Έχουμε δεί τους πάντες…αυτούς δεν θα δούμε;
Αυτούς δεν θα δουμε
Αμα βρω κάτω α λεφτα θα τα δώσω.
Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά εκτός Αθηνών είναι σίγουρα σημαντικό, καθώς απαιτείται εξτρα χρήμα, αλλά ειλικρινά… Its Once in a lifetime
Δεν χάνονται…:yahoo:\:D/
pantos ego pistevo 50-60 xiliades sto nero…to fan-club ton ac-dc stin ellada eixa akousei oti einai giro stis 40 xiliades!!(???)De xero an einai alitheia afto tote tha vouliaxei to oaka reeeeeee…
Ας απαντήσεις κάποιος παρακαλώ…8)8)8)
Και να πεί τι?
Μακάρι να ήταν έτσι αλλά φοβάμαι ότι περίπου τόσοι θα είναι στην Ελλάδα αυτοί που ξέρουν ή θυμούνται ότι υπάρχουν ακόμα οι AC/DC έστω και σαν όνομα. Θα έχει πολύ κόσμο μόνο αν πλακώσουν απο τριγύρω χώρες αν όντως είναι η μοναδική συναυλία τους που υπάρχουν ακόμα εισητήρια…
Παιδιά και γω ως άτομο από επαρχία και συγκεκριμένα από Καβάλα ξέρω ότι είναι αρκετά πιο δύσκολο για εμάς να κατέβουμε για συναυλίες (αν και έχω κατέβει αρκετές φορές τα τελευταία 2-3 χρόνια) αλλά όταν μαθαίνεις 5-6 μήνες πριν για μία συναυλία το θεωρώ αδιανόητο να μη καταφέρεις να πας. Και ειδικά για μία τέτοια συναυλία με μία τέτοια μπάντα
Στα της συναυλίας τώρα… ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΛΕΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
johnys1 τα greeklish απαγορεύονται.
Ρε μην, βλεπω τωρα ποστς απελπισιας. Εγω στην Β’ Λυκειου ειχα κανει μια μερα πριν να δωσω μαθημα πανελληνιων 3 ωρες να παω και αλλες τοσες να γυρισω για να δω τους θεους μου (Scorpions) για πρωτη φορα. Γυρισα 3 μετα τα μεσανυχτα και στις 8-9 εδινα. Το πρωι κοιμομουν μεχρι να ερθουν τα θεματα αλλα ηταν και ο καλυτερος βαθμος μου στις πανελληνιες (βεβαια στα αλλα τα σκατωσα :p) και εννοειται οτι θα το ξανακανα αν ημουν σε παρομοια θεση. Καλα για εσας που ειστε σε σχολη τι να πω…τσαμπα γινεστε Μαρθα Βουρτση.
ρε απιδιά εδώ στον 105,5 ροκ φμ λένε ότι η πρόπώληση 'εχει ξεκινήσει,ισχύει κάτι τέτοιο,σας παρακαλώ πες τεμου να πω να πάρω εισητήρια να είναι,ήματρτον πες τε μου,μπορώ να τα γαοράσω και από το φαν κλαμπ τους τα εισητήρια?έχω ΄΄ηδη πάρει δύο γιαάλλη συνα΄λία τους οπότε θα π΄ρπει να ξαναγίνω μέλος για να αγοράσω και της αθήνας?ξέρει κανένασ?σας παρακαλώ ζητάω απεγνωσμένα βοήθεια σε αυτάτα κρίσιμα ερωτήματα αλλά δεν μιλάει κανένας,ευχαριστώ
ελπιζω να δινουμε μαλακια μαθημα
αλλα και κατευθυνσης να ναι θα παω στα παπαρια μου
…δεν νομίζω ότι έχει ξεκινήσει η προπώληση… Νομίζω ότι ισχύει το 3 Φεβρουαρίου. Ψυχραιμία…
Σωστός… Ειδικά τα παιδιά στα πανεπιστήμια δεν νομίζω ότι θα βγούν εκτός προγράμματος αν χάσουν και ένα μάθημα…
ΕΡΩΤΗΣΗ;;;
Τα εισητήρια στις 3 Φεβρουαρίου θα τα πάρουμε από τα εκδοτήρια; Και αν ναι πως θα μπορούμε να επιλέξουμε από τις αριθμημένες θέσεις στις κερκίδες;;;
Ε τώρα μη μου πεις ότι θα πας και συ στη κερκίδα. Ο φανατικός. Θα μας τρελάνεις.
Τέσπα από το tickethouse θα τα πάρεις, τώρα για θέσεις δεν ξέρω. Δεν έχω πάει και ποτέ σε θέση, μου τι σπάει να κάθομαι σα γιαγιούλα αλλά λογικά θα πάρεις στην τύχη στο διάζωμα που θες. Γιατί όταν πας στο γήπεδο διαλέγεις θέση; Μόνο θύρα.Ε και δε νομίζω να είναι και γεμάτο και οοοολο το στάδιο για να μην μπορείς να κάτσεις λίγο ποιό κοντά.Έλα μωρέ Έλληνες είμαστε θα διώξεις κάποιον από την θέση του και θα κάτσεις
Α και ωραία η μαλακ$α που είπε ο φίλος για τον fan club. Αν υπήρχε δηλαδή, 40000 δεν θα είχε. Εδώ 40000 είναι όλοι οι μεταλλάδες στην Ελλάδα ρε μεγάλε.Σοβαρέψου.
οτι στοιχημα 8ες οτι θα ειναι γεματο:p
Αν δεν είναι θα είναι η μόνη χώρα που δεν θα έχουν sold out και θα είμαστε μουσικά γελοίοι.
Όχι ότι δεν είμαστε τώρα δηλαδή.
Και εννόω ότι θα είναι πιο λίγος κόσμος απέναντι στο πέταλο.
Τίγκα θα είναι:wink::!: