Ζαφ σωστος. Ντου οπως παλια…
χαχαχαχα φανταστηκα απο πριν την αντιδραση!
crasbody εισαι εκτος οκ…Λες και ειπα πουθενα τιποτα για το συγκροτημα.Ειπα συγκεκριμενο πραγμα και το ειπα απλα για σχολιο.Και το σχολιο απλα αναφερεται στη λογικη παω στη συναυλια απλα επειδη ειναι AC/dc και ΠΡΕΠΕΙ να τους εχω δει.Που τη θεωρω τουλαχιστον γελοια.Αυτο.
Μακαρι να εχει παρα πολυ κοσμο και να δωσουν ενα γαματο show που θα το δωσουν.
ΥΓ anakasa_city…Το θεμα ειναι οτι με την παραπανω λογικη αυτο που ευελπιστεις δεν ισχυει.Τουλαχιστον οταν θα παιζουν ενα απο τα μη must κομματια.Και το ξερουμε ολοι:roll:
#-o
ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΟΙ.
Πρώτα μάθετε να διαβάζετε, και μετά κρίνετε όσο θέλετε.
Εχεις δικιο. Το καλο ειναι οτι το πληροφορούμαστε νωρις και μπορεί ο καθένας να κανει τα οικονομικά του κουμάντα. Βέβαια στις 3/02 βγαίνουν τα εισιτήρια…:-kΠάντως καλύτερο δώρο για τα γενεθλιά μου δεν μπορούσα να φανταστώ!:band:
Για να ακριβολογούμε, δεν είναι ακριβώς didi, αλλά Live Nation και Didi. Η διοργάνωση είναι της Live Nation.
Ρε σεις ο Kiratzos δεν εκρινε το γκρουπ αλλα ειπε κατι που μαλλον θα γινει.Αρκετοι θα πανε χωρις να ξερουν πανω απο 3-4 κομματια,μονο και μονο επειδη ειναι τεραστιο ονομα.Οπως εγινε και στους Metallica και στους Sabbath και στους Stones.
Εντωμεταξυ για μας τους φοιτητες ειναι επισης λιγο περιεργη ημερομηνια,γιατι εχει τυχει εξεταστικες να ξεκιναν 27-28 Μαϊου.
Αλλα αν γινει κατι τετοιο,το μαθημα καηκε,στ@@μου.
Κιρατσα ουτε εγω ειπα οτι ειπες τιποτα για το συγκροτημα. Ειπες για τον κοσμο που θα παει να τους δει, Ειπες για τα εκατομμυρια κοσμου που πανε στις συναυλιες τους οτι οι περισσοτεροι πανε για να πουνε οτι πηγαν, Αυτη την αποψη σου εκρινα και κακως γιατι δεν χρειαζεται καν σχολιασμος για τετοιες ανοησιες.
Μαλλον αλλος εχει προβλημα με το διαβασμα. Στο επιστρεφω λοιπον, Στα θρανια και γρηγορα.
Εντάξει, μας βγάλαν την πίστη, φάγαμε τον κόσμο και δεν καταφέραμε τίποτα για όξω, είναι ακριβά τα εισιτήρια, αλλά αυτό είναι once in a lifetime.
Θυμάμαι όταν είχαν έρθει οι Stones που είχε παέι κάθε λογής celebrity αλλά και πολιτικοί. Σίγουρα θα πάνε πολλοί μόνο και μόνο για την εμπειρία ή για να πουλάνε μούρη ότι είδαν AC/DC αλλά δεν καταλαβαίνω το δικό μας πρόβλημα που είναι…εμείς θα πάμε να γουστάρουμε και ο καθένας ας κάνει ότι θέλει! Είμαστε όμως Ελληνάρες παντού ρε παιδί μου…
το οτι θα φτάνατε να βρίζεστε επειδή έρχονται οι AC/DC στην Ελλάδα (!) μου φαίνεται τραγικό κ ηλίθιο !
επιστρέψτε στα της συναυλίας κ ας αφήσουμε τα σχόλια επι μέρους
Σωστός… Ε, ρε Madonna και Kylie που θέλουμε…
Αραξτε λιγο ωρε παληκαρια…Δεν υπαρχει προβλημα το ειπα και το ξαναειπα.Σας πειραζει τοσο πολυ μια διαπιστωση που οπως φαινεται ισχυει!
Μοntechristo αγορι μου δεν εβρισε κανεις…Κινησε τη συζητηση οπου θες εσυ.Θες να πουμε για το σετλιστ και ποσα κομματια απο το καινουριο θελουμε να βγαλουν ή για το τι ωρα ακριβως θελουμε να αρχισει το show?No prob.
Therion δεν νομιζω οι φοιτητες να αντιμετωπισουν προβλημα αφου με καταληψεις κλπ(ειδικα αν συνεχιστουν) το προγραμμα εξεταστικων θα παει αρκετα πισω.Οι μαθητες εχουν το κυριο προβλημα.
Ti σοκ,πολλαπλα εγκεφαλικά θα παθουμε…
Eμένα δεν με πειράζει καθόλου η διαπίστωση σου, και μάλιστα συμφωνώ, αλλά πάντα στα μεγάλα συγκροτήματα έτσι γίνεται.
παιδια ηρεμα ξαι εγω τριτη λυκειου ειμαι και θελω να περασω (και θα περασω :p) σε αρκετα υψηλη σχολη… αλλα ωπα: περιμενω τους ac/dc ηδη απο τα 12 μου !!! ειναι η καλυτερη και πιο αγαπημενη μου μπαντα του κοσμου και θα κατσω να το σκεφτω???
ΠΡΟΣΟΧΗ: την αλλη μερα ΔΕΝ δινουμε διοτι ειναι παρασκευη, 29 μαιου!!! και ειναι γνωστο οτι οι πανελληνιες πεφτουν παντα τριτη- πεμπτη - σαββατο!!! ΤΕΛΟΣ! ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!
Ωραιος! Καλη επιτυχια! Και αν πας ετσι χαλαρος θα σαρωσεις σιγουρα (δεν το λεω ειρωνικα, ετσι ειναι τα πραγματα με τις εξετασεις)
Για να το ληγουμε το θεμα εξετασεις, οσοι φανατικοι του συγκροτηματος ειστε Αθηνα μην το σκεφτειτε καν!!! Θα στε εκει… Εκεινες τις μερες δεν μαθαινεις τπτ!!!
Οσοι ειστε επαρχια πρεπει να ζυγισετε την κουραση, η οποια ειναι το μονο προβλημα κι οχι το διαβασμα
#-o
σιγα ρε μεγαλε κακε να πουμε :lol:
πλακα κανω, και γω με καμια μολοτοφ θα σκασω εκει μεσα
Απο το να τη χαραμισεις, υπαρχουν πιο σοβαροι στοχοι:p
[SIZE=“7”]ΑΛΩΣΙΣ[/SIZE]
[SIZE=“4”]AC/DC Βιεννη 24/05/09. Mολις εκλεισα εισιτηρια. :yahoo::yahoo:\:D/[/SIZE]
και βρηκα ευκαιρια να γκρινιαξω για την ελλαδα για μια ακομη φορα. :lol::lol:#-oΚαθε εισιτηριο συναυλιας στην Αυστρια σου παρεχει δωρεαν συγκοινωνια σε λεωφορεια-τρενα για οσους ειναι απο αλλες πολεις. Οριστε πως προωθουν τον πολιτισμο.