να μαι κι εγω ο ξεχασμενος κ εκνευριστικος camel να τα πω απο τη δικια μουθ πλευρα που μαλλον θα σας ενοχλισει… φυσικα κ δε δινω δεκαρα αν συμφωνειτε η οχι γιατι οπως και να το κανουμε η πορωση υπερισχυει της καθαρης σκεψης.
ολο το ποστ μου εχει να κανει πανω κατω με αυτο το quote πιο πανω.
λοιπον εχουμε και λεμε…
ημουν πεμπτη σειρα απο καγκελο αρκετα κοντα στον διαδρομο. μεχρι να ξεκινησει η φαση ημασταν χαλαρα, βλεπαμε ολη τη σκηνη κ ολα ωραια. με το που βγαινουν οι The Answer αρχισε ενας πανικος…μαζες να κοινουντε προς ολες τισ κατευθυνσεις σαν μια θαλασσα απο κοσμο ο οποιος δεν μπορουσε να κανει κ αλλιως μιας και καποιοι “εξυπνοι” θεωρουν σψστο να ξεκινανε να σμπρωχνουν ετσι για πλακα, να κανουν μοσ πιτς κ να χοροπηδανε παρασερνοντας απειρο κοσμο μαζι τουσ. και το αποτελεσμα?
ποδοπατημα, κοπελες να ασφυκτιουν(να παλευουμε καποιοι να τις κραταμε λιγο χωρο ανοιχτο μην μας παθουν κ τπτ) κ ανδρες…ΑΝΔΡΕΣ ξαναλεω να φευγουν προσ τα πισω λεγοντας πως δεν την παλευουν κ πως θα λυποθυμησουν… ετσι ξενερωσα στην αρχη της συναυλιας με την κοπελα μου κ τον κολητο μου παρεα… τα λογια της κοπελας μου " ετσι θα ειναι κ στους AC DC ?" κ εγω να απαντω μην ανησυχεις, ολα καλα θα ειναι…ελα που δεν ηταν τελικα…
ελα που ηταν τρεισχειροτερα απο πριν…σε σημειο που ακομα κ εγω 1.83 υψος δεν εβλεπα τπτ παρα μονο ατομα να πασκιζουμε να μην πεσουμε κατω, μην παραπατησουμε ετσι οπως κουνιομασταν ολοι δεξια αριστερα…(φυσικα ειμαι τσαμπουκας σε σημειο που καποιοι με αγριοκοιταξαν)και οσο κ αν προσπαθησα να μεινω εκει με αναγκασαν να παω αρκετα πισω που δεν υπηρχε τετοιος πανικος…αλλα μπορουσα να κατσω ηρεμα αγκαλια με τον κολητο μου να τραγουδαμε μαζι.εκει βεβαια δεν εβλεπα καλα. απο τοση αποσταση…
και εκει ο κοσμος αλλη φαση…σα να μη συμβαινει τπτ…παρακολουθουσε αταραχτος. ουτε τραγουδι ουτε χειροκροτημα… αλλα δε βαριεσαι…
καποιοι πανε για να δουν συναυλια κ να ακουσουν τα κομματια κ οχι για να χτυπιουνται ασταματητα κ στο τελος να μην εχουν καμια ουσιαστικη αναμνηση απο το live.(βαγγελας απο 8ball…μια μερα θα σε δειρω σε ενα λαιβ το υποσχομαι δημοσια!!!)
για τους Answer δεν διαβασα τπτ. το μονο που διαβασα ηταν στο live report. "Καλή για την περίσταση εμφάνιση, αλλά ο αχανέστατος χώρος έδειξε κάποιες στιγμές να τους καταπίνει. " δεν περιμενα κ τπτ διαφορετικο απο κοσμο ο οποιος το supoport το εχει του πεταματου οπως παντα…
φυσικα κ δεν τους καταπιε ο χωρος αλλα ηταν ΤΟΣΟ ενθουσιωδεις, τοσο δυναμικοι, τα κομματια ηταν πολυκαλυτερα παιγμενα live απο οτι στο αλμπουμ. ο ηχος στο 1ο δεν ηταν καλος αλλα στη συνεχεια εφτιαξε κ ακουγα το καθε οργανο πεντακαθαρα! γενικα ηταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ!! τεοιες ροκ μπαντες δε βλεπουμε συχνα και χαιρομαι παρα πολυ που τουλαχιστον αυτους τους απολαυσα…οσο καταφερα δηλαδη.
ο ηχος των AC DC παλι ηταν παρα πολυ καλος οπου κ αν βρισκοσουν! ο κοσμος απαραδεκτος.
οι ελληνες θελουνε να δειχνουνε κακοι, πορωμενοι κ οχι ξενερωτοι…κ εξετιας αυτων τυποι σαν κ εμενα οχι μονο δεν ευχαριστηθηκαν την καλυτερη συναυλια της ζωης τους αλλα ηθελαν να φυγουν… και για εσας τουσ πολλους οι AC DC δε σημαιναν τπτ…ειναι απλα ενα μεγαλο ονομα στη ροκ κ οφειλετε να παρευρισκεστε εκει γιατι πρεπει… για εμενα ομως κ για καποιους αλλους αυτη η μπαντα ειναι πολλα παραπανω. την αγαπαμε! σας ευχαριστω ΟΛΟΥΣ οσους βοηθησατε στο να μην περασω καθολου καλα κ να στεναχωριεμαι εδω κ 3 μερες τωρα κ μαλλον κ για παντα.
Σας ευχαριστω!