Ac/dc στο oaka, 28/5/2009

Αυτά είναι!!!

ΘΑ ΤΑ ΡΗΜΑΞΟΥΜΕ ΟΛΑ!!!

Απλα να ξερεις αμα δεις καποιον με βρακι στο κεφαλι του θα ειμαι εγω…

ρε παιδια σωστα λετε οτι acdc δε βλεπεις καθε μερα αλλα μες τις πανελληνιες ειναι πολυ ζορι-δε μιλαμε για την εξεταστικη καποιας σχολης αλλα για κατι που κρινει το μελλον των παιδιων!και δυο μερες κανουν τη διαφορα,οποτε κουραγιο στα παιδια που δινουν+ψηνονται να πανε…ευχομαι να παρετε την καλυτερη αποφαση:)

Εαν θελετε τη προσωπικη μου γνωμη, καμια συναυλια δεν αξιζει να ρισκαρετε τις πανελληνιες. Καμια ομως.

Για τα παιδια που μενουν μακρια οντως ειναι προβλημα. Καλα ειναι να ξεχασουν τη συναυλια και να συγκεντρωθουν στις εξετασεις. Αν οι γονεις τους εχουν καποια ανεση μπορουν να του κανουν ενα ταξιδι δωρο στο Αμστερνταμ π.χ. μετα τις εξετασεις. Ομως μην ακουσω κανεναν να μου λεει οτι θα τον επηρεασει αρνητικα αν την επομενη γραφει και μενει Αθηνα

Ε το θεμα ειναι ιτι δεν γραφουν την επομενη…

μονο αν ζει o jim morrison Κια κανουνε οι doors reunion…τοτε ναι…αλλα οχι για ac/dc…οι αθηναιοι απο οσα εχω καταλαβει εγωσε αυτο το thread ειναι οτι ολοι σας την εχετε δει πολυ καπως…ερχονται οι ac/dc ελλαδα και παραπονιεστε για τα 80 ευρω,σας λενε παιδια της επαρχιας αλλες δυσκολιες και το αντιμετωπιζετε παρα πολυ χαλαρα και ειστε και παραπονεμενοι απο πανω…κοολαρετε παιδες…για μενα αθηναιος που δεν δινει πανελληνιες(που και αυτος μπορει να χασει 4-6 ωρες διαβασμα-δεν θα τα μαθει ολα εκεινη την ωρα τοτε) και που δνε εχει παρα πολυ σοβαρο οικονομιο προβλημα ειναι βλακας αν δεν παει!

Εφόσον κάποιος μένει κοντά, καλό θα του κάνει το να πάει. Θα χαλαρώσει και λίγο. Έτσι κι`αλλιώς δεν έχει κάποιο μάθημα την επόμενη μέρα και μέσα σε 4-5 ώρες διαβάσματος που θα χάσει, δεν πρόκειται να μάθει και τίποτα…

Θα αρχίσω να μαζεύω λεφτά από τώρα :stuck_out_tongue: Εντάξει, δεν είμαι και φανατική, αλλά είναι εμπειρία να δεις τους ¶κα-Ντούκου λάιβ…

Έχει φύγει από τώρα το 90ρι… :stuck_out_tongue:

Ξερει κανεις ποιος διοργανωνει τη συναυλια?

ddi music n live nation

Νταξει παιδια συμφωνω και εγω μετ ο θεμα των Πανελληνιων.Γτ ειναι κριμα τα παιδια που δινουν να μην πετυχουν τον στοχο τους και να περασουν σε καποια αλλη σχολη απο αυητ που εχουν στοχευσει…
Αλλα εγω ειμαι ηδη φοιτητης!!!:D:D και εκεινη την περιοδο ειναι ακομα περιοδος μαθηματων!!!
Για αυτο οπως ειπε και ενας φιλος το 80αρι ειναι καπαρωμενο…

τι πανελληνιες λες και σχολες.παμε περπατωντας μεχρο το οακα λεμε

δεν καταλαβαινω τι γραφεις φιλε μου…

ρε paul αστο το θεμα της συναυλιας…συγκεντρωσου στις πανεληνιες και πεισε τους γονεις σου να πατε κανα ταξιδι εξωτερικο να τους δεις εκει

Ρε παιδια ποτε ακριβως αρχιζουν οι πανελληνιες? και επιπλεον αυτη τη μια μερα που θα παει καποιος συναυλια θα τοον αποκοψει απο τα μαθηματα! Ηξερα ενα παλικαρι που διαβαζε αρκετα και στις μερες των πανελληνιων εβγαινε κ μπεκρουλιαζε κ γυρναγε στι 6 στο σπιτι και εγραψε 18+ τελικα… τι να λεμε τωρα?

Ήθελα να ήξερα όλοι εσείς που λέτε (έστω στους Αθηναίους),
πανελλήνιες δεν δώσατε ???
γονείς δεν είχατε ???
πιστεύετε ότι εν μέσω πανελληνίων θα αφήσει ο μέσος γονέας το παιδί του να πάει σε συναυλία ??? (και ας μην έχει μάθημα την επομένη μέρα …???)

συμφωνώ με angmar παίδες αράξτε - διαβάστε - περάστε και που ξέρετε … το τουρ τελειώνει του χρόνου τον Απρίλιο, η Ιταλία κοντά είναι …
αρχίστε και το ψηστήρι και κάνα δωράκι (ως είθισται) ταξίδι για το καλοκαίρι … :wink::wink:

τα εισιτηρια που κανουν 60 ευρω σε παιρνουν να πηδηξεις απο τις κερκιδες στην αρενα ή θα τρεχω στο κατ…?

28 Μαιου ε; Στις πανελληνιες. :slight_smile: Της θειας τους…
Αντε να σαι απο Αθηνα θα το σκεφτεις να πας, αλλα απο επαρχια…