Ac/dc στο oaka, 28/5/2009

ιστορικές στιγμές σήμερα το πρωί …

τρελός χαμός για τα εισιτήρια …

πήγα από τις 9 και πήρα το 1800 φεύγα …

ac/dc λέμε
είδα και κάμερα σε μαι φάση βάλτε tv να δείτε :P:P

εντός της βδομάδας sold out :P:P

Tα tickets, όπως μας ενημέρωσαν, τα έδιναν με σειρά καλύτερης visibility και δε μπορούσαμε να διαλέξουμε εμείς τη θύρα που θέλουμε. Τώρα πώς ακριβώς ορίζεται το καλύτερο visibility δεν ξέρω (γιατί πχ. στα 90άρια, αν ξεκινούν απ’τη σκηνή προς τα πίσω, τα πρώτα τίκετς δεν έχουν και πολύ καλό visibility αφού είναι σχεδόν στα πλάγια της σκηνής). Στις 11 (μετά από μιάμιση ώρα αναμονής), που πήρα 90άρια, μου έδωσαν θύρα 11 τμήμα Α.

Όλοι οι περαστικοί (ακόμα και από αμάξια) ρωτούσαν για τι τόση ουρά, και respect 1) στον κύριο που μας ρώτησε για τις τιμές και υπολόγισε τι ποσοστό της σύνταξής του είναι, και 2) στον κυριούλη που μας ρώτησε αν είμαστε για το ΑΣΕΠ… :lol::lol::lol:

Thanx

Μολις τσιμπησαμε το τιμημενο. α κι η ουρα εχει αραιωσει καμποσο.

Βασικά, για να πήρες 2,5 ώρες μετά από μένα 90άρι και να σου έδωσαν στη θύρα 11Β που είναι πιο κοντά στη σκηνή, ενώ εμένα 11Α, και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο FIXXXER —>[SPOILER]

[/SPOILER] που απ’ ό,τι φαίνεται πήρε νωρίτερα από μένα, πρόλαβε τα τελευταία στην 7 που είναι ακόμα πιο πίσω, μάλλον η ορατότητα θεώρησαν ότι είναι καλύτερη στη σέντρα. τεσπά, who cares, καλή θέση πήραμε :stuck_out_tongue:

ωπ,χτυπησα το 80αρακι μου,κανα μισαωρο περιμενα(παιζει και πιο λιγο)…for those about to rock…παντως τωρα,ο κοσμος εχει σπασει παρα πολυ…

@Aloe
Καταπληκτικές θέσεις έχουμε! Ο διάδρομος είναι ακριβώς μπροστά μας!!!

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΩΣΕ ΛΕΜΕ!!! :yahoo:

εγώ στην 7 θα έχω κ εγώ τον διάδρομο μπροστά μου!!!angus θα τα σπαει μπροστά μας

Μέχρι τι ώρα θα λειτουργεί το τικετομάγαζο Αθήνα??

Arena ticket ετσιμπηθη…

μέχρι 19:00 άκουσα.αλλοι λένε μέχρι 21:00

ΤΟ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΑ ΚΑΙ ΓΩ ΤΟ 80ΑΡΑΚΙ ΜΟΥ!!!1

Για τον therion που ρώτησε για Θεσσαλονίκη θα του πω ότι είχε μεγάλη ουρά στο Ολύμπιον. Πιο οργανωμένα τα πραγματα στο Musicland. Πήρα 7 με τη συνεισφορά και ενός φίλου βέβαια

ΚΑΙ ΕΓΩΩΩ!!!

Τι ωρα περιπου πηγες?Γιατι το πρωι ακουσα οτι στο Ολυμπιον τα πραγματα ηταν αρκετα χαλαρα.
Ισως πηγαν περισσοτεροι κατα το μεσημερι.

οταν ανοιξαν τα εκδοτηρια ειχε 100 περιπου ατομα να περιμενουν…

Ναι αυτο ακουσα κι εγω.Λεω να παω αυριο το πρωι παντως.Το Ολυμπιον 10.30 ανοιξε σημερα?

Εγώ πήγα 9:30. Όντως ήταν χαλαρά τότε. Έκανα όμως ένα μισάωρο να τα πάρω (10:30 με 11 ). Φαντάζομαι αυτοί που πήγαν μετά τις 10:30 κάναν ώρα σίγουρα γιατί πέσαν πολλοί εκείνη την ώρα. Τώρα δεν ξέρω τί γίνεται…

Παιδιά υπάρχουν ακόμα εισητήρια στην Θεσσαλονίκη???

Δεν μπορώ να πάω σήμερα,την Πέμπτη θα υπάρχουν ή να στείλω σήμερα κάνα γνωστό?

Γαμώ τις Παννελήνιες…Δεν πειράζει εγώ θα πάρω και θα κάνω προσευχές να τελειώσουν 28:p

Στα 90άρια εμείς. Θύρα 7Β και περίπου στη μέση της κερκίδας. Not Bad, αλλά ήθελα στην 9. Anyway, καλά θα περάσουμε… :slight_smile: