Ac/dc στο oaka, 28/5/2009

το πολλ Ιανουαρίου είναι αφιερωμένο στο λάηβ…

για κοπιάστε κ πείτε τη γνώμη σας

παιδια εγω ειμαι 2α λυκειου κ απο θεσσαλονικη αλλα θα παω στην συναυλια…τετοια live δεν χανοντε!!!εξαλλου περνεις χαρτι γιατρου κ το γραφεις μια αλλη μερα το μαθημα της παρασκευης…ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΙ!!!

Τσι φουτάνας θα γίνουται :wink: :wink:

Γιατι σε αλλες χωρες δεν παιρνουνε χαρτι γιαρου αν αρρωστησουνε???:tomato:

Δυστυχως το χαρτι αυτο δε γινεται να το πας μονος σου…:frowning:

Φίλτατε SeON επειδή και γω έτυχε να αρρωστήσω κατά τη διάρκεια των εξετάσεων 3ης Λυκείου και τελικά έγραψα αρκετά πιο μετά, μη μασάς :slight_smile:

Όταν έρθουν οι μέρες βρες κανα γνωστό γιατρό πάρε το χαρτάκι στείλτο σχολςίο με κάποιο γνωστό σου και έφυγες για AC/DC και ούτε γάτα ούτε ζημιά :slight_smile:

Εχουμε εναν γνωστο παιδιατρο απο θα παρω το χαρτι και θα βαλω τον father μου να το παει (Οντας τρελος rockας στα νιατα του -Ιερος σκοπος οπως μου ειπε το να παω στο Live :lol:- ) εξαλλου εγω ειμαι 2α και ειναι πιο χαλαρα τα πραγματα σε σχεση με την 3η…βασικα αμα δεν γραφω μαθημα κατευθυνσης (Θετικη) κ γραφω τπτ εκθεσεις κ τετοια θα παω το αλλο πρωι κ οτι γραψω (αμα ειναι εκθεση σιγουρα θα γραψω το πως περασα στο Live…στα…μου το θεμα που θα εχουν βαλει!!! :stuck_out_tongue: )

Παιδιατρο???Σιγα μην παρεις χαρτι και απο γυναικολογο κοτζαμ μαντραχαλος

ελα ρε συ…κλαιν τωρα σιγα μην μου ζητησουν κ χαρτι απο τον House :lol::lol::lol: ενα χαρτι θελουν για να το δικαιολογησουν:p

Εννοείται πως δεν πρόκειται να πάω! Ρε δεν πα να ερχόταν και ο Θεός ?.. εγώ λεφτά στην Didi δεν ξαναδίνω! Ας φάει το σκατό μου.

Τα λεφτά σου στην Live Nation θα τα έδινες πάντως αν πήγαινες :-s

Χαααχαχαχα ! δεν ξέρω μπορεί να το χα διαβάσει και λάθος … Απλά έτσι το θυμόμουνα!
Τέλος πάντων θα παίξω το τελευταίο μου χαρτί μιας και δεν έχω άλλη δικαιολογία να ΜΗΝ πάω.
Ποτέ δε μου άρεσαν οι ΑC/DC με τον Johnson.

θα αξιωθω να τους δω στα 40.θα κλαψω ρε σεις:cry::cry::cry::cry::cry:

ρε παιδια γιατι το εχουμε σιγουρο οτι θα ερθουν αθηνα. ακομα δεν το εχουνε κλεισει. το παλευουν το πραγμα.
επειδη υπαρχει ενα κενο στην περιοδεια. ακομα δεν εχουν ανακοινωσει τπτ οι AC DC αλλα οι επομενες ημερομηνιες ειναι ανακοινωμενες.

εστειλα ενα mail στην didi ,που μας λεει…μη δυστασετε να ρωτησετε οτιδηποτε, σχετικο με το θεμα κ απαντηση εδω κ μηνα σχεδον δεν πηρα.
σημερα θα παρω και ενα τηλεφωνο.

To ιδιο ειχε γινει και με Pearl Jam το 2006, πρωτα ανεβηκε στο site της Didi και μετα απο καποιο καιρο στων Pearl Jam. Δεν νομιζω να ειναι αφελης η didi και η οποιαδηποτε didi να ανακοινωσει κατι τοσο μεγαλο με τοσες τυμπανοκρουσιες για να το παρει πισω μετα… μονο οι ΝΔ/ΠΑΣΟΚ/ΚΚΕ/ΣΥΡΙΖΑ/ΛΑΟΣ κανουν τετοια:lol:

sorry for the greeklish but i am in america and i have not greek letters…

ama ginei tipota kai er8oune kalokairi i den einai mesa stis e3etaseis elate ola ta atoma pou milate edw veria 8a kane party se rock club pou 8a paizw mono ma mono ac/dc…teleiwseeeeeeeeeee!!!alla xlwmo to kobw…

Mη βάζεις τον ΛΑΟΣ μαζί με τα άλλα κόμματα από την στιγμή που οι βουλευτές του και ο πρόεδρος είναι παράδειγμα αξιοπιστίας και υπευθυνότητας σε όσα λέει πριν τις εκλογές σε σχέση με όσα τηρεί μετά από αυτές.On topic 3 φεβρουαρίου θα είναι μεγααααααααλη η ουρά έξω από το τικετ χαους.Είπαμε … αν δεν κάνω δηλώσεις στο σταρ εγώ δεν φεύγω.:lol::stuck_out_tongue:

Μας ελειψες!!! :stuck_out_tongue: Τπτ αλλο!!!

:lol::lol:
Μια απορία και σόρυ αν έχει ξαναναφερθεί πριν.
Επειδή βλέπω το setlist είναι ίδιο σε όλες τις χώρες που έχουν παίξει μέχρι στιγμής, θα αλλάξει?
Υπάρχει περίπτωση να παίξουνε τα Sin City, You Shook Me All Night Long, Ballbreaker?

Εχμ…Αυτο το παιζουν…

Για τα αλλα θα δειξει στα ανοιχτα το καλοκαιρι…Στα κλειστα δεν νομιζω να αλλαξει…