Ποιά περιουσία?Έχουμε αναφέρει πάμπολλες φορές πως οι τιμές(60 η φτηνότερη), είναι στον μέσο όρο της περιοδείας!Διαβάστε και λίγα ποστ πριν,και μετά πείτε ότι θέλετε.
Δεν μίλησε κανένας για φτηνά είσητήρια.Όλοι είπανε για ΝΟΡΜΑΛ τιμή.Και είναι νορμάλ.Ακριβά θα ήταν από 100 και πάνω.Δεν υπάρχουν μόνο τα 2 άκρα αλλά και η μέση.
Οσοι γκρινιαζετε για το 80ευρο απλα αναλογιστειτε τι εχει να γινει στις 28/05/2009… βαλτε και το DVD απο το Donington και δεν θα χρειαστειτε παραπανω απο 1-2 δευτερολεπτα ωστε να πατε στο πλησιεστερο (ακαυτο) ATM να σηκωσετε λεφτα…
Η Ελλαδα ειναι μια “δυσβατη” περιοχη για μεγαλες περιοδειες και εις τους αιωνας των αιωνων το εισιτηριο θα ειναι ελαφρως τσιμπημενο σε σχεση με τις αλλες χωρες. Ας ευχαριστουμε την τυχη μας λοιπον που εστω με 80 ευρω θα δουμε το μεγαλυτερο (?) Rock N’ Roll συγκροτημα και σε εναν πολυ καλο χωρο.
Υπογραφει ενας MH φανατικος των AC/DC που απο την ωρα που ανακοινωθηκε η συναυλια εχει φτιαχτει ασχημα…
Αφηστε μιζεριες στην ακρη… ερχονται οι AC/DC ρε, οι AC/DC… που τα μισα ποστς σε αυτο το φορουμ ειναι για αυτους και τωρα που ερχεται θα γκρινιαζουμε???
Φίλε μου σαν ποσό τα 80 ευρώ είναι πολλά και στους περισσότερους δεν περισσεύουν.
Παρόλα αυτά όμως πρέπει να λάβουμε υπ’ όψιν ότι το group και το show του απαιτούν κάποια χρήματα για να πληρωθούν. Επίσης, και ο διοργανωτής πρέπει να βγάλει κάποιο κέρδος προφανώς…
Και επειδή δε μιλάμε για κανένα γκρουπάκι ξεχασμένο απτο θεό αλλά για το μεγαλύτερο rock group όλων των εποχών ή άντε ένα από τα μεγαλύτερα, καταλαβαίνουμε όλοι ότι το ποσό είναι λογικό. Όποιος δεν τα έχει δεν πάει.-
Μία χάρη. Μην μιλάτε για κλασικό Έλληνα, πραγματικά μην.
I’m off, καλό βράδυ να 'χετε και OYAAIIOAOOOOAAAAAAAAAAAAAA ΑC/DC!!!:bounce::drunk::har::lol2:#-o:!::bow2::lol3:
φιλε να εισαι σιγουρος πως δε μιλας με εναν κλασικο ελληνα, μη σου πω οτι αυτο που ειπες με προσβαλει…
εχω δωσει και εγω παρα πολλα λεφτα για συναυλιες, δε σημαινει ομως οτι πρεπει να πληρωνω χωρις να σκεφτομαι…
και επειδη μαλλον δε γνωριζεις, συγκροτηματα του βεληνεκους των ac/dc δεν πληρωνονται με βαση τα εισητηρια που θα κοπουν… εχουν αμοιβη standard, ταριφα που λεμε…
αρα το κερδος παει ΜΟΝΟ στον λωρη, και αναλογα μετα τις πληρωμες που εχει να κανει (δλδ, νοικι οακα, υπαλληλοι κτλ)
και πιστεψε με, απο αυτα που θα βγαλει, το ποσο που θα δωσει στους υπαλληλους δε νομιζω να του κοστισει και πολυ…
δεν ειμαι εδω για να λογομαχησω, την αποψη μου λεω
Αν μιλήσει κάποιος που μένει στους δρόμους, θα του φανούν χρυσάφι.Αν μιλήσει ο Κόκκαλης θα του φανούνε ψίχουλα.Αν μιλήσει κάποιος λογικός άνθρωπος της οποιαδήποτε τάξης,ο οποίος έχει δει πόσο έχουν τα εισητήρια σε όλη την Ευρώπη και συγκρίνει, θα του φανούν νορμάλ,άσχετα με το αν τα έχει ή όχι.Πάντως αν ήθελες μπορούσε να βάζεις 1 ευρώ την μέρα στην άκρη και όταν βγουν τα εισητήρια θα τα έχεις τα λεφτά.Αλλά όλοι θέλετε να γκρινιάζετε για να γκρινιάζετε και μόνο.
Υ.Γ. ΕΝΝΟΕΙΤΕ πως τα αρχικά παρδείγματα είναι γενικότητες και δεν αναφέρονται σε κανέναν εδω μέσα.Το ξεκαθαρίζω γιατί έχω δει πολλούς ηλίθιους γενικότερα,που ψάχνουν ευκαιρία να αρπαχτούν.
φιλε μου σκεψου την οικονομια των αλλων χωρων και μετα σκεψου και αυτην της ελλαδας… δεν ειναι ιδιοι οι μισθοι…
απλα εδω εκμεταλευονται την καυλα του καθενος και βαζουν ηψηλες τιμες εισητηριων γιατι ξερουν οτι ο μεσος ελληνας δεν μπορει να παει να τους δει εξω, αρα θα τα σκασει για να τους δει εδω… ειμαι λαθος?
προσωπικα παντως, επιμενω οτι 60 ευρω ειναι ακριβο εισητηριο για rock συναυλια (οσο γραφικο και αν ακουγεται το “rock συναυλια”)
Εννοείται ότι δεν ήθελα να σε προσβάλλω. Αλλά όπως είπες κι εσύ οι AC/DC έχουν standard αμοιβή. Και αυτή πρέπει να πληρωθεί.
Εφόσον η μέση τιμή στις συναυλίες είναι 30-40 ευρώ ανεξαρτήτως ονόματος, καταλαβαίνεις ότι τα 80 είναι λογικότατη τιμή για AC/DC.
Τεσπα, δεν έχει και πολύ νόημα να το συζητάμε. Όποιος γουστάρει θα τα δώσει, όποιος δε θέλει να τα δώσει δεν πάει.
Κοίτα αν υπολογίσεις ότι οι AC/DC είναι κάπου στο 1.5εκ, η didi με 50000εισητήρια-ΟΑΚΑ-Υπάλληλοι-έξοδα κλπ θα βγάλει γύρω στο 1,1.5.
Πάντως συμφωνώ ότι τα εισητήρια είναι ΟΚ γιατί εκεί παίζουν στα στάδια παντού, και σαν Ελλάδα τα τσιμπήσαν και λίγο.Εγώ για Stade de France έδωσα 70Ευρώ για gold pitch μπροστά μπροστά…
Τεσπά χαίρομαι που χαίρεστε γιατί εγώ εδώ θα πάω να τα γαμήσω όλα με την παρέα και να μην αφήσω να δουν οι γύρω συναυλία με τις κραυγές και το κοπάνημα.Σαν να πάω σε thrash συναυλία.Έξω θα τους δω κανονικά.
Κανονίστε λοιπόν να είστε σε απόσταση και τα φλωράκια να πάνε πίσω γιατί θα γίνει της πουτάνας.
Και σταματήστε να κλαίγεστε όσοι είστε από Αθήνα για εξετάσεις και λεφτά.Οι άλλοι ok κλάψτε 8O
Επειδή πολύ το ακούω το παραμύθι με τις οικονομίες των άλλων χωρών,στην Τσεχία πχ που ο βασικός μισθός είναι 329ευρώ πόσο είναι το εισητήριο?και τσέκαρε και τους βασικούς μισθούς κάποιων χωρών και δες και τα εισητήρια.Παρε και ένα λινκ που βρήκα με τους βασικούς μισθους κάποιων χωρών.Υπάρχουν μερικές με αρκετά μικρότερο από τον δικό μας. http://epp.eurostat.ec.europa.eu/cache/ITY_OFFPUB/KS-SF-08-105/EN/KS-SF-08-105-EN.PDF