Ac/dc στο oaka, 28/5/2009

Ενας τυπος ειχε ανεβασει τη συναυλια στο rapidshare, και ειχε μαλιστα και φωτο οπου κρατα το σετλιστ στα χερια του.
Τελικα το κατεβασα και ηταν το bootleg απο τη βραδια στο Παρισι#-o

Το καλυτερο που εχω βρει, ειναι το κατι σαν bootleg που ανεβασε ενα παιδι σε φορουμ, που εχει τα τραγουδια σε mp3 απο βιντεο του youtube, αν θελετε να βαλω λινκ :slight_smile:

γκουχ black sabbath … :lol::lol::lol:

μακάρι μακάρι … :papas::papas::papas::papas::papas::papas::papas:

Απλά να πω ότι έιχα προειδοποιήσει ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ότι μπροστά θα τα κάναμε πουτάνα.Όποιος δεν άκουσε δεν διάβασε κλπ ας μην κλαίγεται τώρα.Και λίγα κάναμε μπορώ να πω.Το ότι δεν πήρα flare μπροστά να τελειώσει η αναπνόη αρκετών ήταν χαριστικό για να δούνε συναυλία και οι πίσω.Οι πίσω που θα έπρεπε να βρίσκονται όσοι κλαίνε τώρα.Ρε που να πάτε και σε κανένα heavy metal group.Επίσης νομίζω ότι στο πιτ μπαίνουν όποιοι θέλουν και δεν τους τραβά κανένας.Στο For those δεν μπήκα π.χ.

Κάτι άλλο.Αύριο μεθαύριο και αφού πήρα σύμφωνη γνώμη απο τα “έσω” θα σας αποκαλύψω κάτι για να μάθεται και γιατί δεν θα ξαναέρθουν οι AC/DC στην Ελλάδα.
Και κάτι άλλο.Oι DC τελικά έμειναν σε γνωστό ξενοδοχείο κοντά στο αεροδρόμιο…Μμμ…Γμω την μνήμη μου…Το λένε ή grecotel ή sofitel.Νομίζω το 2ρο.Δεν κατέβηκαν ποτέ Αθήνα, απλώς τους πήραν απο εκεί τους πήγαν ΟΑΚΑ και τους γύρισαν.Σόρρυ για όσους ρωτούσαν δεν μπορούσα δυστυχώς να πω.Ας όψετε…Αλλά αν σας παρηγορεί δεν πήγα και εγώ να τους δω και ας είχα την δυνατότητα.

Μηπως ειναι η τελευταια περιοδεια της καριερας τους?

Δεν ξέρω.Δεν έχει να κάνει.
Θα σας πω σε 1-2 μέρες…

Κλασική Ελληνική νοοτροπία. Δεν θα μπώ καν στον κόπο να σχολιάσω…

Όσο για τα flares, θα έπρεπε να απαγορευτούν διά ροπάλου και να μην επιτρέπεται κάν η είσοδος σε όσους τα φέρουν μαζί τους, όπως συμβαίνει στον υπόλοιπο πολιτισμένο κόσμο.

Α, και συγγνώμη δηλαδή, αλλά τα metal live που έχω δεί τα τελευταία 15 και βάλε χρόνια δεν τα έχεις δεί ούτε στα όνειρα σου.

Φίλε μου στα @@ μου τι έχεις δει.Και που ξέρεις τι έχω δει?Φιλικά.

Έλα παιδιά μην τσακώνεστε, έχω την λύση.Από το επόμενο live, αυτοί που θέλουν να τα κάνουν πουτάνα, θα ρωτάνε τους ευαίσθητους πιο πριν αν τους το επιτρέπουν, και θα τους παρακαλούν να πάνε λίγο πιο πίσω για να μην χτυπήσουν.Ρε θα τρελαθούμε βραδιάτικα…:?

Το σχόλιο μου πήγαινε ώς απάντηση στο από πάνω. Και εννοείται φυσικά ότι και εμένα στα @@ μου για το τί έχεις ή δεν έχεις δεί. Δεν κάνουμε διαγωνισμό, συζήτηση κάνουμε. Ετσι δεν είναι?

Φιλικά πάντα.

“Όσο για τα flares, θα έπρεπε να απαγορευτούν διά ροπάλου και να μην επιτρέπεται κάν η είσοδος σε όσους τα φέρουν μαζί τους, όπως συμβαίνει στον υπόλοιπο πολιτισμένο κόσμο.”

Και μόνο αυτή η @@ριά που είπε φτάνει.Ξέρεις πόσοι φίλοι μου απο εξωτερικό έχουν πάθει πλάκα με τα flares και τον χαμό και λένε “πω πω τι γαμ@τη συναυλία και μπράβο Greeks”?Επιτέλους ας παραδεχτούμε ότι το μόνο ίσως πράγμα που ξέρουμε να κάνουμε καλά είναι να γλεντάμε…Άντε και να γαμ@με :lol:

Ναι σύζητηση αλλά μου τα έχωσες ρε μεγάλε.Άσε με στην ευτυχία μου να πούμε.AC/DC ΡΕΕ!

Το ποιός λέει @@ριές, άσ’το καλύτερα. Και κάνεις πολύ μεγάλο λάθος αν νομίζεις ότι στα έχωσα. Όπως μας είπες και μας να μην κλαιγόμαστε, έτσι σου απάντησα και εγώ ποιά είναι η δική μου άποψη. Απο εκεί και πέρα είναι θέμα σεβασμού, και για μένα πρέπει να σέβεσαι τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου σε μία συναυλία. Δεν σου είπα να μην τα σπάσεις. Αλλά όλα τα πράγματα έχουν κάποιο μέτρο. Εγώ μίλησα για τις ακραίες καταστάσεις και μόνο για αυτές.

Φίλε μου σε τέτοιες συναυλίες δεν παίζει να μην γίνει χαμός.Αν κάτσεις τώρα να ρωτάς όπως λέει ο twisted sister “παρακαλώ μπορώ να σας σπρώξω;”, καλύτερα ποιό πίσω ή σπιτάκι σε DVD.Ή ρε αδελφέ κάτσε 2 μέτρα πιο μακρυά απο τον χαμό.Πληροφοριακά στην παρέα μπροστά είχε και κοπέλες που δε διαμαρτύρονταν μετά.
Αφού λες ότι έχεις μεγάλη εμπειρία απο συναυλίες, τότε θα ξέρεις πως να πας μπροστά και να περάσεις καλά χωρίς να σε κάνουν λιώμα.Αλλίως,sorry κιόλας, να βράσω την εμπειρία σου.ΟΚ;

Α για ακραίες καταστάσεις συμφωνώ.Δεν έγινε όμως κάτι ακραίο στην συγκεκριμένη συναυλία.

Επειδή προφανώς δεν διάβασες τα προηγούμενα post μου, εγώ δεν είπα πουθενά ότι είχα το παραμικρό πρόβλημα στην συναυλία των AC/DC. Εκεί που ήμουν (μπροστά και αριστερά) ήταν πολύ ήρεμα τα πράγματα, μάλλον περισσότερο απ’ότι θα έπρεπε. Απλά συμφώνησα με το post του φίλου camel στην οποία εξέφραζε την δικιά του άσχημη εμπειρία. Και δεν έχω κανένα πρόβλημα με το σπρώξιμο, άλλα πράγματα είναι αυτά που με ενοχλούν περισσότερο. Όσο χαμός και να γίνεται σε μία συναυλία, πάντα υπάρχουν και ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχουν όρια. Έχω δεί άτομα να κλωτσάνε κοπέλες πεσμένες στο πάτωμα έτσι για πλάκα. Έχω δεί μαντραχαλάδες να πέφτουν με φόρα πάνω σε 16χρονα μόνο και μόνο για τα να αναγκάσουνε να φύγουν από τη μέση. Αυτό δεν είναι χαβαλές, αυτό είναι μαλακία, ήτε αρέσει σε κάποιους ήτε όχι!

Εγώ μιλάω για την συγκεκριμένη συναλία.Οκ δίκιο έχεις στα άλλα για “ακραία φαινόμενα” και αν έβλεπα κάποιον να κλωτσά κοπέλα θα τον έβαζα στη μέση με τους άλλους και θα έκανε την σβούρα της κλωτσιάς.Βέβαια αν πάει κοπέλα, ξερωγώ σε kreator μπροστά να κάνει mosh, wall of death,πιτ κλπ (:-s), ε, μάλλον τα θέλει ο κ%λος της.

κατσε ρε φιλε λες οτι οι κοπελες δν πρεπει να μπαινουν σε πιτ γτ δεν αντεχουν να φανε ξυλο?:lol:

Το θέμα είναι ότι ακόμη και στο mosh pit και στο wall of death υπάρχουν κανόνες. Δεν ρίχνεις μέσα στο pit κάποιον ο οποίος βλέπεις ότι δεν γουστάρει, και ποτέ, μα ΠΟΤΕ δεν χτυπάς κάποιον ο οποίος είναι κάτω, ήτε βρίσκεται μέσα στο pit ήτε όχι. Στην hardcore σκηνή π.χ. αυτά τα πράγματα είναι στάνταρ. Προφανώς πρέπει αυτή την συμπεριφορά να την μάθει κάποιος και στους μεταλλάδες…

Ανάλογα το πιτ :wink:
Εδώ ήταν τουλάχιστον light pit με λίγο φουαγκρα σερβιρισμένο με πνευμονάκια πετινού σκοτίας.
E σε άλλα πιτ αν μπει κοπέλα πρέπει να είναι λίγο λάθος στο δεξί μέρος του εγκεφάλου. :smiley:

johnk δεν διαφωνώ με αυτά που λες.Αλλά ο άλλος (που αν πρόσεξες δεν του την “είπα προσωπικά” και όλοι που πέσατε να τον φάτε για ηρεμίστε λίγο να πούμε) τα έβαψε μαύρα με την ποιό light version σκληρής συναυλιάς.Γι’αυτο είπα “που να πάτε σε metal συναυλιά” που πίαστηκες εσύ εκεί.

Εντωμεξυ εγώ δουλεύω αύριο,ε. :stuck_out_tongue:

στους ac/dc δν ηταν καν κανονικο πιτ ας ειμαστε σοβαροι…ηταν απλα ενας κυκλος με λιγο σπρωξιμο (τουυλαχιστον εκει π ημουνα εγω)…αλαλ γενικα μιλαω…οι κοπελες εχουν πιο πολλη αντοχη απ οτι πιστευεται γενικα…μερικες τουλαχιστον

Κοίτα, επειδή ούτε εγώ ούτε εσύ βρισκόμασταν στο σημείο που ήταν ο camel, πιστεύω ότι για να τα λέει αυτά θα έχει κάποιο λόγο. Άκουσα και από άλλο κόσμο ότι σε κάποια σημεία της αρένας τα πράγματα ξέφυγαν ελαφρώς από τον έλεγχο, υπήρχε και κόσμος που πλακώθηκε στο ξύλο. Επειδή έχω ζήσει ανάλογες καταστάσεις λοιπόν, καταλαβαίνω απόλυτα γιατί χαλάστηκε τόσο πολύ ο φίλος.
Όπως είπα και πρίν, πρέπει πάντα να υπάρχουν όρια, για να μπορούν να περνάνε όλοι καλά και να μένει σε όλους η συναυλία αξέχαστη. Αυτό δεν είναι και το ζητούμενο?

Λοιπόν, νομίζω ότι είναι ώρα για νάνι, γιατί έχουμε και τρεξίματα αύριο, δυστυχώς! :frowning:

So long for now. Καληνύχτα! :slight_smile: