Ac/dc στο oaka, 28/5/2009

:lol: Kαι 'γω ε μπυρα και πασατεμπος ειμαι! :stuck_out_tongue:
Λεω να το παρω σερι! :smiley:

To ξέρω, αλλά θα πληρώσεις το λεωφορείο, φαΐ, καφέδες και το κυριότερο. Το χάσιμο χρόνου, την κούραση και πρωινό ξύπνημα. Ειδικά το τελευταίο είναι φρίκη!

σερί … ???
με την καμία δύσκολη μέρα αύριο μην την κάνω δυσκολότερη :stuck_out_tongue:

ναι αλλά ξεχνάς την κ…α του να σταθείς σε ουρά για τους AC/DC …

Με δουλεύεις? Που την βρίσκεις την πλάκα να ξεροσταλιάζεις, όρθιος σαν τον μαλάκα, χαράματα σε μία ουρά? Εκτός και αν έχεις περιέργα βίτσια.

φαντάζεσαι να το κάνει κανένας και αύριο να στηθεί στην ουρά και να τον πάρει ο ύπνος λίγο πριν έρθει η σειρά του? :lol::lol::lol::lol:

όλοι θα πάνε για ACDC αύριο εκτός από μένα που θα πάω για Kreator & Amon Amarth.:lol::lol::lol:
Για ACDC θα αποφασίσω πολύ αργότερα.

αν αυτό το “πολύ” είναι αυτό που νομίζω, μάλλον δε θα’χεις και πολλές επιλογές…:expressionless:

είναι cult και manowar :P:P:P
[SIZE=“1”](και δεν είπα για όρθιος … το καθιστός μαι χαρά είναι … )[/SIZE]

μην το αργήσεις πάντως … :wink:

Ή αν έχεις πολλά πάρε-δώσε με το δημόσιο κι έχεις πάθει ανοσία! :lol:

Σε σπόιλερ…

Συνήθης ατάκα Bleeding History σε σπόιλερΠέρα απ’την πλάκα θα περάσουν 3-4 συναυλίες και θα δω πως θα πάει. Δεν καίγομαι, δεν διατηρώ απαθή στάση.

[SIZE=“4”]exoume poli gelio telika !!![/SIZE]

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δικιο εχεις οπως το βλεπεις αλλα: 1. Για λεωφορειο πληρωνω μονο 5,5 ευρω (πασο πολυτεκνων), 2. λεω να μην κοιμηθω καθολου (ειναι παντως πραγματι φρικιαστικο το πρωινο ξυπνημα) και να ξεραθω και στο λεωφορειο, 3. οτι θα εχω και αλλα εξοδα θα εχω αλλα αφορμη ψαχνω για τετοιες βολτες! :smiley:

ε ναι ρε συ 8)
και στο κάτω κάτω ac/dc είναι …

Είσαι τρελός μου φαίνεται που θα πας ΑΥΡΙΟ για εισιτήρια Κρασάτορ και AA!¶στο για άλλη μέρα.Θα φας τρελό πήξιμο.

κοίτα από όσο θυμάμαι τότε είχε ειδικό ταμείο για όσος δεν ήθελαν stones … :wink:
οπότε κάτι ανάλογο να γίνει και τώρα …

Καλημέρα. Σε καμμιά ώρα θα πάω αν και με αυτά που διαβάζω εδώ κάτι μου λέει ότι θα ναι ζήτημα αν προλάβω. :S

Καλημερα!Ελπιζω να μη δω καμια ουρα με αντισκοινα:D

Ειμαστε ετοιμοι αγαπες μου? Ξεκιναω εντος ολιγου.Ντου απο παντου ρε.

Aς μας πει κάποιος όταν γυρίσει τι παίζει εκεί. Δυστυχώς είμαι στο γραφείο, ίσως πάω το απόγευμα για εισιτήριο.

Έχουν ανοίξει τα ταμεία πριν τις 9, βάζουν τον κόσμο σε ομάδες μέσα στη στοά, οι δικοί μου είναι μπροστά τώρα (10 το πρωί) και περιμένω τηλέφωνο από στιγμή σε στιγμή. Άντε να δούμε τι εισητήριο θα πάρουμε…