Ac/dc στο oaka, 28/5/2009

Ευχαριστώ για το respect, αλλά μη με πάρετε και για κάνα ψώνιο. Το είπα με τεράστια δόση χιούμορ ότι δέχομαι συγχαρητήρια… Το έιχαμ ξεκινήσει ένα βραδυ (καταλαβαίνετε…) μένα φίλο) και μαζέψαμ όσο κόσμο μαζέψαμε κι ότι κάναμε. Ως εκεί . Δεν έχω αυτπάτες ότι συνεισφέραμε κιόλας… ( αν και εγώ θα περιμένω προσκλήσεις VIP…LOL)

Εγώ πάντως με το που το επιβεβαιωσα ετοίμαζα 150 με 200 άμα καθαρίσω με 90 θα είμαι βασίλισσα:D

ε πόσο να είχαν πια? AC/DC είναι ! κρίνοντας πάντα με βάση το μίνιμουμ, το 60άρι το θεωρώ λογική τιμή…

εδώ οι πεθαμένοι φιλάκηδες κ είχαν μίνιμουμ 50 ευρώ…

μπρρρρρ… :x

εχουμε τον πονο μας εχουμε και σας με τις βλασφημιες σας

ουστ

:smiley:

Τωρα μπηκα ιντερνετ και το ειδα…ΓΑΜΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ…!!!

Μπραβο ρε θηρια…180 ποστ σε μιση μερα…???..Ε τι περιμενα…AC DC ειναι αυτοι…

Ιστορικη ημερομηνια η 28/5…Οριστε που ολοι γκρινιαζατε…ΕΡΧΟΝΤΑΙ επιτελους…

Οσο για μενα 2η φορα σε 2 μηνες και επειδη ειμαι και φανμποης ψαχνομαι και για 3η…Θα δειξει…

Αυτοι που λετε οτι δεν μπορειτε να πατε συγνωμη αλλα δεν μπορω να σας καταλαβω…Βεβαια μη με λαμβανετε υπ’οψην…Για το συγκεκριμενο συγκροτημα θα εκανα τα παντα…

Οσο για τα εισητηρια ειναι ΤΕΛΕΙΑ για AC DC…Μην παραπονιεστε…Τοσο ειχαν και οι Μεταλλικα…

Οποτε 28/5 ξερω που θα ειμαι και 2 μερες μεταξεκιναει το ταξιδι των Ευρωπαικων συναυλιων με αρχη το Λονδινο στις 31/5…

AC DC ΡΕ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ…!!!

Θέλω να κάνω μία οφφτόπικ αλλά συνάμα σοβαρή ερώτηση και περιμένω μια σοβαρή απάντηση τουλάχιστον από τους μισούς που 'χουν ποστάρει και παρακολουθούν αυτό το θρεντ.

Που είστε όλοι εσείς οι ρόκερς, που κάνετε σαν παλαβοί για τη μουσική αυτή και σκάτε αβέρτα ογδοντάρια και βάλε για μία συναυλία των ac/dc (λέτε πως είναι και τέλεια τιμή), όταν γίνονται στην πόλη σας συναυλίες με ελληνικές μπάντες που ζητούν την στηριξη σας, παίζουν ΓΑΜΑΤΑ, και έχουν εισιτήριο 6-8 ευρώ. Μην κοτέψετε, απαντήστε με ειλικρίνεια παρακαλώ ότι πιστεύετε.

Η ερώτηση σου είναι το λιγότερο άκυρη, και θα σου εξηγήσω τους λόγους.
1ον τι σχέση έχουν οι ac/dc με την οποιαδήποτε Ελληνική και παγκόσμια μπάντα?Δεν λέω οτι τους συγκρίνεις,αλλά άλλη η επιθυμία κάποιου να δει τους ac/dc και άλλη την οποιαδήποτε άλλη μπάντα.
2ον το οτι λες πως κάποιες Ελληνικές μπάντες παίζουν γαμάτα είναι τελείως υποκειμενικό,γιατί μία μπάντα που θεωρείς εσύ γαμάτη, εγω μπορεί να την θεωρώ σκουπίδι.Και το αντίθετο εννοείται.
Προσωπικά είμαι μέταλερ και όχι ρόκερ:p:p αλλά αν παίζει κάποια Ελληνική μπάντα που μου αρέσει θα πάω, όπως θα πάω και την Παρασκευή.Αλλα δεν μπορείς να “την λες” στον οποιονδήποτε επειδή δεν πάει στην χ συναυλία.Δεν γουστάρει, πως να το κάνουμε.
Φιλικά πάντα!:drunk:

Και πως περναει τωρα ο καιρος μεχρι το μαιο??? 8O

Όπως πέρασε και πέρσι!:p:p:p:p
Αν και θα περιμένω 2 μήνες λιγότερους, γιατί θα τους δω και στο Μιλάνο!χεχε

πεφτει σε εξεταστικη αλλα την γραφω στα@@ μου!μλκ acdc ειναι απιστευτο!!:D:D:D το ονειρο γινεται πραγματικοτητα!

Το ιδιο και εγω…Ποια μερα απο τις 2 θα εισαι Μιλανο…??..Εγω 21/3…

1. Αυτό που λες αφορά εσενα και κάποιους ακόμα, εμένα ας πούμε και κάποιους άλλους ακόμα δεν μας καίγεται καρφάκι για να τους δούμε.
  2. Χωρίς να θέλω να σε θίξω, αλλά πιστεύω πως δεν έχεις δώσει καν σημασία στις ελληνικές μπάντες που παίζουν για να τις κρίνεις είτε θετικά είτε αρνητικά κι όχι μόνο εσύ αλλά η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου εδώ μέσα.
    Τέλος, δεν την λέω σε κανεναν, προσπαθώ να καταλάβω γιατί αρνείστε τόσο πεισματικά να δώσετε προσοχή σε κάτι που αξίζει, μεγαλώνει και μεγαλουργεί μέρα με τη μέρα, αγαπήστε τη μουσική σκηνή στην Ελλάδα και θα δείτε πως θα σας το ανταποδώσει είναι η γνώμη μου.
    Έξι ευρώ τα δίνετε σ’ ένα απόγευμα για να πιείτε μια μπύρα, γιατί δεν τα δίνετε για να απολαύσετε την μουσική;

Με το να μην απαντάτε πάντως οι άλλοι μου δίνετε να καταλάβω κάποια πράγματα, ευχαριστώ.

Κι εγώ 21!!Αν θέλεις να με βρεις έλα γύρω στις 11 το πρωί την μέρα της συναυλίας έξω από το ντατς φόρουμ!!Θα φοράω και μπεμπιλίνο προκειμένου να πιάσω κάγκελο!!!:lol::lol::lol::lol:
Α!!Θα με γνωρίσεις και από την τεράστια Ελληνική σημαία απου θα έχω στην πλάτη!:stuck_out_tongue:

ban μπορείς να πάρεις τους προβληματισμούς σου κάπου αλλού ? γιατί εδώ είναι οφφτόπικ

Κάνε άμα θες ένα σπλιτ για να κάνουμε εκεί μια κουβέντα, σ’ ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Το αν έχω δώσει σημασία στις Ελληνικές μπάντες άσε να το ξέρω εγώ,και ο καθένας ξεχωριστά εδω μέσα.Δεν μπορείς να μιλάς εκ μέρους όλων.Εκτός κι αν είσαι μέντιουμ και διαβάζεις το μυαλό των άλλων!.Τότε πες μας και 6 αριθμους να παίξουμε τζόκερ.

Σου δίνουμε να καταλάβεις ότι δεν μπορεί να γίνει αυτή η κουβέντα σε αυτό το τόπικ. Ότι δεν μπορεί να γίνει σε φόρουμ γενικά. Κι ότι φαίνεσαι και να μην χωράς συζήτηση άμα μου λες ότι απειδή δεν απάντησε κανείς αμέσως με το που το είπες καταλαβαίνεις κάποια πράγματα.
Και δε συνεχίζω άλλο γιατί δεν είναι ο σωστός τρόπος αλλά ακόμα και να ήταν τότε δεν είναι το σωστό τόπικ.

δεν ξέρω καν ποιο είναι το θέμα. γιατί μας αρέσεουν οι ac/dc? γιατί δεν πάμε σε ελληνικά λάηβ?

νομίζω ότι υπάρχουν ήδη θρεντ για αυτά τα θέματα - ψάξε κ πόσταρε εκεί

Συνεχίζουμε εδώ παιδιά:

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=9538

Αντιγράφω από το δελτίο τύπου της didi:
Τεράστιες καμπάνες, η φουσκωτή Rosie, τα ηχηρά κανόνια και φυσικά …μην ξεχνάμε το trade mark της μπάντας, την κολεγιακή στολή του αεικίνητου Angus Young !!!
Και σχολιάζω: Κανονίστε μαλακιστήρια της didi να λείπει και έστω, όχι κανόνι,αλλά φυτίλι από κανόνι!!Θα σας πάρει ο διάολος!Και αρχίστε τις δικαιολογίες μετά όπως και τα ψέμματα σας στους Kiss, για το πετσοκομμένο σόου!