:):)ποια βαλιουμ… εδω τιποτα δεν πιανει πια!!!
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!!
:roll::roll:
:D:D:D:D:D:D
:):)ποια βαλιουμ… εδω τιποτα δεν πιανει πια!!!
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES!!
:roll::roll:
:D:D:D:D:D:D
Ω θεοι, δωστε μας αυτη την εμπειρια.
WE SALUTE YOU
OOOOOOOOOOOΑν το ζήσουμε και αυτό…ασθενοφορα να χει μόνο εκεί κοντα΄…:D:D:D
LET THERE BE ROCK BABEZ!!!:D:D:D:D
Ειμαι το λιγοτερο εκστασιασμενος.
Απο τωρα εχω ρεπο εκεινη την Αγια - Πεμπτη στις 28/05/2008.
Τα λογια ειναι περιττα.
Και μολις εμαθα πως το εξαμηνο μου τελειωνει 29 του μηνα.
Κατι θα κανω, δεν παιζει, δεν ειναι δυνατον.
ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ!
Σιγά ρε…Για μια μέρα …εδω ο άλλος θα χεσει τον στρατό…
Fuck em all!!!:D:D
Ούτε απέξω δεν περνάω.
Καλά να μαστε να απολυθούμε και το εξωτερικό μας περιμένει.
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΝΑΙ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ ACDC RE MOYNIAAAAAAAAAAAAAAAA
Το να περιγράψω πόσο γουστάρω και πόσο περίμενα και θα περιμένω αυτή την έρα δε μπορεί να γίνει από ένα φόρουμ…
Αλλά έχω να πω μερικά πραγματάκια…
5. AC/DC ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!!! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!! ΕΧΩ ΧΑΖΕΨΕΙ!!!
Υ.Γ. Πάντα φιλικά, απλά με μερικούς μερικούς μίζερους ακόμα και κάτι τέτοιες στιγμές τσαντίζομαι.
Πραγματικα χαιρομαι που μερικων στο φορουμ τους τρχουν τα λεφτα απο τις τσεπες… Και ειμαστε μιζεροι
Εγω δεν γκρινιαξα καν και το ξεαθαρισα. Απλα επισημανα οτι ειναι αρκετα χρηματα, τα οποια κατα 99% θα τα σκασω κ εγω!
Χωρίς παρεξήγηση πάντως, ο DRIFTER, αν δεν κάνω λάθος, είχε πει από το περασμένο καλοκαίρι ότι είχαν ήδη κλείσει οι AC/DC για το επόμενο.
Τεσπά, είναι όντως τεράστιο γεγονός, αλλά προτιμώ να μην ρισκάρω 80 ευρώ στην αναξιόπιστη Didi και να δώσω κατιτίς παραπάνω κάνοντας και τις βολτούλες μου σε κάποια ευρωπαϊκή πόλη.
Ζούμε πολύ πολύ μεγάλες στιγμές. Αυτό που θα γίνει δεν περιγράφεται. Ο Angus με σλιπάκι με την γαλανόλευκη και we salute you Athens!!! . Και κάποιοι ακόμα το σκέφτονται;; Όποιος αγαπάει τη ροκ μουσική στην Ελλάδα θα είναι εκεί… Το εισητήριο είναι το πρέπον.
Σχετικα με τους μαθητες…
Οσοι δεν ειναι Αθηναιοι τον πουλο.
Αυτοι που δινουν πανελληνιες θα ειναι δυσκολο να κανουν το ταξιδι, ενω εχουν δωσει την ιδια μερα.
Kαι να θελουν ελαχιστοι θα μπορεσουν να πεισουν γονεις και ελαχιστοι θα το ρισκαρουν.
Για τους υπολοιπους στους οποιους ανηκω και γω.
Επειδη καποιος προλαβε να πει τη μαλακια οτι ειναι πιο βολικα τα πραγματα για μας θυμιζω.
Την επομενη της συναυλιας γραφουμε μαθημα.
Και θυμιζω οτι με το υπαρχον συστημα στο λυκειο ετσι και δε γραψεις το μαθημα αν ετσι και δεν εχεις 19 κ 20 στα 2 τετραμηνα ΜΕΝΕΙΣ για Σεπτεμβρη.
Με 19αρια κ στα 2 τετραμηνα για παραδειγμα μενεις.
Εγω δεν ειμαι τοσο απλας για να μεινω για Σεπτεμβρη για τους AC/DC kαι να κανω το σπιτι μου Βιετναμ.
Τωρα αν μπορει καποιος απο σας να πεισει τον πατερα μου να παιξουμε το παραμυθι και να βγαλουμε 4-5 χαρτια που θα λενε οτι εχω χοντρο προβλημα υγειας και πρεπει να απουσιασω εγω του καθομαι αυτοματως.
Μονη ελπιδα να πανε οι εξετασεις πισω λογω καταληψεων για ελλιπη φοιτηση (εμεις εχουμε συμπληρωσει αισιως 24 μερες)
υγ.:πουτανα Αθηνα γι αυτο σε καινε…
υγ.2:Λερη εισαι να ανοιξουμε τοπικ κλαματος στα διαφορα;;;
εγώ δεν αγαπώ τη ροκ μουσική αφού δεν θα πάω
Eγω προσωπικα δεν ανηκω σε αυτους τους μιζερους και σου δινω ενα τεραστιο respect για τη προσπαθεια σου με το μπλογκ και τη συνεισφορα σου στο event.Συνεχισε ετσι.
Γιατιιιιιιιιιιι ???
Συγνωμη, πρεπει να πω τον πονο μου…
[SIZE=“7”]Γιατι ερχονται οταν θα δινω πανελληνιες την ατυχια μου???[/SIZE]
Μία συμπλήρωση… Δεν μιλάω για κανέναν προσωπικά, αλλά για μία στάση γενικότερη που έχουμε και σε άλλες περιπτώσεις εδώ στην Ελλάδα όχι μόνο τώρα.
Και δεν μπορώ να δεχθώ από κανέναν ότι δεν μπορεί να κάνει οικονομία, σε οτιδήποτε διαλέξει αυτός, για 3 μήνες έτσι ώσετ τον μάρτιο να έχει 80 ευρώ για να βγάλει εισιτήριο.
Αλλά γιατί χολοσκάω… AC/DC REEEEE!!!
νταξ το ποστ σου τα σπασε.respect
ηρεμία…
όλοι έχουμε χάσει συναυλίες λόγω εξετάσεων, ταξιδιών, στρατού κτλ κτλ - σε καθένα κάτι θα κάτσει
δεχτείτε το λοιπόν κ μην διαβάζω βλακείες για να “ακυρωθεί η συναυλία επειδή δεν μπορώ εγώ να πάω” - ήμαρτον
κ οι τιμές μια χαρά είναι για ac/dc
Να σημειώσω κι εγώ ότι θεωρώ τις τιμές καθαυτές ΟΚ.