Ac/dc στο oaka, 28/5/2009

Paul αυτά έχουν συμφωνηθεί εδώ και μήνες.Μην πω χρόνια, οπότε δεν φταίει κανείς για ημ/νιες.
Απλά είχαν αυξήσει το μπάτζετ ξαφνικά και κάπου κόλλωσε η didi, αλλά μετά είδε ότι την συμφέρει και πάλι και τους έφερε.
Αν τους έφερνε πέρσι ούτε 25000 δεν μάζευε.Δες τι διαφήμηση έπεσε.Μέχρι και η πρώην μου που άκουγε καφροclub τους έμαθε.Το κάθε φλωράκι θα πάει AC/DC.Καλά πατήστε μπροστά να γελάσουμε…

να θυμισω για οσους λενε για τις πανελληνιες οτι και το 99 στους metallica παλι σε περιοδο πανελληνιων επεσε
και ομως πηγαμε
και γραψαμε καλα

anyway
on topic

αν και το περιμεναμε για πιο καλοκαιρι

YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH

YOU
SHOOK
ME
ALL
NIGHT
LONG!!!

φιλε οκ,δεν σε ξερω περα του φορουμ αλλα σου λεω πως φλορω δεν με χααρακτηριζω και ισως κατι παραπανω απο πολυ καλο γνωστη της μουσικης για την ηλικια μου,και ειμαι και στο κσυλο μεσα παντα,αλλα ρε σι ειναι πραγμα αυτο να μας βαζουνε καθε χρονο τετοια συγκροτηματα μεσα στις εξετασεις…και περσυ τα ιδια,χαθηκαν οι μηνες ιουλιος και αυγουστος

Ελπίζω να μη γίνει ο χαμος στο ticket house που ειχε γινει με τη Madonna την πρωτη μερα και να βρουμε κανενα εισητηριο γιατι δεν ειμαι να κατασκηνωνω τωρα στα γεράματα απ εξω…:-k

ν’αναψουμε μια φωτια εξω απ’το ticket house για τους κατασκηνωτες!

Paul δεν είπα εσένα φλώρο.
Τέσπα.Για πείτε πόσο κόσμο λέτε να έχει?
Εγώ υπολογίζω 50-55 χιλιάδες.

ουτε εγω ειπα πως με ειπες…απλα ειμαι παρα πολυ αγανακτησμενος…πηγα εκανα kick-boxing 2ωρο μετα την ανακοινωση για να ξεχαστω κι ομως,δεν μπορω…

μονο? εγω κανα 80αρι χαλαρα…

Eγω λεω 150

Ok,ποτε θα καταλαβετε οτι τα φεστιβαλ και οι συναυλιες γινονται οποτε βολευει τους διοργανωτες και τα συγκροτηματα και οχι οποτε βολευει εμας?
Αμα το βαζανε Ιουνιο θα γκρινιαζαν ολοι οι φοιτητες.Το βαζουν Μαϊο,γκρινιαζουν οι μαθητες.Αμα το βαζαν καλοκαιρι,θα το βαζαν στο Rockwave και θα χε και ζεστη και θα γκρινιαζαμε ολοι.Αμα το βαζαν Απριλιο,παλι θα γκρινιαζαν οι μαθητες και θα επρεπε να το κανουν σε κλειστο χωρο.
Τα λεφτα τους θα τα παρουν.Δεν θα πατε εσεις,θα πανε αλλοι στη θεση σας.Φλωροι-ξεφλωροι,μεταλλαδες-καφροclub(γουαου) ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ.

Οσο για το πρωτο bold: Πιστευεις οτι αυτο σε κανει πραγματικο λατρη της μουσικης…??

Οσο για το δευτερο να ξερεις οτι παντα ο Αυγουστος ειναι κενος μηνας για τα περισσοτερα συγκροτηματα…Ο Ιουλιος ενταξει αλλα τι να κανουμε τοτε θα ερθουν…Αν τους καναμε και παζαρια μπορει να ελεγεν παρτε τα @@ μας και θα ειχαν και δικιο…
Καποιου του χαριζαν γαιδαρο και τον κοιταγε στα δοντια…

Και αν πραγματι εισαι διατεθειμενος να ψησεις τους γονεις για συναυλια των ΑΚΑΝΤΑΚΑ τοτε θα κουραστεις λιγο παραπανω αλλα θα τους ψησεις και για εξωτερικο με συνοδεια καποιου μεγαλυτερου ισως…
Και εγω ειχα ριξει πολυ ψησιμο στην ηλικια σου και σε καταλαβαινω αλλα υπαρχουν λυσεις…

Οταν θα ερθεις και θα δεις εναν τυπο με μουσια απο τις μερες που θα περιμενει αξυριστος, απλυτο επισης απο τις μερες και να κοιμαται στην στοα εκει στην Πανεπιστημιου πες του…’‘Τι κανεις Rasputin…??’’…Μην το φοβηθεις θα σου απαντησει…

…επιτελους! Να μια ευκαιρια να μοιασεις στον συνονοματο!

αυτο φιλε μου που δεν εχεις συνηδητοποιησει εσυ ειναι πως παιζεται το μελλον μου οπως και πολλων αλλων που τωρα εκπροσοπω,το οτι ειμαι μεσα στο ξυλο το ανεφερα για να μην με πει κανεις φλορω φιλαρακι,και για το 2ο οκ τι να κανουμε λεω για μενα κια για καποιους αλλους εξισου πωρωμενους με εμενα ειναι πιο σωστο…απο εκει και περα πειτε με μ@@@@@α πειτε με Κλειστομυαλο, ιλ@@@@ οτι θελετε εγω λεω με βαση την λογικη ενος ροκα-ματαλα 18χρονου που θελει και να δει ac/dc και να εξασφαλισει λεφτα για την υπολοιπη ζωη του για να δει και αλλα καλα συγκροτηματα…αυτο…τωρα ολα τα αλλα εγω τα ακουω βερεσε,…το οτι οποτε θα εμπαινε η συναυλια καοποιοι θα γκρινιαζαν ειναι αληθεια,αλλα παρα πολλοι προτιμουσανε σε κλειστο παρα σε εξετασεις…τωρα να πεισω τους γοενις κα τα λοιπα…καλυτερα να βγω απο τον κοπο…χαμενος βγαινεις παντα…αλλα τωρα αν συνεχιζω να μικλαω θα μαι μονος και 1000 να με βριζετε αρα δεν εχει νοημα…απλα λεω πως δεν μου αρεσε καθολου μα καθολου αυτη η ημερομηνια…

παμε να προσκυνησουμε! :smiley:

Ρε είστε 18 χρονών, σας δίνεται η ευκαιρία να δείτε AC/DC και διαμαρτύρεστε κιόλας; :smiley: Τι να πούμε κι εμείς που τους περιμένουμε καμιά 15ετία :D.

Έπηξες, ε; :lol::lol:

Έλα ρε, που;

Ευσεβης ποθος, ονειρο απατηλο:

“AC/DC, 28 Μαιου, με opening act τους The Cult”.

Ονειρωξη στη σκεψη και μονο…

Παντως τωρα εχουν σαπορτ τους Τhe Answer. Not bad.

Το οτι δεν εχω συνηδητοποιησει οτι παιζεται το μελλον σου απο που το καταλαβες εσυ για να το λες κιολας…??

Και επισης γιατι να σε πει καποιος φλωρο αν δεν μπαινεις στο ξυλο κλπ…Μην ακουω βλακειες…

Βεβαια αυτο ειναι το τελευταιο ποστ που κανω πανω στη συγκεκριμενη κουβεντα μεταξυ μας…Φαινεται πως δεν καταλαβαινεις τι λεω…Συγνωμη…