Ac/dc στο oaka, 28/5/2009

Πλακα στην πλακα, η Ελλαδα ειναι η μονη αφρικανικη χωρα στην ευρωπαικη περιοδεια.:wink::lol: :stuck_out_tongue: :-k

Εν τω μεταξυ αυτο που εγραψα μονο για την ελλαδα στεκει… Χαρτι Γυαρου…

:lol2: :lol3: :bow:

Και καπακια θα σε βγαλει και ο Λαζοπουλος.Aντε και στο BBC.:p::smiley:

:D:D:D Απόλυτο δίκο!!!

Δεν νομίζω να εκτεθεί η Didi… Βλέπετε είναι πολλά τα φράγκα…

Ποσο κοσμος πιστευτε οτι μπορει να μαζευτει στο οακα για τη συναυλια? Καντε μια εκτιμηση…:stuck_out_tongue:

30.000 - 40.000…

[SIZE=“7”][SIZE=“5”]SOLD OUT ΘΑ ΓΙΝΕΙ[/SIZE][/SIZE]

[SIZE=“7”]ΧΑΜ:metal::metal::metal::metal::metal::metal:ΟΣ[/SIZE]

Αν ερθουν οι μισοι απο τους γνωστους μου που λενε οτι θα ερθουν (και το παρουμε αναλογικα) η συναυλια θα ειναι sold out!!! Βεβαια τωρα που το σκεφτομαι αρκετοι απο αυτους θα ερθουν περισσοτερο για να δουν τις δικες μου αντιδρασεις και οχι τοσο του Angus :D:D:D

Καλα αν ερθουν οσοι κατα καιρους μου ελεγαν ας ερθουν και ειμαι μεσα τοτε μιλαμε για εκτιμηση αναλογικη 100.000 σε ζητηση…Βεβαια πολυ μπακαλιστικο γιατι παιζουν και αλλα κριτηρια…

Μην ξεχνατε και τη νοοτροπια πολλων που ειναι πολυ καλοι στα λογια αλλα μετα ξεχνανε τι ειπαν…

Δικη μου εκτιμηση 50000 πανω κατω…

Το έχω ξαναπεί πιο πριν. Αν δεν γίνει sold out θα είναι το μόνο στάδιο στον κόσμο που δεν θα συμβεί αυτό με τους CDC οπότε θα είμαστε και επίσημα η πιο γελοία μουσικά χώρα.Αλλά επειδή θα έρθουν και ξένοι θα γίνει sold out 100%.

:bow2::bow2::bow2:
Eιμαι σιγουρος οτι θα ειναι πετυχημενη απο πλευρας προσελευσης η συναυλια.:slight_smile:

Το σίγουρο είναι ότι θα δούμε ηλικίες από 15 έως …55. !!Ξέρετε πόσοι έχουν απωθημένο να δουν τη μπάντα?
Καμιά 40αρα θα μαζέψει άνετα.:D.

Κι εγώ πιστεύω οτι πάνω από 40 χιλιάδες πολύ δύσκολα θα μαζέψουν.

Θα φανει απο τις 3 φεβρουαριου και μετα που αρχιζει η προπωληση των εισητηριων.Παντως αν γινει sold out θα ειναι μια απο τις μεγαλυτερες συναυλιες ever στην ελλαδα.Για φανταστειτε 55-60 χιλιαδες κοσμου να φωναζουν εκστασιασμενοι “aaaa THUNDER”.8O

Μεχρι και σημερα στο official site των ac/dc δεν υπαρχει καμια ανακοινωση σχετικα με την συναυλια στο ΟΑΚΑ.
ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!
ΠΗΡΑ ΤΗΛ την DIDI MUSIC…και οπως φαινεται ολα ειναι ΟΚ!!!
(Ειμαστε σοβαρη εταιρεια…μπλα…μπλα…μπλα…δεν υπηρχε περιπτωση να ανακοινωσουμε κατι αν δεν ειναι σιγουρο…μπλα…μπλα…μπλα…)
Τα λέμε στο ΟΑΚΑ!!!

LOL οι ACDC δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα γιατί περιμένουν να τις ανακοινώσουν όλες μαζί, και προφανώς έχουν ακόμα εκκρεμότητες…

Βρηκε ευκαιρια η didi για διαφημηση…Ελεος…