Ac/dc στο oaka, 28/5/2009

Aπο κει που ημουν εγω (καμια 10αρια μετρα πριν τελειωσειο διαδρομος) ο Brian δεν ακουγοταν παντα.

Περιμενα να μου κοβει τα ποδια και να τρανταζει το στηθος μου.

Αυτο απο τον ηχο δε γινοταν.

(Νταξ, θα μου πειτε γινοταν με το που τους εβλεπες μπροστα σου.)

Δεν εχω παει ομως σε αλλη συναυλια, ωστε να μπορω να κρινω αν αυτο που ακουσα θεωρειται δυνατα ή οχι.

Μιας που λετε για τον ήχο εχω να πω πως αυτος των the Answer ήταν ελεινος και η ιδια η μπαντα ήταν βασικά μία Pop αντιγραφή των Zeppelin(ειδικα ο τραγουδιστης!Τι πιο Plant).
Τώρα ο ήχος των ΑΠΙΣΤΕΥΤΩΝ,ΤΡΟΜΕΡΩΝ,ΜΑΓΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΘΡΥΛΙΚΩΝ AC/DC ήταν πολυ καλος πιστευω!!
Μην ξεχνατε οτι έγινε κ σε να σταδιο που έχει και τις επιστροφες(ηχου) και απο οτι είδα ήχε και διάφορα αλλα συστηματα για τον ηχο(με χρονοκαθηστερηση λογω των αποστασεων!)

Ακομα,ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟς ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο YOUNG!!! Ενας πραγματικος θρύλος της Rock!!!
Είμαστε τυχεροι που καταφεραμε να τον δουμε επι σκηνής!!! :):slight_smile: :twisted:

-Και αυχενικό και μέση χάλια! Αλλά… who cares?
-Μάξι; Super maxi τέρμα τα γκάζια
-Το ρώτησα κι εγώ αυτό. ΠΩΣ;;;;;;;;;

Εγω στο δευτερο σκελος της ευρωπαικης περιοδειας θα προσπαθησω να τς δω καπου αν οχι στην Ελλαδα.Για Ελλαδα δν το αποκλειω παντως.

Ελπιζω να ναι μαζι με τς Answer…και γαμω τις μπαντες.Θελω να την δω εστω και 40 λεπτα χωρις το καθε παπαρα διπλα μ να λεει φυγετε και ου και AC/DC και ποιοι ειναι αυτοι.#-o

εδιτ:Εγω εχω προβλημα απο τη συναυλια στη γαμπα…οτιδηποτε μενει απο αυτη τη συναυλια καλο ειναι.Ακομα και πονοι…:stuck_out_tongue:

:lol::lol:

Α μιας μιλαμε για χτυπηματα και τετοια να ζητησω και γω συγνωμη απο τη κοπελα που πατησα με ολη μου τη δυναμη:?

Σε ενα πιτακι(Let There Be Rock νομιζω) μου χε φυγει η φτερνα απο το παπουτσι και εκανα κουτσο μεχρι να το βαλω…ε και δε την ειδα και προσγειωσα το αριστερο μου πανω της:lol::oops:

πού στεκόσουν ακριβώς; 8O

Χα, εμένα μου έφυγε ολόκληρο το παπούτσι, αλλά με συνοπτικές διαδικασίες πρόλαβα να το βρω κ να το βάλω:lol:

όντως που στεκόσουν?? :? :stuck_out_tongue: :smiley:

Εγώ ευτυχώς το πρόλαβα το παπούτσι πριν φύγει! :smiley:

Μου φυγαν και τα δυο παπουτσια, σας εχω :stuck_out_tongue: και επεσα κατω να τα βαλω και ολοι γυρω μου νομιζαν πως λυποθυμισα :smiley:

Όσο για τον ήχο, δυστυχώς ήταν πολύ βαβούρα αν ήσουν πολύ κοντά στη σκηνή και το κατάλαβα κυρίως στα κομμάτια που δε γινόταν χαμός (βλ. black ice album), ίσως κάποιος αντικειμενικός (αλήθεια υπήρχαν εκεί μέσα) θα μπορούσε να εκφέρει ακόμα καλύτερη άποψη. Για μένα είναι το μόνο μεγάλο παράπονο, αλλά ας μην είμαι ο πρώτος που θα γκρινιάξει :roll:

ΑΑΑ μήπως μπορείτε να ποστάρετε links για reviews?

Χα, εμένα πάλι μου έφυγαν τα γυαλιά καθότι γκαβούλιακας τα φορούσα και…:?

Σας έχω όλους!!! Μου άνοιξε η ζώνη ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΥΤΙΕΝ το οποίο έκανα ζογκλερικά για να ξαναβάλω. Και φορούσα τη μπλούζα μου… πριν αρχίσετε τα σχόλια! :smiley:

Σε λάθος μεριές του σταδίου ζούμαραν οι κάμερες :stuck_out_tongue:

Η πιο δυναμικη συναυλια που εχει γινει ποτε!πολλα βολτς!απιστευτες στιγμες!:D:D:D

Παίζει να ήσουν δίπλα μου. Σε καποια φάση βλέπω κάποιον κάτω και τους άλλους να χοροπηδάνε και να κατευθύνονται προς αυτόν και βάζω τις φωνές για να μην τον τσαλαπατήσουν… ώσπου συνειδητοποίησα ότι είχε σκύψει να δέσει τα all star του. :stuck_out_tongue:

Κατά τα άλλα αυχενικό όχι τόσο, γενικότερο πιάσιμο ναι από το κοπάνημα και το χοροπήδημα. Και 2 μελανιές που δεν έχω ιδεά πώς απόκτησα. :stuck_out_tongue:

Απιστευτη συναυλια!!!

Κατι τετοιες στιγμες λυπαμαι ειλικρινα τον κοσμο που δεν ακουει τετοια μουσικη…

Τι να πεις για αυτη την συναυλια!!!Εγω ημουν στα αριστερα της σκηνης στα 15-20 μετρα!!!και εκει ολα ηταν καταπληκτικα!!!Τι να πουμε…Εμενα σε καποια φαση οπως χτυπιομουνα πεταγετε ενα χερι απο τα πλαγια και μ χτυπαει τα γυαλια(τα φοραγα και δεν τον μετανιωσα γτ εβλεπα τελεια!!!) και οπως ειμαι στον αερα τα πιανω αλλιως τωρα θα ηταν σκετα θρυψαλα…και σε καποια φαση μ εφυγε το παπουτσι και παλι καλα το προλαβα και δεν εφυγε ολο και με ειδαν κατι παιδια εκει γυρω και μαζι με τους φιλους μου εκαναν κυκλο για να το βαλω και να μην χτυπησω…

Παντως πιο πριν ειδα οτι καποις ειπε οτι οι Answer ειναι φτηνη pop αναπαραγωγη των Zeppelin.
Εγω παρα μονο να διαφωνησω μπορω!!!Γτ και ο τραγουδιστης ειχε πραγματικα φωναρα!!!και ο κιθαριστας εκανε κατι πολυ ωραια γεμισματα και τραβουσε και κατι σολακια…ολα τα λεφτα.Και καθιστε να δειτε που σε καμια 10αρια χρονια…θα πηγαινουμε σε συναυλια για να δουμε headliners τους Answer…

Α να μην το ξεχασω κιολας και εγω θελω να ζητησω συγνωμη απο μια κοπελα που ηταν μπροστα μ γτ σε καποιες ενω χοροπηδαγα με εσπρωχναν απο πισω και την επαιρνα μαζι μ(και δεν ειμαι τπτ αμελητεος,1.85 ειμαι…),αλλα πρεπει να μ ζητησει και αυτη ενα συγγνωμη γτ μου εκανε κατι γρατσουνιες στην πλατη,στους ωμους και στα πλευρα γαμησε τα…

Xτες το βράδυ επέστρεψα και διάβασα όλα τα ποστ. Νομίζω οι οπαδοί των AC/DC πολλαπλασιάστηκαν την Πέμπτη το βράδυ. Πραγματικά δεν έχω να προσθέσω σχεδόν τίποτα. Απλά για μένα μια από τις κορυφαίες στιγμές ήταν και το Dog Eat Dog που μόνος ένας σας ανέφερε. Αν και δεν είχαν σημασία τα κομμάτια.

Υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι ο Angus το κάνει μόνο για τα λεφτά; Έχει άπειρα, δεν έχει παιδιά να τους τα αφήσει και θα μπορούσε απλά να κάθεται σε ένα μέρος όπως οι περισσότεροι stars και να κάνει το 1 της χιλίης αυτών που έκανε. Οι ΑC/DC είναι όμως το rock n roll. Όποιος ήταν την Πέμπτη το κατάλαβε. Όποιος δεν ήταν δεν μπορεί καν να το φανταστεί

Υπάρχουν πουθενά φωτογραφίες από τη φάση με τον κλασσικό σεληνιασμό του Angus στο κέντρο του γηπέδου στην κονσόλα; Άν ναι μην το σκέφτεστε… :smiley: