Εγω παντως φιλοξενω οποιαδηποτε θηλυκη παρουσια με αναλογιες Σιμον ειναι απο επαρχια και θελει ενα κεραμυδι να ξαποστασει τις δυσκολες εκεινες νυχτες του Μαγιού…:roll:
πιστευω στην καλυτερη να πας στο κατ…
…και στη χειρότερη απάν
E τι, μονο εκεινες τις νυχτες;;;
Θα τρεχεις στα κατ μαζι με αυτον που ‘πηδηξες’
Αυτο για το ταξιδακι το σκεφτομουν απο την αρχη π νομιζα οτι δν θα ερθουν Ελλαδα καν αλλα μεχρι να σκεφτεις αν βολευει χρονικα εχουν τελειωσει τα εισητηρια.Κ ειδικα στην Ιταλια π λετε.
εμ δεν μας μενει και κατι αλλο να κανουμε,προσευχες η εξωτερικο!!!
Υπενθυμίζουμε ότι τα εισιτήρια των 60 Ευρώ είναι μόνο για το άνω διάζωμα και προσκαλούμε όσους έχουν φιλοδοξίες… σαλταδόρων να παρατηρήσουν καλά τις παρακάτω φώτος:
[SPOILER]
[/SPOILER]
Εμπρός παιδιά, μη φοβάστε. Καλό … πήδημα και κατόπιν καλό … ταξίδι.
Όχι, αλλά από Μάρτη ως Νοέμβρη υπηρετούσα εκεί :).
Νομίζω ότι στους Stones και στη Madonna έγινε κάτι τέτοιο σε μεγάλο βαθμό. Ένας σημαντικός λόγος είναι ότι οι δύο αυτές συναυλίες ήταν ΟΑΚΑ. Αυτός που πάει χωρίς να είναι fan δεν κουβαλιέται στη Μαλακάσα. Η γνώμη μου είναι ότι στους AC/DC δε θα γίνει σε τόσο μεγάλο βαθμό όπως στους Stones και τη βλαμμένη.
Δώσαμε. Δώσαμε και εξεταστικές στο Πανεπιστήμιο και χάσαμε Stones, Pumpkins, U2 και κάποιους ακόμα. Δεν πεθάναμε κιόλας.
στο club σήμερα έπαιξε you shook me all night long k thunderstruck:p Περιττό να πώ πως άρχισα να κοπανιέμαι και όλοι με κοιτούσαν :roll: (ναι το ξέρω δεν είμαι τρου!)
AC/DC PEEEEE:!:
με σκοινια ρε!!!καταβειτε στυλ ορειβασιας!
Μην πάτε σε αυτόν. Σε μένα θα περάσετε καλύτερα
8)8):p:p:p
Σωστό κι αυτό! Καλή εναλλακτική λύση!!! :lol: :lol: :lol:
ανεμόπτερο ρε φλώροι.
ποτε αρχιζει η πωληση εισιτηριων?
3 Φεβρουαρίου
www.didimusic.gr
Ωραία! Μια χαρά! Παρουσιάζομαι Φεβρουάριο μετά από τόσα χρόνια αναβολής και οι AC/DC έρχονται τώρα…!
Θα ήθελα να αφιερώσω κάτι στην τύχη μου, αλλά δεν είναι πρέπον!
:lol:
Ναι, ο μεσος γονεας αυτο θα κανει, θα στειλει το παιδι του ταξιδακι. Σοβαρευτειτε.
Οι εκτος Αθηνων ας το ξεχασουν τελειως, κακα τα ψεμματα δεν τους παιρνει.
Αλλα οι Αθηναιοι με σωστα οργανωμενο διαβασμα μπορουν να πανε ανετα. Τωρα αμα οι γονεις σας πετανε στοπ τι να πω, σκουραινει η φαση, εγω παντως θα μαζευα λεφτα απο μονος μου και θα τους εγραφα στ’αρχιδια μου.
Εχω να πάω σε live μεγάλου συγκροτήματος απο τότε που έπαιξαν οι Iron maiden στη θεσσαλονίκη.
Περίμενα όλα αυτά τα χρόνια
περίμενα την παιδική μου και αιώνια αγάπη
όλα αυτά τα χρόνια
υπομονετικά
και τώρα … τα παππούδια είναι εδώ!!!
είμαι 36 χρονών και η αρένα με περιμένει!!!
δε με σταματάει ούτε η τιμή του εισητηρίου
ούτε το τέλος του κόσμου το ίδιο
για πρώτη φορά στη ζωή μου η αγαπημένη μου μπάντα είναι εδώ!!
ACDC=ΑΓΔΓ=1+3+4+3=11=2+0+0+9=2009