:lol::lol::lol::lol:Εγω το μονο π μετανιωσα απο το λαιβ τον ACDC ειναι οτι δεν πηρα κερατα ο μ…ας!!!Ειναι το μονο μου παραπονο!!Κατα τα αλλα ειμαι πληρως ευχαριστημενος και μακαρι να εχω την τυχη να τους ξαναδω:):):)
ναι…κι εγω το μετανιωσα…και το μετανιωνω ακομη…
αλλα ημανε απο τις 2 σχεδον εκει και επρεπε να πιο μπυρες για να συντηρηθω ως την ωρα της συναυλιας.
Μουφα οι αφραγκιες…ε, οκ…οχι ακριβως αφραγκιες…αλλα…
Δεν πειραζει ας προσευχηθουμε στην επομενη επι ελληνικου εδαφους οτι θα παρουμε…:lol::lol::lol::lol::lol::lol:αν γινει ποτε:p
…μες το μυαλό μου είσαι
Ωπα χανουμοθρασα δεν έκανα κανένα ριπορτ και ούτε χαρακτήρησα κανέναν από εδώ μέσα,αντίθετα με τον άλλο που χαρακτήρισε ευθέως εμένα. Κάνε τον κόπο να διαβάσεις πρωτού πετάξεις την εξυπνάδα σου
Ki εγω στεναχωρηθηκα που δεν πηρα μπλουζακι.
Αλλα θα παρω ενα - εστω και οχι για μενα. :roll:
Υπαρχει κανας μαστορας να μου βαλει με μεγαλη επιτυχια στην απο κατω φωτο μπλε σκουρο οπου υπαρχει μαυρο;;
Γιατι η θεια μου δε βαζει μαυρα στο 7 μηνων ξαδερφακι μου.
http://acdc.shop.musictoday.com/ProductPopup.aspx?cp=149_2136&pc=DCCT347
Παρτε μερικες φωτο δωρακι
Πως γινεται να 'σουν τοσο κοντα και να βγηκαν τοσο καθαρα;;
Σοβαρά μιλάτε τώρα ότι ο λόγος που δεν παίζει να ξαναέρθουν είναι το λεϊζερ?..Καλά…γιατί δεν πλάκωσε κανένας στο ξύλο τον καραγκιόζη που έπαιζε με αυτό?..Το σκεφτόμουνα και την ώρα της συναυλίας αυτό…
“Την μπυρα δεν την αγοραζεις, την δανειζεσαι”. Πολυ σοφο ρητο. Τωρα το να τις κοψουμε επειδη ειναι διουριτικες… :lol::lol::lol:
:lol:ΚΑΛΤ σκηνικο! Αυτο που ειπαν ξεκινουσε απο καπα ή απο πι??
Εγω απορω γιατι δεν τον πιασανε οσοι ηταν γυρω του για να τον σαπισουνε. Ημαρτον. Η απολυτη ηλιθιοτητα τα λεϊζερ στις συναυλιες. Το ειδα και στους Maiden περισυ. Ποσο καθυστερας μπορει να ειναι αυτος που το κανει???
Αμα ημουν στην θεση του Malcolm παντως και ειχα φαει πολυ λεϊζερ στα ματια παιζει να ελεγα “εγω σ’αυτην την κωλοχωρα δεν ξαναπαιζω”. Σε τελικη αναλυση απο χρημα δεν εχουν αναγκη και αμα πει καποιος οτι θελουν κι αλλο τοτε θα μπορουσαν πολυ απλα να κλεινανε και αλλες ημερομηνιες στα μερη που γιναν sold-out στο αψε-σβησε.
οποιος ψηνεται, ας αγορασει το νεο τευχος του Κλασικ Ροκ!
εχει μεσα συνεντευξεις της μπαντας απο το '76 και το '92 καθως και αρκετα μικρα εξτρα.
ΔΕΝ ειναι τα αναμασηματα του Χαμερ!
Ρε παιδια βοηθηστε καποιος…
Θελω να του το κανω σταμπα, γιατι μεγαλωνει και θα προλαβει να το φορεσει μονο λιγο καιρο το καλοκαιρι.
Μην παει χαμενο…
τι εννοεις να βαλει μαυρο ρε?πως να το κανει αυτο?
τι εννοεις να βαλει μαυρο ρε?πως να το κανει αυτο?αν πας το σχεδιο σε μαγαζι που τυπωνει θα μπορουν λογικα…αν και ακομα δεν καταλαβα τι θες…
Κοίτα αν βρεις τη στάμπα σε μεγαλύτερη ανάλυση, μπορείς να την πας σε οποιδήποτε κατάστημα στη θεμιστοκλέους ή στη σόλωνος που κάνει αυτή τη δουλειά και να στην τυπώσουν. Ακόμα καλύτερο θα ήταν να πας σε ένα κατάστημα και να ρωτήσεις ποιά είναι η ιδανική ανάλυση για στάμπες. Αυτό δεν το ξέρω.
Υ.Γ.: Πάντως τώρα μ έβαλες στο τρυπάκι να ψάξω και γω να τη βρω και να την τυπώσω μια και γεννήθηκα το 82.
Εναλλακτικά μπορείς να το φτιάξεις εσύ. Τους λες να σου βάλουν πάνω μια σταμπα AC/DC, βάζεις από κάτω το σχέδιο ενός μπόμπιρα όπως αυτό στο μπλουζάκι ή ένα καροτσάκι κι από κάτω με ανάλογη γραμματοσειρά το “For those about to walk”.
ναι…και αν ψηνεσαι να το ζησεις πιο εντονα το θεμα…ανοιξε και ενα μαγαζι με σταμπες για μπλουζακια!
Να αντικαταστησει το μαυρο με μπλε.
αυτο σημαινει οτι θα πρεπει να αλλαξει και το χρςμα των δυο ακριανων καθως και το χρωμα των μωρων:-k
γιατι αντι για μπλε ,δεν το κανεις ασπρο?
ετσι δεν θα χρειαστει να αλλαξει τιποτε και το μωρο δεν θα φοραει μαυρο!
επισης, τωρα που το τσεκαρω στο φωτοσοπ, μπορει να πιασει σχετικα καλα τα περιγραματα και να ανεβει και σε αναλυση…
το θεμα ειναι πως θελεις να δειχνει!
ρε καμμενοι πειτε τα στο εμεσεν :lol::lol::lol::lol: