Ac/dc στο oaka, 28/5/2009

Βοηθειααααααα!!! Ρε παιδιά οταν πάω να πληρώσω τα εισητήρια μου λέει " your card is veryfied by visa" αλλά δίπλα λεεί runtime error που σημαινει οτι δεν κανει τιποτα… Οποιος ξέρει ας πει μια κουβέντα μην πάθω καρδιακό! Ισως δέχεται μόνο κάρτες που έχουν βγεί απο την alpha Bank?? HELP!!!:?

λογικά κόλησε το σύστημα!

Τσιμπησα και εγω εισιτηρια.Θυρα 7 Α Σειρα 30 δεν ξερω κανενας που να πηγαινει συχνα ΟΑΚΑ ξερει αν η σειρα ειναι ψηλα η χαμηλά?
Θα γινει της ΠΟΠΗΣΣΣΣΣ!!!

Ακυρο μάγκες όλα οκ…:smiley:

Αρκετα ψηλα

Δεν εχω νεα απο τον αντιπροσωπο γαμω τη σκωτια!

Ειδε κανεις στην ουρα ενα μυστηριο παιδι με γυαλια, μουσάκι και πουκαμισο καρο? :lol:

Είμαι κι εγώ με τα μαγικά χαρτάκια ανά χείρας… Τις 9 που πήγα εγώ είχε ουρά μέχρι σχεδόν το Πανεπιστήμιο…Δε ξέρω τι γίνεται τώρα. Πρώτη φορά γίνεται αυτό σε προπώληση στην Αθήνα.

ΖΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!!

http://www.rocking.gr/article5447.php

εσυ πηρες εισιτηριο ρε??

ναι ναι φιλε μου…μεταλ σπουδαιοστιγμες…:D:D

Έφτασα στις 11:20 και αγόρασα εισητήρια στις 13:30.

Ξέρει κανείς θύρα 11, τμήμα Β, σειρά 3 που περίπου είναι στην 11; Πόσο χαμηλά και πόσο αριστερά θέλω να μάθω. Thanx…

P.S. Κάποιοι που ζητούσαν θύρα 9 δεν τους έδωσαν, δεν κατάλαβα γιατί…

παιδια πλζ εχω κτ ερωτησεις:
εχει ακομα αρενα ετσι?
για να παραγγειλω απο το νετ ειναι ευκολο??θελει πιστωτικη καρτα η’ καμια μαλακια παραπανω???
πειτε μου πλζ

το πηρα!
ξεμπερδεψα σε ενα μισαωρακι… :stuck_out_tongue:

[SIZE=“5”]Τα τσακωσαμε και εμεις…!!![/SIZE]

:yahoo::yahoo::yahoo:

Εγω θα πω και ενα μπραβο στα παλικαρια που ανοιξανε 3 ταμεια και τελειωσαμε γρηγορα !!!

Οχι ρε που να τρεχω στους κωλογερους…

Εννοειται ρε! Τι ερωτησεις ειναι αυτες?8O

10 και 30 εφτασα περιπου πηγα να μπω στη μεση της ουρας τελικα πηγα πισω πισω και εκανα 2 μισι ωρες μεχρι να σηκωσω το τιμημενο.Πραγματικα πολυς κοσμος αλλα ολα κυλανε ρολοι.Ουτε φωνες ουτε παρατραγουδα.Ειναι και ο κισακετζιαν εκει χιχιχι.Περασε και ο χρονοπουλος.Και εγω φυσικα.

Ποιος θα το περίμενε πως η 3η εκδρομή μου στο εξωτερικό για συναυλία θα ήταν στην Ελλάδα για τους AC/DC!

Θα γίνει το σώσεεεεεεεεεε!!!

Παιδια ξερει κανεις αν γινεται προπωληση και σε αλλες πολεις?Συγκεκριμενα για Πατρα ρωταω.

Επιτέλους τα έχω στα χέρια μου…
Μετά από μιάμιση ώρα αναμονής στην ουρά στο Ολύμπιον,χαλάλι όμως η ταλαιπωρία…
Πήραμε για θύρα 9 και θα γίνει χαμός…
Πάντως παιδιά όσοι δεν πήρατε ακόμη βιαστείτε για τί πολύ σύντομα θα εξαντληθούν…

δεν εχει προπωληση σε αλλες πολεις…μονο αθηνα κ θεσσ