βασικα κρινοντας απο το ποδοσφαιρο οσον αφορα τα παιδια που θελουν κερκιδες νομιζω καλυτερο ειναι το πανω διαζωμα…
οσον αφορα εμενα και τα δυο βαρελακια με χαινεκεν θα ειμαστε μπροστα με τον ανγκους…
βασικα κρινοντας απο το ποδοσφαιρο οσον αφορα τα παιδια που θελουν κερκιδες νομιζω καλυτερο ειναι το πανω διαζωμα…
οσον αφορα εμενα και τα δυο βαρελακια με χαινεκεν θα ειμαστε μπροστα με τον ανγκους…
Αναρωτιέμαι από τί ώρα θα πρέπει να είμαστε στημένοι για να έχουμε καλή θέση :-k
υπολόγισε πόσες ώρες αντέχεις να κρατάς το ψιλό και το χοντρό σου + το πόσο μπορείς να βαρέσεις σπρώξεις για να πας μπροστά και θα το βρείς …
Και εγω εκει θα ειμαι σε μια απο τις 2 αυτες γωνιες…Δεν μπορω να με φανταστω αλλου…
Εξηγησε μου ομως το σκεπτικο της δεξιας γωνιας… :p:p
μάλλον γτ θα έχω ποιο πολύ angus μπροστά μου … :-k:-k:-s:-s:-s
Μεγα λαθος…Ο Angus ειναι ο πλεον απροβλεπτος…
Θα επρεπε να ξερεις οτι δεν εχει θεση στη σκηνη…Παει οπου να ναι…
Απο εκει θα εχεις μπροστα σου τον Cliff Williams στανταρ…Και οσο ερθουν απο κει Angus & Brian…
yeh μετακινείται το ξέρω αλλά όσο κάθετε ποιο ήσυχος (lol ?) ή δεν μετακινείται τέλος πάντων (ξανά lol :P) είναι περισσότερο προς την δεξιά μεριά της σκηνής …
(αν είδες έγραψα θα βλέπω ποιο πολύ και όχι θα βλέπω συνέχεια )
Αρενα, απο τη νοητη γραμμή που είναι η φυσούνα και πίσω, δεν βλέπεις ΤΙΠΟΤΑ παρα μόνο κάτι κουκίδες να χοροπηδάνε (μάλλον). Ειδικά αν έχει εξοπλισμό τοποθετημένο μέσα στο τεραιν τότε αναγκαστηκά τραβιέσαι στα πλάγια ή στριμώχνεσαι πιο κεντρικά για να βλέπεις ότι μπορείς. Αν δεν προλάβεις να στηθείς κοντά στη σκηνή τότε μάλλον είναι καλύτερη λύση η κερκίδα. Και φυσικά δεν μιλάμε αποκλειστικά για μια απλή συναυλία αλλα για ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα στην οποία όπως και να το κάνουμε μετράει πολύ και το οπτικό μέρος…
εγώ θα πάω κερκίδα με 90 άρι…μια φόρα αλλά καλή!
Αρενα αρενα και παλι αρενα!!!
Πολυ θα το ηθελα και εγω για αρενα αλλα τα ποδια μας δεν εντεχουν αυτην την ορθοστασια…οποτε κερκιδουλα και εμεις και μαλον τα 90 αρια αν προλαβουμαι και δεν μας τα παρουν ολλα :lol:
Οποτε ραντεβου στο Ticket house και παιδες με το μαλακο ολοι θα παρετε αφου παρω πρωτα εγω 8)
[SIZE=“6”]Χαμος εχει να γινει[/SIZE]
6 Και σημερα
ε ρε πόρωση…έτσι να γουστάρουμε :band:
Χο!
Κανονισα να παει αντιπροσωπος
Χο!
Καλησπέρα σε ολη την παρέα . Εγω δεν θα κατέβω Αθήνα για την συναυλία ( τους εχω δει εξωτερικό ) γιατι ειναι απο τις αγαπημένες μου μπάντες συνιστώ ανεπιφύλαχτα σε ολους να πάτε να τους δείτε . ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ .
Αρένα κι εγώ! Όχι ότι θα τρελαθούμε και στο χτύπημα, αυτή τη συναυλία θέλω να την απολάυσω!!!
ποσο εχει το εισητηριο στην αρενα?
[B]Υπαρχει καποιος να μας πει τι μεχρι ποσα τικετς μπορουμε να παρουμε γιατι εχτες ειδα εδω οτι το οριο ειναι μεχρι 6 τικετς ενω στο site της DIDI Music ειναι 4 τικετς…
Ας το τσεκαρει καποιος να μαθουμε σιγουρα…???[/B]
Thunder! a a a a a
Thunder! a a a a a
νοιώθω τον ήχο της μπότας να μου χτυπάει το μυαλό αλύπητα…
Κερκίδα με 60 και είναι έξοχα! Σαφέστατα καλύτερα από κάτω…
Ζηλεύω το χορτάρι αλλά οι εποχές της αρενας πέρασαν πια…:yahoo:
Ο ήχος και η σκηνική τους παρουσία δε θα ξεχαστεί ποτέ…
Θα είναι ένα τεράστιο ροκ πάρτυ με ντεσιμπέλ που θ’αγγίξουν την υπερβολή…
τα λέμε εκει…
μη ξεχάσετε να πάρετε ωτοασπίδες…