Εγω ομως ειμαι στο ΠΑ.ΜΑΚ. και δεν παιζει να εχω καταληψη,αρα η εξεταστικη μου θα ξεκιναει καπου εκει :Ρ
Αλλα ενταξει δεν υπαρχει περιπτωση να το χασω για να δωσω μαθημα.
το καλυτερο χριστουγεννιατικο δωρο ever
for those about to rock
we salute you
Eίναι καλοί αυτοί οι ΑC/DC;
ειναι σιγουρα μεγαλη ελπιδα για το μελλον… :lol:
Βαλτε κανα album τους ρε στο “δισκαρες που προτεινουμε στους συμφορουμιτες” να τους μαθουμε.
Έχοντας εμπειρία από πολλές συναυλίες στο ΟΑΚΑ, τόσο πριν όσο και μετά την ανακατασκευή του, μπορώ να πω πως είναι ένας από τους καλύτερους συναυλιακούς χώρους. Προσωπικά εκτιμώ όμως πως το καραισκάκη είναι καλύτερο από θέμα ακουστικής, λόγω του πιο “κλειστού” του χαρακτήρα…
Σε ότι αφορά στις θέσεις η δική μου επιλογή είναι τα 60άρια, όχι τόσο λόγω οικονομίας, αλλά έχοντας αποκλείσει την αρένα, προτιμώ (και με διαφορά) το πάνω διάζωμα από το κάτω, τόσο σε θέμα ορατότητας, όσο και ακουστικής. Για παράδειγμα στις προ εικοσιπενταετίας συναυλίες του Νταλάρα και του Νιόνιου (με μια βδομάδα διαφορά αν θυμάμαι καλά) είχα ακούσει καλύτερα επάνω που ήμουν στην δεύτερη. Από πλευρά ορατότητας δε, το επάνω διάζωμα, ειδικά αν οι θέσεις είναι σε χαμηλότερο επίπεδο, σου δίνει πολύ καλύτερη αίσθηση του χώρου, κάτι που είχα αντιληφθεί έχοντας δει την τελετή έναρξης των ολυμπιακών αγώνων, από κάτω την πρόβα και από πάνω την κανονική.
Αν και φαντάζομαι πως το stage δεν θα στηθεί από την σέντρα και δώθε - όπως συνέβη πχ στην περίπτωση ramazzotti, που ο κόσμος βεβαίως δεν ήταν ούτε το 1/5 από ότι προβλέπεται για τους αυστραλούς, όπου το επάνω διάζωμα ήταν μακράν η καλύτερη περίπτωση για να δει κανείς την συναυλία.
Φυσικά το ότι έχουν βαρύνει τα πόδια κι έχουν ασπρίσει τα μαλλιά (και σε πολλούς συνομιλήκους πιθανόν έχουν αραιώσει) δεν σημαίνει ότι στην κερκίδα επικρατεί καθεστώς…ποπκορν.
Οι τιμές θεωρούνται λογικές, μέσα στο παράλογο της εποχής μας φυσικά. Δεν συγκρίνονται με τις 1800 δραχμές της πρώτης φοράς των Maiden, αλλά τα απίστευτα ποσά που ακούγονται για δεύτερα και τρίτα ονόματα που επιλέγουν την χώρα μας για να πλουτίσουν…
PS. Οι μαθητές καλά θα κάνουν να ρίξουν το ενδιαφέρον τους στα μαθήματα και τις εξετάσεις τους. Ας μπουν με το καλό στην σχολή που επιδιώκουν και για όλα τα άλλα υπάρχει άφθονος χρόνος…
ρε οι ac dc σε εμενα εκτος χριστουγεννιατικο δωρο μ εκαναν και δωρο γενεθλιων
στις 28 μαιου εχω γενεθλια και δεν προκειται να χασω τον angus και την παρεα του
Από που είσα εσύ όμως ?:-s Γιατί από Ξάνθη είναι 8 ώρες η Αθήνα και πρέπει να μου κάτσουν και οι ώρες και τα λεωφορία
Αυτα ειναι παιδες … θα κανω το βρακι μου καπελο και θα παω !!
Εντάξει, ελπιδιφόροι είναι αλλά δεν έχουν και καμιά τρελή δισκάρα…
Ακριβως…
2-3 που εχουν βγαλει ειναι ολα ιδια.
Καλα ρε γαμωτο τετοια γκαντεμια σε ολα κ στις τιμες κ στην ημερομηνια!!! Ελεος!!! καλα η τιμη παει κ ερχεται βαζεις βαθια τα χερια στην τσεπη οκ…αλλα ρε συ ημερομηνια δεν παιζει…με σκοτωνει!!!
Προς αυτους που λενε οτι το τικετ ειναι ακριβο:
Ποσο περιμενατε να εχουν οι Ac Dc στο ΟΑΚΑ φερνοντας τον πληρη εξοπλισμο τους?
Θυμαστε ποσο ειχε η Καιλι και η Μαντονα?
Τί να πω ρε γαμώτο, δεν ξέρω, δεν έχω ακούσει. Στο undergroud πάντως έχουν καλή φήμη. Γενικά αυτά που έχουν βγάλει είναι πολύ σπάνια και σε δισκάδικα δεν τα βρίσκεις με τίποτα. Βρήκα μετά από καιρό torrent για ένα ντέμο τους, αλλά δεν έχει κατέβει ακόμα γιατί έχει δύο μόνο seeds και το ανοίγουν όποτε τους καβλώσει, οπότε δεν μπορώ παρά να περιμένω…
:cold:
Χεχε. Δεν πειράζει. Μετά από αυτά τα νέα, τα μυαλά μας πονάνε!!!
It’s a long way to OAKA
Έρχονται οι ACDC
Έρχονται οι ACDC
Έρχονται οι ACDC
Έρχονται οι ACDC
Έρχονται οι ACDC
Έρχονται οι ACDC
Έρχονται οι ACDC
Έρχονται οι ACDC
Έρχονται οι ACDC
Έρχονται οι ACDC
Έρχονται οι ACDC
Έρχονται οι ACDC
Έρχονται οι ACDC
Έρχονται οι ACDC
Έρχονται οι ACDC
Έρχονται οι ACDC
Έρχονται οι ACDC
Έρχονται οι ACDC
Έρχονται οι ACDC
…Η magica φεύγει χοροπηδώντας μες στο δάσος
Κοίτα εγώ από αρχές Απρίλη αρχίζω πρόβες με τους σάπιους συνεγράτες μου. Ετοιμαζόμαστε,πάμε ΟΑΚΑ,τα γαμάμε όλα και δεν βλέπει κανείς show και μετά πάμε για ύπνο. 8)
2 τραγούδια που το 1 παίζει να πουν το άλλο με τίποτα θα είναι η απόλυτη καφριά,αν…Το squealer και το Gonne shoufling’
Όσοι είστε μπροστά ετοιμαστείτε για show και μεγάλη ενόχληση.Οι κάφροι στο ΟΑΚΑ :lol::har:
Ε ναι δεν κατάλαβα, ο Angus και σια πρέπει να μάθουν τι σημαίνει Ελλάδα που δεν πατάγαν τόσα χρόνια.Πραγματικά λοιπάμαι τους γύρω μας, αλλά θα γίνει προειδοποίηση πριν αρχίσει η συναυλία για όποιον θέλει να απομακρυνθεί…
Δεν με κατάλαβες, δεν πειράζει…8)
Εννοείς τους KISS
Πεθαμένοι???
Χμμμμμ…το κρίνεις από την εδώ συναυλία, ναι…στην Ευρώπη τα πιο πολλά ήταν sold out.
To ελάχιστο εισιτήριο ήταν 45 ευρώ, αν δεν κάνω λάθος (στην προπώληση).
(Sorry για το Off-Topic).
Καλα, οπως την βρισκει κανεις, εμεις ρατσιστες δεν ειμαστε!!