Θενξ για τις πληροφοριες παιδες,θα παω οσο πιο συντομα μπορεσω κι εγω.
Ελπιζω να χουν στειλει αρκετα εισιτηρια και εδω πανω και να μην τα κρατησαν ολα για Αθηνα :Ρ
30000 φυγαν για σαλλονικα.
:!:
Σιγα ρε!
Ετσι λεγανε στα πηγαδακια του τικετ σπιτιου.
αποκλειεται…πολλα λες…
ρε παιδια με τρομαζετε…αυριο το πρωι θα εχει 80αρια??:(:-k
Βγαίνει ο καθένας και λέει τις μαλακίες του.
Λοιπόν η ουρά το περισσότερο πήγε ως τι γωνία Ιπποκράτους.Εισητήρια για αρένα θα έχει STANDARD για αύριο.
Οι λυσσασμένοι πήγαν σήμερα οπότε αύριο θα είναι χαλαρά τα πράγματα.
Ως τη Παρασκευή πάντως βλέπω να έχουν εξαντληθει και με το δεδομένο ότι μπορείς να πάρεις μέχρι 6 εισητήρια ανά άτομο.
Όσοι δεν πήραν αρένα να φέρουν κυάλια.
Όσοι πάνε μπροστά θα φάνε πολύ ξύλο
Τον πέρνουν όσοι τους σνόμπαραν.
Πάντως, οι Rolling Stones, είχαν πουλήσει πολλά εισιτήρια τις πρώτες 2 μέρες, αλλά μετά έπεσε η ζήτηση (ώσπου κι ακυρώθηκαν μετά από κανά μήνα, δίχως να έχουν γίνει sold out). Δε νομίζω το sold out να γίνει εντός της εβδομάδος…
Όντως, αλλά οι Stones είχαν ξανάρθει, και τότε είχαν γίνει sold out.
νο 16761 χωρις αναμονη και ορθοστασια…
Δεν καταλαβαίνω γιατί συγκρίνουμε τους πεθαμένους τους stones με τους άρχοντες του ροκ εν ρολ
:band:
Xoντρικα μπορει να πει καποιος ποσα πουληθηκαν ή ποσες μερες εχουμε ακομα;;
Μολις με ειδοποιησε η sister οτι παρελαβε τα χαρτακια μετα απο 2 ωρες αναμονης.Αντε να μου το φερει,δε κρατιεμαι.
Εσκασα κατα τις 11μιση,περιμενα στην ουρα 2ωρες παρα κατι αλλα ενα εχει σημασια…
ΥΓ 1:Νομιζω Dimi_tallica σε ειδα οπως περνουσες απο την ουρα.Φορουσες ενα σκουρο μπουφαν και κατι κοκκινο απο μεσα?
ΥΓ2:Ημουν στο υψος που ηταν ο Χακος,σα τον Νιο ηταν με τη καπαρντινα και το γυαλι να ουμ’:lol::lol:
ΥΓ3:Αυτη η κα**ολα που ηταν στο ταμειο μια δουλεια ειχε να κανει(να κοψει σωστα τα εισιτηρια απο το μπλοκακι)και το κανε λαθος#-o.Ολα τα εισιτηρια που πηρα(4) ειναι λιγο πολυ φαγωμενα στην ακρη.
(Α,εννοειται αρενα!)
ναι, αλλά εσένα δε σε έδειξε η ΕΡΤ
πάντως κάτι μου λέει ότι τα 90άρια εξαντλούνται σιγά σιγά. έχουν αγοραστεί από όλες τις θύρες, επομένως…
Τι ώρα κλείνει σήμερα το μαγαζί??? Στο σαιτ διάβασα 9 , σε άλλες πηγές (π.χ. ελευθεροτυπία) στις 6. Είδε κανείς κάποια ανακοινωση στo ticket house??
Μεχρι 5 εγω ξερω…(καποιος το πε εκει στην ουρα που περιμενουμε δηλαδη,αυτη ειναι η πηγη μου:p)
Μην παραξενευτείτε άμα δείτε το απόγευμα στους τίτλους στις ειδήσεις…
“17χρόνος σκότωσε την μητέρα του επειδή δεν τον αφήνει να πάει Αθήνα για να πάρει εισιτήριο για τους AC/DC”.
Δες ρε… τα νεύρα μου… θα το σκάσω από το σπίτι.
τΙ 5 γαμΩωΩΩΩΤ. 5 σχολάω απτη δουλειά.GOD DAMN!!!
Γαμώ την τύχη μου μέσα, δεν με βλέπω να πηγαίνω… Κάτι τα εισητήρια που φεύγουν ωσάν χαρτοπόλεμος κάτι τα λεφτά που δεν μου δίνουν… %$&*@!%#@^#%&!!!