Στο myspace τους καναν ανανεωση στα λαιβς τους κ τπτ.
May 24 2009 8:00P Ernst-Happel Stadium Vienna
Jun 12 2009 8:00P Stadt de France Paris
Δν νομιζουν να χουν κανει τετοια μλκ!
Στο myspace τους καναν ανανεωση στα λαιβς τους κ τπτ.
May 24 2009 8:00P Ernst-Happel Stadium Vienna
Jun 12 2009 8:00P Stadt de France Paris
Δν νομιζουν να χουν κανει τετοια μλκ!
υπαρχει κανας χαρτης για να δειχνει που αντισιχει το καθε εισητηριο στο γηπεδο?
ποσα να δωσω να ερθουν οι answer και δω για σαπορτ;;; απο οτι βλεπω κειναι και στο ευρωπαικο πακετο…ας ελπισουμε να τους φερουν και δω…βγαζουν και δισκο…τελεια!!!
Αν και θα γούσταρα +άπειρο να τους δω μόνους τους …
όχι ότι χαλιέμαι αλλά πριν τους ac/dc θα περάσουν και δεν θα ακουμπήσουν απλά, παρόλο που τους γουστάρω τρελά … :-s:-s
Μπείτε στο επίσημο site!! H Αθήνα ανακοινώθηκε επίσημα!!!
Απίστευτο δεν είναι;;; Πάντως σήμερα πέρασα από tickethouse Θεσσαλονίκης. Ρώτησα αν θα μπορώ στις 3 Φλεβάρη να πάρω εισητήρια από εκεί αλλά δεν ήταν σίγουρος. Μου είπε το νωρίτερο στις 3. Επίσης μου είπε ότι τα εισητήρια για την αρένα είναι 30,000!!! Πολύ μεγάλο νούμερο. Δηλαδή μιλάμε για πάνω από 70,000 σύνολο;;
Στη δευτερη συναυλια των Rolling Stones (αυτη που ακυρωθηκε) ειχαν διαθεσιμα περιπου στα 76.000 εισιτηρια (συνολικα)… και κατι ψιλα…
Εμείς που είμαστε από επαρχία θα αναγκαστούμε να στηθούμε στην ουρά στις 3 του μήνα…δεν το ρισκάρεις.
Η προπώληση στην Θεσσαλονίκη θα ξεκινήσει ίδια μέρα & ώρα (3/2 10:30) με την προπώληση στην Αθήνα? Εμείς από την Β. Eλλάδα να σταθούμε στην ούρα να περιμένουμε, ή είναι πιο σίγουρη η λύση να αγοράσουμε tickets online απο το ticketpro (έστω και 10% ακριβότερα + έξοδα courier)? μην γίνει καμία στραβή και δεν προλάβουμε…
Ακόμα όσοι έχουν αγοράσει tickets από το fun club, η τιμή είναι η ίδια με την τιμή public sales? ταχυδρομικά χρεώνονται επιπλέον? Ρωτάω διότι το να αγοράσεις 2 tickets απο το ticketpro με αποστολή εκτός Αθήνας, τα extra χρήματα που θα πληρώσεις βγαίνουν λίγο λιγότερα από την συνδρομή για να γίνεις μέλος στο AC/DC fun club
Μόλις μου ήρθε από didi e-mail με το σχεδιάγραμμα των θέσεων της συναυλίας, τσεκάρετε και επιλέξετε: 8)
OK
Δεν μου ήταν και δύσκολο να αποφασίσω … 8)8)8)8)
Arena of Pleasure
Φυσικα και αρενα.Τα ρωταμε αυτα?
Αρένααααααα…
Χαχαχα, ωραίος! 8) 8)
Εγώ από την άλλη, επειδή είμαι πια ‘‘παππούς’’ για τις αρένες, με βλέπω για κάπου εδώ:
Μαλλον γι αρενα το κοβω κι εγω… μοναδικη ανησυχια παραμενει το κατα ποσο θα βλεπουμε…
To αν θα ξεκινήσει η προπώληση στη Θεσσαλονίκη ταυτόχρονα δεν είναι ακόμα σίγουρο αλλά θα μάθουμε τις προηγούμενες μέρες . Αν βγούνε ταυτόχρονα δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Στήνεσαι στην ουρά και περιμένεις. Δεν πρόκειται να τελειώσουν τόσο γρήγορα. Το fan club μάλλον δεν θα σου χρειαστεί. Το ticketpro ούτε.
To βλεπω απο το αεροδρομιο να ερχομαι κατευθειαν με προαστιακο
Κατασκηνωση στο Μαλλ.
παιδια μια ερωτηση…οταν λεει οτι οι θεσεις ειναι αριθμημενες παει να πει οτι πχ θα εχω το τικετ με το θεση α29 κ δεν θα μπορω να κατσω πχ στην β41? το ρωταω γιατι τιθεται θεμα αν ειναι να παρω τικετς για ολους τους φιλους μου για να ειμαστε μαζι μην παθουμε καμια στραβη κ ειμαστε ο καθενας στου διαολου ! οποιος ξερει με σιγουρια ας απαντησει !
Αρενα φυσικα… αμα ηταν κλειστος χωρος θα πηγαινα κερκιδα ευκολα, αλλα ΟΑΚΑ με τπτ κερκιδα, αν κρινω απο τα ποδοσφαιρο (επειδη δεν εχω δει συναυλια εκει) παραειναι μακρια