Ac/dc στο oaka, 28/5/2009

Δεξια του διαδρομου εγινε αυτο…εμενα δν με χαλασε.Απο ψηλα θα φαινοταν γαματο,νομιζω,αλλα πιο πισω μαλλον κπ επεσε.
Δεν νομιζω,παντως,να περιμενε κανεις να ειναι ηρεμα τα πραγματα σαν θεατρο.Οποιος πηγε μπροστα ηξερε τι θα γινει.

κ εγω θελω να απαντησω στον καμελ.

η συναυλια εγινε στο οακα ετσι ωστε να μπορεσουν να την δουν ολοι!αν λοιπον καποιος ειχε προβλημα υγειας η δν αντεχε την πιεση στην αρενα τοτε μπορουσε ομορφα κ ωραια να παει στις κερκιδες να παρει την μπυριτσα του και να δει την συναυλια ηρεμα.ετσι λοιπον μην παραπονιεσαι για το στριμοξιδι και οτι δεν απολαυσες την συναυλια κατηγορωντας τους αλλους…εσυ εκανες λαθος επιλογη.

και επισης οπως ειπε και ο ifrit στην αρενα δεν μπορεις να καταλαβεις τι γινεται σε ολο το σταδιο…
για να παρεις μια γευση απο το τι γινοταν δες εδω:

P.S: εγω είμαι κοπελα και καθομουν μπροστα στο καγκελο με μια φιλη μου και γνωριζαμε οτι θα γινεται χαμος και θα φαμε πολυ πιεση.δν με νοιαζουν οι μελανιες π ειχα μετα την συναυλια.γουσταρα να ειμαι μπροστα κ περασα τελεια!

Δεν αντέχω άλλο αυτή τη μιζέρια ρε πούστη μου.Φαντάζομαι όλοι εσείς που παραπονιέστε επειδή σας έσκισαν το καλτσόν, να ζούσατε στα 80’s, ή έστω αρχές με μέσα 90’s.Κλαίγοντας θα φεύγατε από κάθε συναυλία και η επόμενη που θα πηγαίνατε θα ήταν new kids on the block…Εκεί θα καθόσασταν άνετα και δεν θα σας ακούμπαγε κανένας.Γι’ αυτό τα mosh pit κοντεύουν να γίνουν γύρω γύρω όλοι, και γι’ αυτό πηγαίνουν απειροελάχιστοι από νωρίς στις συναυλίες(δεν αναφέρομαι στις μεγάλες μόνο).Γιατί μάλλον έχετε βαρεθεί από τις πολλές συναυλίες που γίνονται.Rock/metal συναυλία σημαίνει πάθος,σημαίνει εκτόνωση όπως γουστάρει ο καθένας.Ε λοιπόν τώρα που το μάθατε ελπίζω από την επόμενη συναυλία να κάτσετε πίσω πίσω να μην μας ζαλίζετε κι εμάς μετά.Και δεν τα γράφω αυτά για να το παίξω κάποιος.Ειδικά τώρα στα γεράματα :stuck_out_tongue: . Αλλά γουστάρω απίστευτα να βλέπω να βγαίνει τρομερή ενέργεια από το κοινό.Κι ας μην συμμετέχω πλέον τόσο ενεργά, κι ας είμαι δίπλα τους, κι ας με έχουν τσακίσει.Γιατί είναι επιλογή του καθενός το που θα κάτσει.
Starbuck89 παίζει να ήσουν δίπλα μου στην συναυλία.Ήσουν με μια φίλη σου, και σε κάποια φάση στην αρχή σχετικά μου λέει κάποια από τις 2 σας να μαζέψω το μαλλί μου για να βλέπει?#-o Και σε κάποια φάση μου έδωσες και νερό να πιω(μου έσωσες την ζωή…:slight_smile: )?

Δύο από τις πολύ λατρεμένες μου στιγμές αυτής της συναυλιάρας (και τα δύο αυτά έπη είναι από τις μεγάλες AC/DC αδυναμίες μου): :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: 8) 8) 8)

http://www.youtube.com/watch?v=rB7EFEUghxo

http://www.youtube.com/watch?v=Aw6CNPdHTdg

Κααααλά αν υπάρχει έστω και ένας που να πιστεύει ότι ο πανικός που έγινε στους Answer έγινε επειδή ο κόσμος γούσταρε την μπάντα εγώ θα κάψω τα cd μου!!!Επειδή εγώ έχω τους δίσκους τους και ήξερα τα κομμάτια και τα τραγουδούσα με κοιτούσαν λες και είχα έρθει από άλλο κόσμο!Για να μη σχολιάσω καν το μπουκάλι με το νερό που τους πετάξανε!!!

οχι…δεν ημουν εγω…ημασταν καγκελο…οποτε δεν με ενοχλουσε κανενα μαλλι για να βλεπω:p
εγω ειχα μαζεψει τα μαλλια μου κ η φιλη μ ηταν ξανθια με μακρια μαλλια…μας εδεξε to videowall στο the jack και στο tnt στην αρχη :p:D

ντροπη [-X
και να πεις οτι δεν αξιζαν…Ηταν πολυ καλοι οι The Answer.Δεν ειναι δικαιολογια οτι και καλα περιμενουμε να βγουνε οι ac/dc.Λιγο σεβασμος δε βλαπτει. :wink:

Πολλές κοπέλες είχε τελικά στο κάγκελο…Υπέθεσα οτι δεν θα ήταν τόσες πολλές γι’ αυτό νόμιζα οτι ήσουν δίπλα μου.
Άσχετο, αλλά επίσης προσκύνησα ένα 12χρονο αγόρι που είχε πιάσει κάγκελο απέναντι από μένα!!Αυτά είναι τα ωραία.

Ε ναι έτσι είναι και δε νομίζω να τους κατάπιε ο χώρος όπως λέει το report ήταν ιδιαίτερα κινητικοί στη σκηνή anywayzz!

Φίλε camel, όχι, φυσικά και δεν είσαι ο μόνος που ενοχλείται με αυτή την κατάσταση. Δυστυχώς στην Ελλάδα μερικοί πιστεύουνε ότι το να πάς σε μία rock συναυλία συνεπάγεται ότι μπορείς να κάνεις και ό,τι γουστάρεις, να βαράς και να σπρώχνεις όποιον θέλεις και όσο θέλεις και κανείς να μην μπορεί να σου πεί κουβέντα. Αυτή είναι η νοοτροπία του Έλληνα δυστυχώς. Ποτέ δεν κατάλαβα και δεν δέχτηκα το 'είναι rock συναυλία άρα όλα επιτρέπονται΄. Τι λογική είναι αυτή δηλαδή ? Έχει πολύ μεγάλη διαφορά το να πάς σε μία συναυλία να χτυπηθείς, να τραγουδήσεις, να φωνάξεις και να σπρώξεις και τον διπλανό σου κατά λάθος, από το να πάς για να παίξεις ξύλο και να κάνεις τον μάγκα. Το ‘ξενέρωτο’ κοινό στο εξωτερικό το γνωρίζει πολύ καλά αυτό, γι’αυτό στις περισσότερες συναυλίες έξω είναι πολύ δύσκολο να βρεθείς σε pit χωρίς να το θέλεις ο ίδιος, όπως επίσης είναι και πολύ σπάνιο να σε σπρώχνει και να σε βαράει ο πίσω σου για να σε διώξει και να σου πάρει την θέση όπως συμβαίνει εδώ σε κάθε συναυλία. Δεν είπαμε να είναι σαν θέατρο οι συναυλίες, πρός θεού, αλλά εδώ έχουμε φτάσει στο εντελώς άλλο άκρο. Γιατί να πρέπει να παίζω ξύλο εγώ σε κάθε live που πάω επειδή ο άλλος ήρθε μισή ώρα πριν η συναυλία και θέλει ξαφνικά να βρεθεί μπροστά? Γιατί να πρέπει εγώ να ανέχομαι τις μπουνιές του κάθε παπάρα επειδή τον πιάνει αμόκ όταν ακούει το αγαπημένο του τραγούδι? Και γιατί πρέπει μία ζωή σε αυτή την χώρα να κυριαρχεί ο παραλογισμός? Γιατί?

Πίστεψε με, φίλε camel, δεν είσαι μόνος σου, είναι πολλοί που θα συμφωνούσαν απόλυτα με όσα γράφεις.

Δεν ξέρω για τον answer δεν έχω γνώμη …:-s:-s

μου αρέσουν πολύ και ήξερα τα τραγούδια τους (ειδικά του 1ου δίσκου) οπότε τους καταφχαριστίθικα καλύτερα να μιλήσουν όσοι τους πρωτοάκουγαν … :wink:

Οι The Answer ήταν πραγματικά υπέροχοι, εγώ προσωπικά τους κατα-ευχαριστήθηκα! Φοβερή μπάντα! Και για όλους αυτούς που τους έβριζαν, μάλλον θα έπρεπε κάποιος να τους ενημερώσει ότι οι AC/DC δεν υπήρχε περίπτωση έτσι και αλλιώς να βγούν πρίν δύσει ο ήλιος. Άρα άδικα φώναζαν. Φαίνεται μερικοί θα προτιμούσαν να βλέπουν μία άδεια σκηνή μέχρι τις 9:30 από το να δούν μία γαμάτη μπάντα ως support ώστε να περάσει και πιο ευχάριστα η ώρα. Τί να πώ…

Μηπως τα εκανες λιγο αναποδα;;;

Επρεπε να κατσεις εδω κερκιδα και Wembley που θα 'ναι πιο χαλαρα τα πραγματα να πιασεις καγκελο. :smiley:

καποιος εχει βαλει στο gamato.info 53 λεπτα απο την συναυλια αλλα απο κινητο,οποιος θελει…

To πηρε κ εμενα το ματι μ… Απο κινητο ομως??? Ο ηχος λογικα θα ειναι ψιλοχαλια. Ισως το κατεβασω πιο μετα που θα το εχουν περισσοτεροι

Λίγη υπομονή και σίγουρα θα εμφανιστεί σε torrent εδώ:http://www.dimeadozen.org !! 8)

Παίδες εδώ :http://www.youtube.com/user/BGiliyana
έχει 10 τραγούδια απο τη συναυλία.Είναι τραβηγμένα από κερκίδα αλλά έχει πολύ καλή ποιότητα ήχου.

Ρε μην ειστε μυγιαγγιχτοι…το καθε ειδος μουσικης απολαμβανεται με διαφορετικο τροπο…οι AC/DC ειναι ενεργεια…αν δε χτυπηθεις δεν σπρωχτεις δεν ουρλιαξεις δε νιωθεις…ΟΚ ισως αυτο δν το αντεχουν ολοι…γι αυτο υπαρχει η κερκιδα…
ΝΙΩΣΤΕΕ!ημασταν στους AC/DC…γεμισαμε μελανιες…κουστηκαμε με μπυρα…παθαμε ασφυξια…αλλα αξιζε ρε πουστη!!!

*δεν σας ξενερωσε λιγο το thunderstuck προς το τελος?

Είμαι σίγουρος αυτα που έδειχναν τα μόνιτορς, δηλαδή όλη τη συναυλία με γαμάτη σκηνοθεσια, γιατι κακά τα ψεμματα, το τι θα βλέπαμε εμεις το αποφασιζε άλλος, και είχε καλο γούστο στις γυναίκες, αλλά, ναι, είμαι 99,999999% όλο αυτο το ‘‘footage’’ υπάρχει κάπου σε κασέτες… :-s

Βασικά τώρα που στο σκέφτομαι, έχω γνωστούς στο ελληνικο MTV, για να τον ρωτήσω αυριο, γιατι κάτι είχα ακουσει οτι θα είναι εκει το MTV…

Τα βιντεο που βλεπουμε στις γιγαντοοθονες απαγορευεται να κρατηθουν απ’οσο ξερω.Εδω και καλα απαγορευονται οι καμερες,θα επιτρεπεται στη διοργανωτρια να κραταει τετοιο υλικο?
Αλλο αν τα κρατησε καποιος καλος ανθρωπος και μας τα δωσει με τη μεθοδο που ολοι αγαπαμε.