Ac/dc στο oaka, 28/5/2009

[SIZE=“7”]T.N.T …I M DYNAMITE…[/SIZE]

Ρε παίδες, όχι εδώ για τις τιμές. Σας το λέω εγώ δηλαδή, που άνοιξα το σχετικό θρεντ, κάτι που με ορίζει ως τον αρχι-κλαψομούνη :stuck_out_tongue:

στανταρ τοσο εχουν…πανω κατω δηλαδη αναλογα με γην προμηθεια που κρατα καθε σαιτ… σε 3 διαφορετικα αυστριακα sites που κοιταξα τοσο εχουν οι τιμες, οταν για παραδειγμα lenny kravitz τον εχουν στα 40-60 ευρω.

Εμένα οι τιμές 60-90 μου φαινονται λογικότατες…
Επειδη δεν εχω διαβασει ολο το τοπικ…ποσο διαρκούν περίπου τα shows τους?
Αντε να φτιαχνουμε και wishlist σιγά -σιγά…:smiley:

Δε νομιζω να χρειαζεται wishlist.

Απ’ οσο θυμαμαι το σετλιστ ειναι σταθερο και ειναι αυτο των προηγουμενων συναυλιων της περιοδειας.

Αν κανω λαθος καποιος καμμενος φαν ας με διορθωσει. :stuck_out_tongue:

Και παλι κλαψ…:cry:

17-18 τραγουδια, ενα διωρακι ευκολα

Setlist Spoiler

Rock N’ Roll Train
Hell Ain’t a Bad Place To Be
Back In Black
Big Jack
Dirty Deeds Done Dirt Cheap
Thunderstruck
Black Ice
The Jack
Hells Bells
Shoot to Thrill
War Machine
Anything Goes
You Shook Me All Night Long
T.N.T.
Whole Lotta Rosie
Let There Be Rock
Encore:
Highway To Hell
For Those About To Rock (We Salute You)

20-21 τραγουδια.
Κανένα 2ωρο το βλέπω.

Ναι, όχι το setlist αλλάζει λίγο στα στάδια οπότε 20-21 θα είναι τα τραγούδια.
Δες το πρώτο setlist που θα παιχτεί στο Leipzig και στο Μόναχο τον Μάη και από εκέι θα πάρεις το setlist.

[SPOILER]# Rock N’ Roll Train Play Video

Hell Ain’t a Bad Place To Be Play Video

Back In Black Play Video

Big Jack Play Video

Dirty Deeds Done Dirt Cheap Play Video

Thunderstruck Play Video

Black Ice Play Video

The Jack Play Video

Hells Bells Play Video

Shoot To Thrill Play Video

War Machine Play Video

Anything Goes Play Video

You Shook Me All Night Long Play Video

T.N.T. Play Video

Whole Lotta Rosie Play Video

Let There Be Rock Play Video

Encore:

Highway To Hell Play Video

For Those About To Rock (We Salute You)[/SPOILER]

Πάνω κάτω αυτά δηλαδή…Καλύπτουν μεγάλη “ύλη”:pΠείτε μου αν ειναι εγκυρη…ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩΩΩΩ:D:D

Εντιτ:Σορυ Γιαννη δεν ειδα το δικο σου σετ:)

Kαλα ναι, στο 3ο leg της περιοδειας φανταζομαι θα υπαρξουν αλλαγες. Τα κλασσικα χιτακια που η πλειονοτητα περιμενουμε παντως θα μεινουν αμετακινητα πιστευω…

ΕDIT: Lunatic αυτο ειναι το αμερικανικο που ποσταρες, το ευρωπαικο θα εχει ελαχιστες διαφορες. Εγκυρο ειναι παντως

Ρε σεις τα 90αρια ειναι vip?Σε ποια θυρα?

Δες το προηγούμενο Post μου.
Όπως και θέλω να πιστεύω, ένα,ΕΝΑ γαμ%%ένο τραγούδι άπο Powerage.

Θέλω να πιστεύω πως επειδή έρχονται πρώτη φορά, θα έχουν ειδικό σετλιστ για μας…Παίζουν 5-6 από το καινούριο.Αν σε μας παίξουν 3 και τα υπόλοιπα κάποια από τα παλιά θα είναι γαμάτα!

Τι 90 ρε; 80 θα δώσεις και θα κατέβεις κάτω να πορωθείς και γρήγορα,ε;.Δεν πας σε jazz festival.

Παιδια μην αρχιζετε αυτα περι “πρωτης φορας” κτλ γιατι ισως “απογοητευθειτε” (λεμε τωρα…)… Το 90% των συγκροτηματων εχει ενα προγραμμα με το τι θα παιζει το οποιο αλλαζει πολυ δυσκολα… πχ αν δεν κανω λαθος στην Αμερικη οι AC/DC επαιξαν το ιδιο σετλιστ παντου…

twisted ξέχνα το ειδικό setlist.
Εγώ πιστέυω αυτά που παίζουν -1 από το νέο album + Hard as a Rock + Stiff upper + 1 άπο Powerage + το If you want blood.

Δεν ειμαστε 20 χρονων πια.Γερασαμε για κατι τετοια…

Τα σετλιστ συνήθως πάνε ανάλογα με τις πωλήσεις.Δλδ αν εδώ πχ το πιο πετυχημένο άλμπουμ τους ήταν το φλικ οφ δε σουίτς τότε θα παίζανε αρκετά από αυτό.Τα σοβαρά συγκροτήματα αυτό κάνουν.Και μην συγκρίνετε την αμερικάνικη αγορά με την Ευρωπαική.Στην Αμερική πάνω κάτω παντού τα ίδια γουστάρουν.Στην Ευρώπη έχει μεγάλες διαφορες.
Βασικά και τα κάλαντα να πούνε μόνο θα είμαι ικανοποιημένος!

ω ρε φιλε φιλολογο μανα εχω,λες να με αφησει να κανω ταξιδι απο βεροια 12 ΩΡΕΣ ΠΑΝΕ - ΕΛΑ πραγμα που σημαινει χανω το μαθημα και ΜΕΝΩ???..αν εσεις ειστε απο τετοιες οικογενειες καλως…εγω δεν ειμαι…και το ξαναλεω πως θα χασουνε πολυ πορωμενο νεαρο κοινο απο αυτην τη μ@@@@@α…να το ξερετε…τι να πω???επαναλαμβανομαι…και αν εσεις πιστευετε πως θα χαραμισω ακομα μια χρονια για παννελληνιες και ο καθενας για να δει τους ac/dc αυτος που το πιστευει και αυτος που θα το κανει για μενα ειναι ας πω ανωριμος!!!

Twisted αυτά που λες δεν ισχύουν για AC/DC.
Ότι setlist θα έχει στο Μόναχο τον Μάη, αυτό θα ακούσεις με 1 αλλαγή το πολύ και αμα.