Ac/dc στο oaka, 28/5/2009

Στο μσν μου αντι-Maidens δε χωρανε. [-X

από καπα πάλι καλά … :lol::lol::lol:

παιδιά έχει βρει κανένας κριτικές από το εξωτερικό για τη συναυλία της Αθήνας;

τελευταια μου καταχωρηση εδω γιατι το εχω σκισει!

λινκ με υλικο 37 σελιδων απο Κλασικ Ροκ με θεμα τους ΑκαΝτακα σε μορφη pdf …

παει μεχρι 100 νταουνλοντια…οποιος θελει, κλικιτικλικι!

https://www.yousendit.com/download/MnFpYnV6Qzd6NE9Ga1E9PQ

:thumbup: Έτσι μπράβο, ποστάρετε κανένα link με υλικό για να γουστάρουμε!!! Gotta catch’em all… Αν είναι και με φωτο και βίντεο απο τη δικιά μας τη συναυλία ακόμα καλύτερα!

κλικιτικλικι έγινε
thanks

για τη κόλαση live in Athens έχεις βρει τίποτα?
στο acdc.net μόνο τα βασικά έχουν γαμώτο :frowning:
και 4 reviews από Ελληνες

Ε τώρα τι θες;Να σου χαϊδεψουν τα αυτιά οι ξένοι;Στον που#σο μου στα @@ μου χεστηκαααααααα.

Χ24 zoom :stuck_out_tongue: Ημούν καμιά 20αριά μέτρα από την σκηνή.Επίσης σκέψου ότι εκτός από τις 10 καθαρές έχω και 110 που δεν βλέπονται

Χα χα, συνήθως έτσι γίνεται. Και πάλι καλά να λες…

και μένα ρε στα @@ μου. αλλά όπως ζήλευα και γω τους Ισπανούς στο No Bull έτσι γουστάρω να μας ζηλεύουν για τη συναυλία της Αθήνας.

Άσε ζηλεύουν.Το ξέρω απο πρώτο χέρι.
Λοιπόν τα tickets ήταν τελικά γύρω στα 45000 πουλημένα.Θα μου πεις πως μπήκαν τόσοι ακόμα μέσα;Ξεεερωγω, πάντως στους AC/DC τσάμπα δεν μου πήγαινε να πάω παρόλο που μπορούσα.Έτσι ρε τους πληρώνω γιατί γαμ@νε και δ#ρνουν 8)

Πέρασαν δέκα μέρες από την απόλυτη συναυλιακή εμπειρία:!:
Για μένα μόνο ένα κακό υπάρχει, άντε να πάς τώρα σε άλλη συναυλία, ενός αγαπημένου συγκροτήματος:!:
Οι συγκρίσεις θα είναι…δύσκολες:!:
Σε όλα τα επίπεδα, και στην καλή οργάνωση π.χ.!

Mη χάνεις ελπίδες. Πάντα υπάρχει ελπίδα για κάτι καλό, όσο και αν αυτό που είδαμε είναι αξεπέραστο. Και αν είναι μεγάλο γκρουπ, οι ελπίδες είναι περισσότερες.:slight_smile:

Tόσα ήταν και έχω ξαναγράψει ότι είχαν θεωρηθεί γύρω στα 70.000 εισιτήρια. Υπάρχουν πολλές μέθοδοι για να μπουν και άλλοι μέσα, δεν είναι όμως της παρούσης να το αναλύσουμε…:wink:

Δεν έχω να γράψω τπτ, απλά να κάνουμε τα posts, 3000…

:lol::lol::lol:

Μονο εγω θεωρω,πλεον,τς Answer τεραστια μπαντα;Πριν το λαιβ ειχα ακουσει μονο το καινουριο τς κ το under the sky και μετα το λαιβ εχω λιωσει κ τα δυο σιντια τς.Δν ειχαν κτ ιδιαιτερο ως σοου η ως αποδοση αλλα μ αφησαν τις καλυτερες εντυπωσεις.

Προσωπικα οι Answer ψιλοαδιαφοροι μου φανηκαν και κυριολεκτικα και μεταφορικα.

Κυριολεκτικα, γιατι δεν μπορουσα να τους προσεξω οταν σε λιγο θα εβγαιναν οι AC/DC.

Μεταφορικα, γιατι απο το λιγο που ακουσα και χωρις καλο ηχο δε μου ειπαν κατι το σπουδαιο.

Νταξ, βεβαια με τοσο κακο ηχο δεν μπορεις να σχηματισεις αποψη, αλλα αυτο το λιγο δυσκολα να με κανει να ασχοληθω μαζι τους.

Νταξ μη τα γαμ@με όλα έτσι.Όχι και τεράστια μπάντα οι Answer.

Aποψη μ…οχι τεραστια αλλα ειναι πολυ καλη μπαντα κι εχει μελλον.