Ac/dc στο oaka, 28/5/2009

Εννοείται πως θα είμαστε εκεί
Απορία vip είναι τα αυτά με τα 90 ευρώ???

αφου λεει κατω διαζωμα, δε νομιζω. μαλλον θα ειναι κεντρικο κατω διαζωμα. ρε 80αρι μονο λεει μου φαινεται…

ευχαριστώ αν ξέρει κάποιος από τους μοδεράτορες αν υπάρχουν vip ας με πληροφορήσει και μένα για να γραφτώ στην λίστα και να μου πει πόσα ευρώπουλα θα χρειαστεί να σκάσω :stuck_out_tongue:

sorry που δεν καθησα να γραψω και σωστη ορθογραφια για να με διορθωσεις…θα σου δειξω τους βαθμους στο τελος…

α!και φιλε,ναι οντως μπορει να παω αλλα το θεμα ειναι πως πρεπει να το παιξω τζοκερ η να παρακαλαω να μην γινει sold out…παντως αμα γινει κατι και ακυρωθουνε και μεταφερθουνε ιουλιο εκει να δεις…κερναω ολη την βεροια…αλλα το χω παρει αποφαση οτι δεν θα παω…τεσπα…οτι ειναι να γινει ας γινει,καλα που θα δω lynyrd skynyrd στην αμερικη και amon amarth,firewind κ.α…γιατι ac/dc με τη καμια!:thumbdown:

Αυτό σημαίνει. Δεν θα μπορέσει να πάει ο Λέρης. Η συναυλία πρέπει να αναβληθεί.

Συνελθετε ρε… Πανελληνιες δινετε, δεν ειστε φυλακισμενοι… αν ειστε απο Αθηνα, πολυ απλα θα διαβασετε 2 ωρες λιγοτερο, θα πατε στην συναυλια (εστω και την τελευταια στιγμη), θα γυρισετε σπιτι και στην 1 θα ειστε στο κρεβατακι σας. Αν ειστε και διαβαστεροι ολοι την χρονια, στα καμπανελια σας ολα…

H βλακεία είναι ότι ο Λέρης λέει τέτοια πράματα ενώ δε δίνει καν πανελλήνιες :stuck_out_tongue:

Ρε, νομίζετε ότι όταν παίζουν οι AC/DC εσείς θα είστε σπίτι και θα διαβάζετε? Μάλλον θα κλαίγεστε, οπότε χειρότερα θα είναι άμα δε πάτε.

Δηλαδή άμα έδινα πανελλήνιες θα πρεπε να σου ζητάω και συγγνώμη που θα τους έχανα?

έχω ερώτηση και αν μπορεί να μου απαντήσεις κάποιος που να ξέρει μέσες άκρες…θα μπω τον μάιο φαντάρος(αρχές μαϊου), μπορώ ή δεν μπορώ να πάρω άδεια αν το ζητήσω?
δεν γίνεται να χαθεί τέτοιο show!!

Δυστυχως θα εισαι στη βασικη οποτε το κοβω κομματακι δυσκολο,αυτο χωρις να θελω να σε τρομοκρατησω.Κι εγω οταν μπηκα δε μπορεσα να το κουνησω ρουπι(ημουν και στο πορο γυρευε)κι ετσι εχασα Isis(στο ροδον),Danzig και το χειροτερο ολων¨εχασα και Slipknot.:frowning:

Χα χα, μαζί θα είμαστε :stuck_out_tongue:

[SIZE=“7”]ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ!!![/SIZE]

γαμώ την βασική μου εκπαίδευση!!δεν πτοούμαι θα πάρω 60άρι και βλέπουμε…
thanks anyway outlaw…

έλα ντε…θα μιλάμε συνέχεια για τύμπανα…:slight_smile:
ή θα κλαίμε μαζί ή θα χαιρόμαστε που θα τους βλέπουμε…:slight_smile:

Μιλάμε για πολύ κλάμα.
Εχω τρελαθεί από την στιγμή που διάβασα την είδηση…

Ναι αλλά ο Λέρης μένει Σύρο… \:D/

Για πες μου τι να κάνω, έξυπνο αγόρι…

:smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Μαναααααααα τα βαλιουμ!

Τι να σου κανουν?:smiley:

Τι τον έβαλες ρε φίλε αυτόν τον γελοίο πρακτορίσκο του κόκαλη σε ένα topic για το μεγαλύτερο ROCK GROUP όλων των εποχών?

Thank u dear god…Και εμείς σ αγαπάμεεεεεε:papas::vibrate:\:D/:yahoo:
Αγαπημενο μου 2009 σ σ αγαπάω ΗΔΗ!!!:cry::cry:
δεν γινονται αυτα παιδια…