Παίδες, όποιος πρόλαβε, πρόλαβε. Μόλις έμαθα ότι εισιτήρια… τέλος!!!
Ok, πλάκα κάνω :lol:
Ζούγκλα, δε νομίζω να είναι μόνο μέχρι τις 5. Κυρίως σήμερα.
Παίδες, όποιος πρόλαβε, πρόλαβε. Μόλις έμαθα ότι εισιτήρια… τέλος!!!
Ok, πλάκα κάνω :lol:
Ζούγκλα, δε νομίζω να είναι μόνο μέχρι τις 5. Κυρίως σήμερα.
Κάνουμε και αστειάκια ψηλέ ε :p.
Τους παίρνω και τηλέφωνο αλλά δεν το σηκώνουν γαμΩωΩτ.
Ξέρουμε πόσα εισιτήρια τυπώθηκαν για αρένα??
ουφ, έφαγα ταλαιπωρία σήμερα (όχι μόνο στην ουρά που είχε στα τικετ χάουζ) αλλά τουλάχιστον τα πήρα τα εισιτήρια και τώρα είμαι ήσυχη. Αρένα εννοείται!
Εντωμεταξύ, βλέπανε οι περαστικοί την ουρά και ρωτούσαν όλη την ώρα τι περιμένουμε. Αλλά ο καλύτερος ήταν ένας παππούς που ρώτησε αρχικά “τι περιμένετε?” “για εισιτήρια” του λέει ένας. “Α. για τι?” “για συναυλία”…“παιδική?”… (ναι, για τους mazoo and the zoo)
Καλημέρα παιδιά και από μένα. πρώτο post αν και διαβάζω εδώ και κάνα 2 χρόνια το forum. Θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να αλλάξω εισιτήρια. Πήρα 4 για αρένα αλλά θέλω να κάνω τα 2 για κερκίδα. μπορώ να τα πάω πίσω και να τα αλλάξω?? ή θα πρέπει να βρω κάπου να πουλήσω τα 2 80άρια?? Αν ξέρει κανείς θα με βοηθούσε πολύ.
Radical τα πουλάς σε μένα τα 2 80άρια και πας να αγοράσεις τα άλλα 2 που θες για αρένα .
Λογικά πάντως τα αλλάζουν.Αλλά και να μην τα αλλάξουν κάποιος θα τα αγοράσει. no worries
8O:evil:x:-#
Ρε, με αγχωνετε με αυτα που λετε… Δεν μπορεσα (ουτε θα μπορεσω) να παω σημερα αλλα πιστευω να τα καταφερω αυριο-μεθαυριο. Παρα την τρομοκρατια που εχετε σπειρει με τις δηλωσεις σας πιστευω πως θα τα καταφερω![-o<[-o<[-o<:papas:
Zouglau κανένα πρόβλημα. απλά θα πάω αύριο στο ticket house να ρωτήσω. Αν βρω θα πάρω τα 90άρια που θέλω τα παίρνω και μετά τα βρίσκουμε. Παρεμπίπτοντος είμαι από Θεσσαλονίκη.
30,000
ΧμΜμμΜ. Κοίτα πας αύριο στο ticket house και κάνεις τα κουμάντα σου. Αν σου τα αλλάξουν έχει καλώς. Αν οχι μου στέλνεις pm 8)
4:20 στο ticket house και μετα απο 15:p:lol: λεπτα …
Η πλακα ηταν οτι ημασταν ολοι οι κουστουμαρισμενοι εκεινη την ωρα:lol:8O
Εγω πηρα με 70 στην θυρα 5:)
[CENTER][SIZE=“7”]113 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!![/SIZE][/CENTER]
Νομιζω.
Τα τσίμησα πριν 1 ώρα. :):)
Άνετα, 5 λεπτά μόνο στη σειρά, πλάκα είχε που είχε αρκετούς μεσήλικες (σαν εμένα), όλοι μας με κουστούμια κλπ
Προβλέπω να γίνει της πόπης… Ποιός περιμένει ως τα τέλη Μαίου…
Παιδες μολις ξυπνησα απο τις 10 που γυρισα σπιτι απο ξενυχτι…
Η βραδια ξεκινησε με Revenge Of Rock και κατα τις 2.30 μας βρισκει πληρως οργανωμενους (μπυρες, τσιγαρα, καθισματα) εξω απο το ticket house…Μια 7ωρη, οπως αποδειχθηκε τελικα γιατι ανοιξαν πιο νωρις, αναμονη αναταμειφθηκε…
ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ 1ο ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ TICKET HOUSE…!!!
Αυτο συνεβη στις 9.30 ωρα Ελλαδος και μετα απο πολυωρη αλλα και ευχαριστη αναμονη…
Επισης να πω οτι στις 2.30 που πηγαμε περιμενα να δω κοσμο, αντ’αυτου ομως ειμασταν μονοι μας και ο επομενος εσκασε στις 4.00…
Οταν βγηκαμε η ουρα ηταν ως την Ιπποκρατους…ΧΑΜΟΣ…
Κι ομως αξιζε η αναμονη…4 χρονια περιμενω και ηθελα να παρω το 1ο εισητηριο…Τωρα μενουν και οι υπογραφες πανω του (τρελα ονειρα) και θα αποτελει κυμηλιο, οχι οτι τωρα δεν αποτελει…
AC DC PEEEEEEEEEEEE…
Εγώ τελικά θα πάω αύριο το απόγευμα, έτσι κι αλλιώς αρένα θα πάρω ας ελπίσω ότι θα βρω :papas:
Μέχρι τις 6,30 αύριο θα είναι ανοιχτά.
Γράφει όμως νούμερο ένα? :roll:
Ρε ακυρε γιατι θες να μου γαμησεις τη χαρα…Γραφει 01001…Και αυτο γιατι προφανως η πρωτη χιλιαδα ειναι αλλου…
Αλλα στα @@…Πηρα το 1ο που μπορουσα να παρω…I did my best…
2 ώρες αναμονή στην ουρά για μια τριάδα στην αρένα. Pas mal. Τελικά ξέρουμε πόσα κόπηκαν για arena και πόσα πουλήθηκαν σήμερα;
Mη του κανεις χαλαστρα ρε του παιδου!!
Μισσιον 1 ακομπλισντ
Εκανε δουλεια ο αντιπροσωπος!
Εχω τικετια.
Μισσιον 2: 29 τελειωνει το εξαμηνο, αλλα δεν ξερω αν οι εξετασεις τελειωνουν πιο νωρις… οποτε θα δουμε αν ή θα κανουμε πουστιες ή θα φιλησουμε κωλους… χμμμ… Ακεντεκε δεν χανουμε ομως, δεν ειναι ΚΑΝ εναλλακτικη!
ετσι ρε χρησταραααα!!!
τρελα ρε για την μεγαλυετρη μπαντα που γεννησε ποτε αυτος ο πλανητης!!!
της ποπης θα γινει…!!!
τριτη και φαρμακερη φορα μεσα στην εδρα μας…
33 μερες μειναν…!!!