Eπαναλαμβανω λιγο τον εαυτο μου…
Το σημαντικοτερο προβλημα το εχουμε οι της β’ λυκειου.
Δινουμε το αλλο πρωι.
Παντως εγω θα παρω ενα εισητηριο να ‘μαι καλυμμενος και αμα δε μ’ αφησουν να κανω ταξισι αυθημερον το πουλαω μαυρη…
Λετε να το παρει κανεις;;;
Μια αλλη λυση ειναι η απειλη ομαδικων αυτοκτονιων αν δεν κανουν τις εξετασεις ετσι ωστε να παμε AC/DC.
Αντε οι μαθητες ψηθειτε να κανουμε τιποτα για να μη χαθει το ονειρο…
Εγω ευτυχως εχω περασει εδω και πολλα χρονια αυτη τη φαση των Πανελληνιων και ειμαι ελευθερος να κανω οτι γουσταρω!Αλλα μη παραγνωριζουμε οτι οι Πανελληνιες καλως ή κακως κρινουν τους κοπους και τα λεφτα κυριως χρονων που κατα τη γνωμη μου δε γινεται να θυσιαστουν για μια συναυλια.Και δε το λεω αυτο επειδη τα παιδια εχουν διαβασμα…αυτο ειναι το λιγοτερο.Οταν θα παει το παιδι στη συναυλια μπορει να περασει καλα μπορει οχι,το σιγουρο ειναι οτι μετα τη συναυλια θα βρισκεται σε υπερενταση,και αυτο ισως ειναι κακο και για το υπολοιπο των εχετασεων.Ειναι ατυχα τα παιδια,και δε μπορεις να βαζεις μια συναυλια πιο πανω απο το “μελλον και καλα” σου,γιατι οταν θα παρεις το 5αρι στη φυσικη,και θα στα χωνουν οι γονεις και σε κατηγορουν τοτε μονο τη συναυλια δε θα σκεφτεσαι.Και το λεω αυτο επειδη το εχω ζησει,στη β λυκειου ευτυχως.Ετσι εχουν τα πραματα,ζουμε σε κςλοχωρα που το μελλον σου κρινεται σε 2 βδομαδες.Θα υπαρξουν και αλλες συναυλιες δε προκειτια να τελειωσουν τωρα,και τοτε δε θα εχετε κανεναν στο κεφαλι σας!Αυτα!!!Και χρονια πολλα!
ενταξει παιδια…σιγα…οτι μαθημα και να δινετε δεν παιζει να γραψετε και χαλια…2 λυκειου ειναι αυτη…
και λιγοτερο απο τις προσδοκιες σας να παρετε σιγα τ αυγα…καμια σημασια για το μελλον δε θα εχει…
Υπαρχει πρωτο λεωφορειο απο Αθηνα στις 5-5.30 το πρωι.
8-8.30 θα εισαι Πατρα.Ψαξτο!
Γουαου τι μου λες!
λολ.
Γιατι αλλωστε για το 5αρι θα φταιει η συναυλια και οχι οτι ο ραντομ μαθητης διαβασε τα παπαρια του.
ναι ισχυει…
το ιδιο ακριβως ειχα κανει περυσι στους κισσ γιατι την αλλη μερα ειχα εργαστηριο 9 η ωρα το πρωι στο πανεπιστημιο…
Πιο νωρις δεν παιζει λεωφορειο;;;
Δηλαδη για μετα τη συναυλια…
Ωστε να ειμαι Πατρα κατα τις 2-2.30 το βραδυ.
Γιατι να παω καρφι να γραψω ειναι λιγο δυσκολο.
Ασε που δεν ξερω κατα ποσο θα προλαβω με αυτο αν ειμαι πρωτη βαρδια.
Ασε που δεν εχω και που να μεινω Αθηνα.
Λεωφορειο δν παιζει…μεγαλο ρισκο.Η μονη λυση για εμας π δινουμε την επομενη μερα ειναι αμαξι κ με το που τελειωνει η συναυλια φευγεις κ κατα 90% θυσιαζεις ενα μαθημα.
Με ποιά έννοια το θυσιάζεις?
Με την έννοια ότι δέν θα προλάβεις καν να το δώσεις?
Γιατί όποιος διαβάσει σωστά,δεν νομίζω ότι θα στηρήξει την άπόδοσή του στην συγκεκριμένη συναυλία!
ΡΕ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕΕΕΕΕΕ!!!
Με την εννοια τ οτι θα γραψουμε σκατα.
Μια μερα πριν την συναυλια των AC/DC η κ την ιδια μερα αντε να συγκεντρωθεις να διαβασεις κ την Παρασκευη αντε να γραψεις με 4 ωρες το πολυ υπνο κ τα μυαλα στο ονειρο π εζησες την προηγουμενη μερα.
Αλλα στα @@ μου.
Σωστοοοοοςςςς! Μπροστα σε μια συναυλια των AC/DC ολα τα αλλα μοιαζουν και ειναι ασημαντα.Ειπανε τπτ σε κανενα ΜΜΕ για την συναυλια στο ΟΑΚΑ η μεχρι στιγμης μονο απο ραδια εχουν ακουστει σχολια?
Παντως εγω τα χριστουγεννα εβαλα καμια 20ρια φορες να ακουσω το Hells Bells…:p:drunk::har::har: Ετσι για να παμε λιγο και αντιθετα στο πνευμα των ημερων…:twisted:
μονο νεκρος θα το χασω αυτο το live…:D:D:D
χαχαχα, τι μακάβρια πράματα ειναι αυτά ωρέ ! Εγω θα πάω μονάχα απο περιέργεια να ακούσω τον ήχο τους.
Eγω θα παω απο περιεργεια μπας και παιξουν αυτο το καινουριο τους με τις καμπανες.Επισης απο εγκυρες πηγες ακουσα οτι θα ετοιμασουν για το ελληνικο κοινο που τοσα χρονια τους περιμενε μια πολυ ιδιαιτερη εκπληξη,θα διασκευασουν τη Μαντουμπαλα.Σαπορτ θα ναι ο Α.Μικρουτσικος και η Σοφια Βοσσου και θα πουνε παρεα στο τελος το Thunder…σα να μπαινει η ανοιξη,THUNDER,oυρανου κατανυξη,THUNDER,σα να μπαινει η ανοιξη,στα ξαφνικαααααα.
καλα ε…ελιωσα.:lol::lol::lol::lol::lol::lol: πολυ γελιο ρε!!!
ρε γαμώ εγώ είμαι δευτέρα λυκείου και την επόμενη μέρα γράφω,τι ν κάάάάνω???
Να πας στη συναυλία. Είπαμε, για την 3η Λυκείου είναι δύσκολο αλλά εσείς δεν έχετε να χάσετε και τίποτα.
Αμα εισαι Αθηνα πας χωρις 2η σκεψη.
Αν οχι μπορεις να ερθεις σπιτι να κλαψουμε μαζι.
ρε φιλε σιγα το προβλημα…οπως το λες δευτερα εισαι δεν κρινεται κ το μελλον σου…σιγα μια μοναδα θα παρεις σε ενα μαθημα το οποιο θα σου χαλασει λιγο τον βαθμο κ μπορει να στα ψαλλουν οι γονεις σου…ολα αυτα δεν ειναι τιποτα μπροστα σε ενα live των ac/dc…εγω που ειμαι τριτη τι να πω??? Ελεος πια…γαμω τις πανελληνιες γαμω…