Και συνεχίζω αμέσως. Στα 90 άρια πουλάνε μόνο θύρα 11. Οι 9 και 7 δεν είναι διαθέσιμες, χωρίς να ξέρω αν έχουν τελειώσει, ή δεν έχουν βγει ακόμη ή αν έχει βγει μόνο ένα μέρος από αυτές. Στα 60άρια έχει θύρα 10, αλλά όχι 36, 28, ή 8. Και εδώ ισχύει το ίδιο. Στα 70 άρια έχει θύρα 5, η οποία έχει καλή θέα στην όλη φάση, αλλά πάει κάπως πίσω. Λίγη υπομονή χρειάζεται, παιδιά.
Έχει πολύ κόσμο στην ουρά???
Η ουρά είναι αρκετά μεγάλη και ο κόσμος λίγο περισσότερος από το πρωί, αλλά μέχρι τώρα τσουλάει. Οι δικοί μου περίμεναν περίπου μία ώρα και ένα τέταρτο. Δεν ξέρω τι θα γίνει στη συνέχεια. Αυτά τα νεότερα από το μέτωπο…
Ισχύει ότι είναι ανοιχτά έως 19:00 ?
Ως τις 9 νομίζω τρίτη και πέμπτη…
εγω λεω να περασω κατα 2 κ κατι,να δω τι παιζει…αν και λογικα τοτε θα γινεται ψιλοκολαση…
παιδεςςςςςςςςςςςςςςς τα πηραααααααααααααααααααα…γινεται χαμος μεχρι αυριο αλεκος τα χαρτακια…:D:D:D:D:D
αγώρασα και εγώ μαγικό χαρτάκι απο ticketpro!!!οεοεοεοε!!!παμε να τα σπάσουμε παίδες!!!
το πηρα ρεεεεεεεεεεεεεεε!!!:D:D:D:D δεν παιζει να υπαρχουν αυριο εισητηρια… οποιος θελει ας τρεξει τωρα…γινετε χαμος η ουρα φτανει μεχρι το πανεπιστημιο…
Ευτυχως προλαβα τα τελευταια στην 7!!! 4 τον αριθμο!!! Yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:metal:
και εγώ στην 7 μάγκα θα είμαι!!απο ticketpro?
Ανταπόκριση από μέτωπο.
Ο καλλητός τα πήρε τα χαρτάκια για Αρένα.
Η ουρά απ’ό,τι μου’πε φτάνει σχεδόν στο Σύνταγμα. :?
ΡΟΚΕΝΡΟΛ ΡΕ!
ναι φιλε μου! στα γιαννενα ειμαι αλλωστε ! δεν ειχα αλλη λύση!!!
το τσιμπησα και εγω…μαλλον μου το τσιμπησαν!!και απο οτι μου ειπαν η ουρα ειναι τεραστια!
Στις θύρες που δίνει το ίντερνετ, η πρόσβαση είναι άνετη. Όσοι δεν μπορείτε να πάτε, να δοκιμάσετε…
Ω ρε πουστη Πεμπτη και Παρασκευη δινω παλουκια μαθηματα και δεν μπορω να παω να στηθω σε ουρα να περιμενω.Εχει αδειασει και η χρεωστικη μου για να παρω απο Ιντερνετ :?
Για Θεσσαλονικη ας πει καποιος που πηγε τι γινεται.
Επειδη δεν εχω ξαναπαρει απο τικετπρο, πηρα μαιλ με Order confirmation, αυτο σημαινει οτι ολα οκ τωρα?
[SIZE=“5”]ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!![/SIZE]
Ναι μην ανησυχείς.Γενικά για αγορές μέσω ίντερνετ έτσι γίνεται,για να είσαι καλυμμένος.
Ναι μην ανησυχείς.Γενικά για αγορές μέσω ίντερνετ έτσι γίνεται,για να είσαι καλυμμένος.