Ac/dc στο oaka, 28/5/2009

Άγιο είχες αδερφέ, από του Χάρου τα δόντια γλίτωσες…

Τελικα σιγουρα εκανα λαθος για το κοινο.

Γαματο βιντεακι απο την εναρξη της ΚΑΥΛΑΣ:

Ξανθε Kοφι Αναν,ασε τις διαπραγματευσεις και ανεβασε καμια φωτο γαμω!8)

Credits στο φιλο μου το Νικο:wink:

το καλυτερο βιντεακι!Δειτε το σε hd που εχει και μεγαλη εικονα!:drunk:

Η Καγια το ειπε το Ειντισισι στον πρωινο καφε.Αμεσως να με φατε.

στις 28/5 παρατηρήθηκε η μεγαλύτερη εκδήλωση μαζικού παλιμπαιδισμού στην Ελλάδα EVER

η τουλάχιστον μέχρι να ξανάρθουν:D

Παιδιά δεν ξέρω αν το έχει αναφέρει κάποιος πιο πριν…δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα ποστ…Πάντως σε όσες χώρες είδα παυ παιξανε πριν απο εμάς στο ρεφρεν του you shook me all night long άν δείτε και στο youtube εδειχνε ένα βίντεο, ενω σε μας έδειχνε κοινο!δεν είναι φοβερο???μονο στην ελλαδα αυτα!!Ετσι για να γουσταρουμε!!

Τέλεια!! =)

Ξέχασα ν’αναφέρω τους The Answer στο προηγούμενο μου ποστ θαρρώ…Προσωπικά, τους βρήκα αρκετά καλούς, δε τους είχα ξανακούσει. Φαντάζομαι σε μικρότερο χώρο θ’αφηναν ακόμη πιο θετικές εντυπώσεις.

νταξ μάλλον η ποιο γαμάτη foto που έχω δει από το live :wink::wink::wink:

παίζει ο φίλος σου να την έχει σε full ανάλυση ??? :-k:-k

Α βασικα αυτη και αυτη με τα κερατακια τη πηραν απο αλλου τα παιδια και τη βαλαν στο αλμπουμ:wink: (τωρα μου το παν:P)Απο το σαιτ του σπορ φμ κατι τετοιο,οποτε ψαξε εκει:p:p

Και γαμω τις φωτο εχει…

A μπραβο:wink:

βρηκε κανεις σε τορρεντ την συναυλια αν και ειναι νωρις

Ποτε ξαναρχονται ειπαμε ?

Ρε παιδιά…έχω μερικές ερωτήσεις :

• Έχει πάθει και άλλος τρελλό αυχενικό πρόβλημα από προχτές αλλά ούτε που τον νοιάζει???:stuck_out_tongue:
  • Έχει πάθει και άλλος μια μίνι(και μάξι μη σου πω) κατάθλιψη που τέλειωσε και δεν έχουμε να περιμένουμε κάτι αντίστοιχου βεληνεκούς??
  • Πώς συνεχίζουμε κανονικά από εδώ και πέρα …με ψυχραιμία…σα να μην έχει γίνει τίποτα…ξέροντας ότι μάλλον δε θα ξαναζήσουμε τέτοια εμπειρία που μας έκανε να χτυπάει η καρδιά μας σαν τρελλή…???Που νιώσαμε ζωντανοί μέχρι το τελευταίο μας κυτταράκι???..Που οι περισσότεροι κλαίγαμε (σε διαφορετικό τραγούδι ο καθένας βέβαια)…???

Γεια χαρά σε όλους!!!Εγω ακόμη να το συνειδητοποιήσω…8O8O…Υποκλίνομαι απλά :bow2::bow2:

:thumbup::thumbup::thumbup:

etsi ta eida egw ekei pou ka8moun!!!

milaei mono tou to video… :stuck_out_tongue:

eftixws mas aksiwse o 8eos na to zisoume…

Αρκετα παραπονα για τον ηχο διαβασα σε πολλα reviews,ηταν οντως κακος?