα…

ειμασταν 4 ατομα οι τρεις απο Πατρα…αλλα οι δυο πηγαμε για τουαλετα και χασαμε τους αλλους δυο…
ετσι εχασα και τον Outshined που ηταν μαζι με τον κολλητο μου…

και οταν εσκασε το back in black τρεξαμε μπροστα κανοντας τρελα χοροπηδηχτα…
(εκει ο φιλος Νικος εχασε και τα δυο κινητα ταυτοχρονα του επεσαν απο το τσαντακι-ευτυχως τα βρηκε τυπος απο το Αιγαλεω και τα εστηλε πατρα- Μπραβο )

…στο TNT ειχα παρει το Νικο στις πλατες και χοροπηγαδα και μαζι με αυτον…οποιος δεν εκανε πιτ …θα μας ειδες να φτανουμε στο θεο…:lol:

φοραγα κλασικα την μαυρη μλπουζα τον Pretty maids…

οτι μετα απο τοσες μερες ακομα συζηταμε με τους φιλους και γνωστους για αυτο το λαιβ!..

ηταν η συναυλια του αιωνα!..

μας επιασαν αδιαβαστους…

αλλο να σου λενε ACDC…και αλλο να το βλεπεις!..

η παρακρουση του κοσμου!..μεγαλωσε το ολο σκηνικο…με τετοιο κοινο μεγιστοποιητε η καυλα!..

δεν ξερω αν η συναυλια του Alice Cooper το 91 ειχε περισσοτερη καυλα η χαμο …

αλλα εδω μιλαμε για ανεπαναλληπτο υπερθεαμα και πορωση…

απλα οι ροκαδες εκεινης της εποχης…θα ριχνανε ακομα κοπανημα ισως…!:smiley:

ΥΣ.πεσανε φουσκες και απο ολα…μονο αιματα δεν ειδα ομως…

τετοια ωρα τετοια λογια…

ΥΣ2. οι the answer ειχε βγει η καλυτερη νεα χαρντ ροκ μπαντα το 06 νομιζω
και στο λαιβ στο gagarin το Μαρτη του 07 μας προσφεραν γαματη συναυλια…
φωναρα και λοιπα(και με μια κιθαρα)…

απλα ,επρεπε να μην τους εχουν τοσο χαμηλα τον ηχο!..

Ευχαριστώ…
πάρτε και το μοναδικό βιντεάκι που τράβηξα.Σε κάποια φάση κουνάει αρκετά αλλά δεν μπόρεσα να μείνω…αχτύπητος…:stuck_out_tongue: Hells bells λοιπόν, με τον Brian να τρέχει από μπροστά μου…

Πάρτε και φωτός από το live, όσοι έχετε facebook: http://www.facebook.com/album.php?aid=81730&id=619857767&saved
Σόρυ που δεν ανεβάζω εδώ αλλά είμαι λίγο σκράπας από τεχνολογία, και βαριέμαι να ψάχνω το πως.

SEX κανατε ρε παιδια και στα εκανε ολα αυτα??? :stuck_out_tongue:

Μονο που στην Ισπανια το κοινο ηταν γαματο ενω στο Μοναχο κοιμισμενο!

:lol3: :lol3: :lol3:

Πάντως, φίλος μου που μένει μόνιμα Λονδίνο, αποφάσισε να μην τους δει στο Γουέμπλεϊ, αλλά να έρθει για ουάν-όφφ ταξίδι Αθήνα, για να τους “δει με το κοινό που τους αξίζει” όπως είπε.
Αυτό. :wink:

Είχαμε κι εμείς μια κοπέλα στην παρέα η οποία δεν την πάλεψε και άρχισε να βρίζει όποιν έσπρωχνε. Της την είπα λιγάκι γιατί: όταν πάς σε ροκ συναυλία, και ειδικά στην αρένα, ξέρεις ότι θα σπρωχτείς και θα σπρώξεις. Νόμος. Δεν πας σε εκκλησία! Πάντως πίσω μου είχα κάτι πιτσιρικάδες που κάνανε πιτ και λοιπές τέτοιες καγκουριές…συμβουλή: μάγκες με τέτοια δεν δείχνουμε τον αντρισμό μας ούτε ρίχνουμε το γκομενάκι παρα δίπλα!

χαθήκαμε και γλύτωσες τον τόρνο.
σκοτωμούρα.
είναι αδιανόητο, ακόμη όσοι πήγαν για αυτό μιλάνε.
ειδικά αυτοί που το έζησαν εκεί μπροστά.
στο επόμενο live φίλε Atkins. κρατάμε δυνάμεις.

αμα δεν ειχαμε χωριστει…πιστευω η τριαδα μας και με ολο αυτο… θα κανα …τρελα και θα ανεβαινα πανω στο διαδρομο και θα κανα βουτια μονος μου…

Τα αισιντισιααααααααααα…δεν μπορω αλλοοοοο…θελω και αλλοοοοοοοο!

…λει ενας διπλα μου καποια στιγμη…?!!!…και ενω βλεπαμε τον οικοδομο στα 15 μετρα…

θεος…

οσο για τον αρχοντα Ανγκους…και 90 λεπτα μπαλα να παιξεις ,παιζει να μην ιδρωσεις ετσι…
και αυτο σολαρε σαν να μην ετρεχε τιποτα…
και μετα λενε για λαθη…αλλη θα θελανε οξυγονο οχι κιθαρα να παιξουν!

Oχι…:?,δεν κανω εγω τετοια πραγματα(σιγα μην εχανα τους θεους(:lol::lol:),υπαρχει και μετα χρονοσ…αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι η κοπελια ηταν πολυ ομορφη…8)
Αλλα η κοπελια προσπαθουσε(τουλαχιστον ετσι πιστευω…)να κρατηθει απο μενα να μην την χτυπησουν…εγω χορπηδαγα :p… και οπως με επιανε τα χερια της εμπαιναν κατω απο την μπλουζα μ…

Δεξί κάγκελο μεριά
ήμουν ο γραφικός που τσίμπαγε τα νεράκια από τους security και μοίραζε. Δεν ξέρω σε ποιον έδωσα , αλλά μαγκιά στους securitades που μετά από κάποια στιγμή μοιράζατε συνέχεια νεράκια.

Χα!!! 5-6 άτομα πίσω μου ήσουνα

Ελπιζω να μπορεσες να νιωσεις ποσο δικιο ειχε!!

Μπραβο στο φιλο σου!

Το εκνευριστικό είναι όταν πέφτει σπρωξίδι κατά τη διάρκεια του soundcheck. Ναι, εκεί φεύγουν καντήλια.

φιλε μου εχω παει σε τοσες συναυλιες που ισως δεν εχεις δει ακομα. και εχω δει καταστασεις κ καταστασεις. το ιδανικο του να ειμαστε ολοι κολητα,χοροπηδωντας με υδρωτα κ λιγο σμπροξημο, κανενα χερι στο κεφαλι κτλ ειναι σπανιο αλλα το εχω ζησει.γιατι σου φαινεται τοσο παραλογο??

γιατι no offence?? OFFENCE!!! :stuck_out_tongue: ειναι επικηνδυνο. οσο για το μος πιτ δε μπαινεις αμα δε θελεις αλλα αν ξενικαει ακριβως μπροστα σου τι κανεις? επρεπε να εχω το νου μου να μην πεσουν πανω μου οσοι παιρναν μερος…δε μπρουσα να τραγουδησω, νβα σηκωσω τα χερια μου…στους The Haunted ετσι οταν καπου ξεχαστηκα κ σηκωσα τα χερια μου για ενα αθωο \m/ εφαγα μια αγκωνια σο πλευρο κ για 2 τραγουδια δε μπορουσα να αναπνευσω σωστα!! χαχαχαχαχα

δεξια εγινε δικιο εχεις. εκει ημουν. να σου πω δεν ηξερα οτι θα γινει κατι τετοιο. φανταζομουν πατημα αλλα οχι κατι αναλογο.

μικρουλη!! ποσο εισαι βρε? θα σε κανω ντα!!!
σε ποσες συναυλιες εχεις παει κ μας λες κουρασμενους κ παππουδες… το απο νωρις μαλλον δεν εχεις ιδεα τ σημαινει κ δεν ξερεις σε ποιον μιλας…
αυτο το μη μας ζαλιζετε κ εμας δεν μου αρεσε. μαλλον εσυ κ ο καθε twisted ζαλιζε τα δικα μας @@@. ενταση κ ενεργεια καλο να υπαρχουν αλλα μαλλον δεν περασες αυτο που περασα εγω κ καποιοι αλλοι η αν το περασες εκεινη την ωρα δεν εβλεπες λαιβ αλλα παλευες. παλευες να κρατηθεις ορθιος κ σωος. το οτι ησουν εκει στο λαιβ δε λεει κ τπτ.

johnk_dark ποσο χαιρομαι κ ανακουφιζομαι που βλεπω πως υπαρχουν κ καποιοι αλλοι λογικοι ανθρωποι και οπαδοι εδω μεσα.

οποιος ξερει ας ανεβασει κ τις φωτος εδω γιατι δεν εχω facebook!!!

μπες μσν να στις στειλω…:smiley:

μπαινω τρελε

2 παιδιά από την παρέα σπουδάζουν Πάτρα και από όσο θυμάμαι σε μια φάση βρίκαν κάποιους γνωστούς τους από εκεί … :-k:-k

Όσο για τα άλλα σιγά μην σκιστεί κάνα καλσόν … διανύουμε και περίοδο κρίσης … :lol::lol::lol:

Επειδή μάλλλον δεν ξέρεις να διαβάζεις θα σου κάνω μία μετάφραση.Ξεκινάμε λοιπόν.
Έγραψα αυτό:"Και δεν τα γράφω αυτά για να το παίξω κάποιος.Ειδικά τώρα στα γεράματα . Αλλά γουστάρω απίστευτα να βλέπω να βγαίνει τρομερή ενέργεια από το κοινό.Κι ας μην συμμετέχω πλέον τόσο ενεργά, κι ας είμαι δίπλα τους, κι ας με έχουν τσακίσει.Γιατί είναι επιλογή του καθενός το που θα κάτσει."Που σημαίνει το εξής:Τα γεράματα τα δικά μου εννοούσα, μεταφορικά βέβαια.Αν και πάλι δεν το κατάλαβες,δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο…Τις λέξεις κουρασμένους, και παππούδες όσο κι αν έψαξα δεν τις βρήκα ΠΟΥΘΕΝΑ στο ποστ μου.Αν μπορείς βρες τες και πες μου που τις έγραψα…Το μόνο που είπα είναι οτι έχετε(γενικότερα, όχι συγκεκριμένα) βαρεθεί από τις πολλές συναυλίες.Τώρα αν το πήρες προσωπικά δικό σου θέμα.Επίσης άσε να πιστεύω οτι γνωρίζω το από νωρίς σε συναυλία αρκετά καλά.Και ακόμα αν δεν βαριόσουν να μπεις στο προφίλ μου , θα έβλεπες πως σε περνάω 4 χρόνια.Και θέλω να τονίσω, οτι το αναφέρω μόνο και μόνο επειδή ήσουν τόσο εριστικός.Δεν είμαι της δικής σου λογικής, “να τις βγάλουμε να τις μετρήσουμε”.Αν θέλεις, το συνεχίζουμε με pm για να μην ζαλίζουμε με off topic πράγματα τους άλλους.Αυτό που ξέρω είναι οτι σε μια συναυλία δεν παθαίνεις τπτ αν δεν το ζητάει ο κώλος σου.Στους Cannibal Corpse to 98(αν θυμάμαι καλά), είχα φύγει με ανοιγμένη μύτη αλλά καραγούσταρα.Από την στιγμή που επέλεξα να μπω στο χαμό, ήξερα και τις συνέπειες!Τώρα αν εσύ θες να βάλουμε όρια στον χώρο που θα κινείται ο καθένας(2τμ) για παράδειγμα, δεν γίνεται.Γιατί και μόνο λίγο σπρώξιμο να πέφτει, μπορεί κάποιος να παραπατήσει και να πέσει στον άλλο, να τον ρίξει κάτω κλπ.Δεν μπορείς να ελέγξεις ΤΙΠΟΤΑ ακόμα και σε ποιό ήρεμες συναυλίες.
Υ.Γ. Σε παρακαλώ μην με κάνεις ντα μεγάλε…