Ac/dc στο oaka, 28/5/2009

Για τους Θεσσαλονικείς:

Προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι πολυάριθμοι fans των AC/DC στην Βόρεια Ελλάδα, η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται και στο ταμείο του Ολύμπιον, στην Θεσσαλονίκη, για περιορισμένες μέρες!

[SIZE=“3”]Το ταμείο του Ολύμπιον θα λειτουργήσει παράλληλα με το Ticket House Θεσσαλονίκης από την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου έως και το Σάββατο 7 Φεβρουαρίου, από τις 10:30 το πρωί έως και τις 19:00. Για τη συνέχεια, στις επόμενες ημέρες το κοινό της Βορείου Ελλάδος θα μπορεί να προμηθευθεί τα εισιτήρια του από το Ticket House και on line από την Ticketpro. [/SIZE]

Θα υπάρχει όριο αγοράς εισιτηρίων, έως [SIZE=“3”]6[/SIZE] εισιτήρια ανά άτομο.

Thx Cozy. Πολυ χρησιμη ανακοινωση, ηταν κατι που το ειχαμε συζητησει κιολας με τα παιδια πανω.

Ξερει κανεις το υψος της σκηνης?Θα βλεπουμε απο αρενα καλα η θα ειναι ψηλα και δεν θα βλεπουμε πολλα οποτε καλυτερα να παμε κερκιδες?

Η σκηνη θα ειναι στα 3,87 μετρα.

μου αρέσει η ακρίβειά σου… :slight_smile:

τα είπες όλα!!!
δυστυχώς η αρένα στο οακα δεν προσφέρεται για να δεις…
και επειδή θα τους εχω ευχαριστηθεί έξω σε αρένα,με βλέπω εδώ για κερκίδα…
αλλά απ’ την άλλη…να βλέπεις ένα οακα να πηγαίνει πάνω κάτω στους ύμνους…κι εγώ να είμαι επάνω… :?
ουφφφφφφφφφφ δεν ξέρω τι να κάνω!!! :lol: :lol:

Εγω παντως προτεινω να πατε ολοι κερκιδα O:)
Πειτε το και στους φιλους σας ε!

Στην κερκίδα αν δεν κάτσεις σε κοντινή στη σκηνή θύρα, θα τους βλέπεις σαν μυρμίγκια:!:

αντε 3 μερες εμειναν για να εχουμε το εισητηριο στα χερια μας…λεω να παω απο τις 8 το πρωι στην ουρα…εσεις απο τι ωρα θα πατε??

λαθος φιλε μου λαθος δεν χρειαζεται να πατε ολοι την ωρα που θα παω και γω…χαχαχα:D:D

Σιγά ρε συ πως κάνεις έτσι …
ακούς εκεί 8 …
υπερβολές …[-X[-X[-X

τα λέμε στις 8 μάγκες …

εγώ δεν τους χάνω με τίποτα,αλλά τα εισιτήρια ειναι πανάκριβα!ειδικά για την αρένα!να δώσεις 80 και να 'σαι όρθιος ή 90 και να κάθεσαι? :-k…

Δεν νομιζω οτι σε συναυλια των ΑC/DC καθεται κανεις…και να θελει δλδ…:stuck_out_tongue: Οποτε 80 και ορθιος παρα 90 και…παλι ορθιος.:p:p

Υπάρχει περίπτωση να έχουμε sold out???:?

Πιστευω πως θα γίνει το Sold Out :slight_smile:

[SIZE=“6”]Χαμος εχει να γινει[/SIZE]

[SIZE=“5”]1 Και Καμια[/SIZE]

:yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:

Παιδια εχω μερικεσ ερωτησεις!!εγω θα στειλω τον ξαδερφο μου να μας παρει εισητηρια!!!θα προσπαθησω για 90αρια!!αυτο που θελω να μαθω ειναι εαν την ωρα που αγοραζει το ειστηρια σε ρωταει και που θες(δηλ. αριθμο κερκιδας) αμα ειναι να τον πω που να παρει…
οποτε cya in tickethouse!!

ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΩ ΑΠΟ ΤΙΣ 7!!!:D:D:D:D:D:D:D

Καλύτερα θα ήταν να ρώταγες πόσο γρήγορα θα γίνει το sold out …

imo σε 2 βδομάδες θα έχουν τελειώσει … :-k:-k

εγω βλεπω σε λιγες μερες να τελειωνουν τα εισητηρια…μια βδομαδα κ πολυ λεω…μη ξεχναμε οτι ειναι η μονη συναυλια που εχει ακομα εισητηρια…αρα θα παρουν και πολλοι μεσω ιντερνετ απο το εξωτερικο κ απο τις γυρω χωρες…

βασικα ρε σεις…στα γκρι στην απεναντι κερκιδα που ειναι μια μιση κερκιδα… τι νουμερο ειναι?