Οι Answer θα ειναι και στην Ευρωπαικη…Το ειπαν σημερα…
Δεν ξερω αν θα ειναι μονο στα κλειστα αλλα θα ειναι Ευρωπη…
Οι Answer θα ειναι και στην Ευρωπαικη…Το ειπαν σημερα…
Δεν ξερω αν θα ειναι μονο στα κλειστα αλλα θα ειναι Ευρωπη…
Τα καλύτερα support: Motorhead και Saxon…και μετά AC/DC!
egw eimai 16 k perimenw posa xronia gia na tous dw molis to ema8a arxisa k etrexa sto spiti k fwnaza den to pisteua
1 μεροκάματο για αυτό το τόσο θρυλικό πια συγκρότημα;
Ας ξανακάνουμε το ντου απειλή.
τουλαχιστον σε σχεση με τα εισητηρια που ειχαν βαλει για Stones στο live που προοριζοταν για ΟΑΚΑ πιστευω ειναι μια χαρα…
Αρένα είναι ίδια τιμή αν δεν κάνω λάθος … :-k:-k:-k
Σκέψου εγώ που είμαι 30 :lol::lol::lol:!
OK ακουγα οτι θα ερθουν οι AC/DC φετος κλπ αλλα δεν χαιρομουνα και τοσο γιατι ηξερα οτι πιθανοτατα σε αλλη μια μεγαλη συναυλια θα επαιρνα την (σκληρη) αποφαση να μην παω. Ομως ειμαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ που διαψευστηκα!!!
Κατ’αρχην το φοβομουν παρα πολυ οτι θα τους εφερναν στο “χωραφι” οπου δεν προκειται να παταγα για κανεναν λογο και με κανενα εισιτηριο… Ομως ρε παιδια ειναι ΟΑΚΑ!! Και ο διαχωρισμος των εισιτηριων απολυτα λογικος: ενιαια τιμη για την αρενα (και οχι pl1, pl2, pl35 και pl2,34…), ενιαια τιμη για ΟΛΟ το πανω διαζωμα και διαφορετικες τιμες για κατω οπου λογικα τα ακριβοτερα θα ειναι στις κεντρικες εξεδρες κοντα στην σκηνη και τα φθηνοτερα στο πεταλο (λογικα το ενα απο τα δυο πεταλα θα ειναι κλειστο).
Περιμενα επισης εξοργιστηκες τιμες για το συγκεκριμενο live (κρινοντας απο παλαιοτερα live “ονοματων” της didi) αλλα τελικα ειναι σε πολυ λογικα πλαισια. Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι ειναι φθηνα τα εισιτηρια. Εννοειται πως ειναι ενα ακριβο live αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ. Αλλωστε οι περισσοτεροι περιμεναμε “τα χειροτερα”…
Χμ, Το σκεφτομαι σοβαρα για ανω διαζωμα.:-k 60 γιουρα ειναι μια χαρα και οταν παω ΟΑΚΑ για μπαλα απο τις κατω σειρες του ανω διαζωματος εχει ΜΑΚΡΑΝ την καλυτερη ορατοτητα απο ολο το υπολοιπο γηπεδο. Το μονο που με προβλητιζει ειναι η ποιοτητα του ηχου εκει πανω…:-s
Ωχ, αυτο δεν το σκεφτηκα!!!8OΚαι αν παει η ΠΑΝΑΘΑ τελικο τι γινεται?
Τι γελατε ρε, ταξιδι αστραπη θα κανουμε και θα γυρισουμε με τα CD μεσα στην κουπα να προλαβουμε και τους Θεους!!![/SPOILER][/SPOILER]
Α ρε Θανασακη εχεις φτιαξει προγραμμα ε…??
Εγω ειμαι αυτος που για καποια στιγμη ειχα πει οτι αν τους δω 2-3 φορες εξω εδω δεν θα παω γιατι θα ειναι στο χωραφι και θα εχει ελλειψεις και ειναι σκατα κλπ…
Αυτη η δηλωση κρατησε 4 δευτερολεπτα ακριβως…
Και θα παω και εδω οχι μονο γιατι θα τους εχω δει μονο 1 φορα εως τοτε αλλα κυριως γιατι δεν θα ειναι στο χωραφι και τι στο διαολο AC DC ειναι γαμω τα κερατα…!!!..Οπου μπορω θα τους βλεπω…Αλλωστε για ποσα χρονια θα ειναι ενεργοι ακομα…???
Αντε τωρα στις επομενες ανακοινωσεις να δω και που θα τους πετυχω για 3η φορα…
Εκεινη τη μερα, ενα βαρελι μπυρα πρωτα και φυγαμεεεεεεε !!!
:drunk::drunk::drunk:
Τα πολλα λογια ειναι περιττα.
Απλα ας το διασκεδασουμε. 8)
EDIT: @rasputin
Good Luck mate!!!:bye:
Για να ειμαι ειλικρινης στην αρχη αγχωθηκα που δεν ειδα “αντίδρασή” σου στα πρωτα ποστς (λεω, καλα ειναι?:-s) αλλα μετα το διευκρινησες!!
Αντε, καλα να περασουμε!!!
Κοιτα αν αυτη ηταν η πρωτη μου διαπιστωση οτι θα τους εβλεπα και δεν ειχε προηγηθει το Μιλανο τοτε πιθανον να μην ημουν σε κατασταση να μιλησω τωρα…Αλλα ευτυχως το αρχικο σοκ εχει περασει…
Για την ακριβεια εχω δωσει ραντεβου με το σοκ στις 21/3 στο Μιλανο στις 20.00 ακριβως…
Eλπιζω οι Θεοι (ναι, οι δικοι σου Θεοι) να σου δωσουν δυναμη και να φανεις δυνατος!!!
Ψυχραιμια(λεμε τωρα…) αδερφε!!!
Μου κανει τρομερη εντυπωση που εχουμε τοσα πολλα posts γκρινιας ειτε για την τιμη των εισιτηριων ειτε για την ημερομηνια…
Αν οντως θελει καποιος να παει ας βαλει 1 ευρω την μερα και θα τα μαζεψει τα λεφτα με καποιο τροπο.
Οσο για την ημερομηνια οποιαδηποτε ημερομηνια και αν ειχε η συναυλια απο τις 365 μερες του χρονου ολο και καποιος θα δυσκολευοταν να παει.
Οι τιμες ειναι ΟΚ απο την στιγμη που μιλαμε για μια απο τις μεγαλυτερες μπαντες ολων των εποχων.
Δεν χρειαζεται να γινομαστε μιζεροι…
Ρε παιδιά, φτάνει ποιά η γκρίνια με τις τιμές. Έρχονται για πρώτη φορά και μπορεί και για τελευταία…
Δηλαδή όταν κάποιοι από εσάς δίνουν 30αρια και 40αρια για ποδόσφαιρο αισχίστης ποιότητας, όπως το ελληνικό, δεν μας χαλάει? Κανενός δεν του τρέχουν λεφτά από τα μπατζάκια, κάντε περικοπές και βουρ στον πατσά.
Its Once in a lifetime …\:D/
ΜΗΝ τους χάσετε…
Είμαι.
¶λλο συναυλία και άλλο Συναυλία.
Πίστευε και μη ερεύνα.
Από Σύρο είσαι?
αποδοση 1,10 οτι οι περισσοτεροι θα τα σκασουν απλα για να δουν μεγαλο ονομα και λογω του ντορου που γινεται τοσα χρονια…
Nαι κατα τα αλλα ειναι ενα μετριο συγκροτημα το οποιο δεν το ακουνε παρα μονο καποιοι γραφικοι στην Ελλαδα. ;Εξω δεν τους βλεπει κανεις. Εχουν γραξει κατα καιρους κατι ασημαντα κομματακια και τα live τους ειναι απλα υποφερτα… :D:D:D:D Τι αλλο θα διαβασω θεε μου. Ρε αντε πανε ακουγε Γαρμπη…
Όλοι μέσα ρε.Kiratzo εσύ άμα δεν ψήνεσαι μήν πάς.Θέλουμε να τραγουδάνε από τα πιτσιρίκια μέχρι τους παππούδες τους στίχους των ύμνων σ’αυτή τη συναυλία.(κι εσύ μάλλον δεν τους ξέρεις)
(Τελικά ευτυχώς που δεν μπήκα φέτος φαντάρος:D:D:D:D)
Για την ημερομηνία η γκρίνια δεν είναι γιατί κάποιος δεν μπορεί, αλλα γιατί είναι μέσα στην περίοδο των πανελλαδικών και έτσι πάρα πολλά ατομα από την επαρχία θα δυσκολευτούν αφάνταστα να έρθουν, αν έρθουν δηλαδή