μολις πηρα κι εγω το δικο μου για αρενα…
Νο 18338…
Παιδια σημειωστε αλλα 2 απο τα 90!!!αφου ειμαι ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ!!!βεβαια δεν βρηκαμε 9 ή 7 αλλα και 11 μια χαρα ειναι!!!
θα σας δω 27 μαιου στα Mall θα στηθω εκει και θ περιμενω να μπω 1οσ…:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Η αρίθμηση είναι ενιαία για όλα; Το δικό μου είναι 3178 (or 18 δε θυμάμαι και θα το βγάλω από εκεί που το χω στις 28 Μαΐου :p).
Υ.Γ.: στα highlights της πρωινής αναμονής ήταν μια μαμά μάλλον γύρω στα 30 35 με τον γιό της γύρω στα 12 13 που πήγαν για εισιτήρια και οι δύο. Πραγματικά είναι πολύ ωραίο να υπάρχει τέτοια επικοινωνία μεταξύ γονιών και παιδιών.
Παιδια τι ωρα λετε να βγουνε στην σκηνη ??? Ελπιζω μετα τις 9…Δηλαδη αφου νυχτωσει
Εγω περασα μεγαλη λαχταρα σημερα το πρωι!!θα πηγαινε ο ξαδερφος μου να μας παρει εισητηρια…(εγω θα πηγαινα κανονικα αλλα τελικα το εχασε ο αλλος στα χαρτια και πηγε…) και ηταν στο τσακ να φυγει διοτι ειχε τοσο κοσμο και βαριοταν…τελικα τον καταφερα με ενα μπουκαλι σε καποιο μαγαζι…:D:D:D
αν πας 27 Μαΐου μόνο emo θα δεις στο Mall
Χααχαχαχαχα!
Sorry ρε Rasput αλλά…XAAXAX.
Κορυφή.Λέει:Περίμενα 7 ώρες και πήρα το πρώτο friking TICKET ρεεε!Όνειρο ζωής…Βέβαια γράφει 1000 αλλά στα @@ μου εγω πήρα το πρώτο…:lol:
Ρε ανώμαλοι άνθρωποι…Εισητήρια θα έιχε και πιο μετά και αύριο και μεθαύριο.Ήρεμα.Όσοι θέλουν να πάνε θα πάνε.Όσοι θα…το σκεφτούν και θα δούνε τι παίζει κλπ κλπ,ε θα πάρουν τα @@ μου και θα το χαρώ κιόλας.Θα τους ξαναδείς ποτέ ρε μεγάλε;Μας κάνεις και χάρη.Η θες ή δε θες, τι θα το σκεφτώ και μαλιακιουες.
Λοιπόν κατι άλλο.Στη σκηνή βγαίνουν συνήθως (καλοκαίρι), λίγο πριν νυχτώσει, αλλά εδώ αφού θα παίξουν Μάη δε νομίζω να μην έχει νυχτώσει.Τι δε νομίζω δλδ, θα βγουν νύχτα σαν τουσ κλέφτες.
Οι πόρτες ανοίγουν 5:30 αλλά επειδή είναι Ελλάδα και didi, βάλε 6,6+.Τεσπά εμείς θα πάμε 7:30-8 και με τσαμπουκά θα μπουνε μπροστα.Μετα ξύλο! 8O:lol:
Αρχιδατο ποστ.Μμ.
Να πω ότι πηγαίνοντας να πάρω τα μπιλιέτα, το ΑΤΜ της τράπεζας χάλασε και μου κράτησε την κάρτα κατά την ανάληψη… Ευτυχώς μέσα σε 10 λεπτά πήρα την κάρτα πίσω, πήρα χρήματα από αλλού και αγόρασα τα πολύτιμα χαρτάκια… ουφ…
Αχ, καημενουλια μου…
[SPOILER]Εγώ περίμενα 40 δευτερόλεπτα! :lol::lol::lol:
7 παρά πήγα και ήμουν τρίτος στην ουρά. :D8)
Συγνώμη, δεν άντεξα στον πειρασμό… :p[/SPOILER]
Εγω καθολου,εστειλα αλλον να τα παρει
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΛΟΙΠΟΝ:!:
Ας γιορτασουμε διαβαζοντας.Σκατα.
πραγματικα τι πικρα ειναι αυτη…
και εγω σημερα με ολα αυτα εχω ορεξη να βγω να πιω και να κανω σαματα αλλα πρεπει να διαβασω κωλοπιθανοθεωρια και μαλακοστατιστικη…
μην ανυσηχεις γλυκε μου ομως θα σε φτιαξω εκεινη την μερα…
διπλα μου θα σαι ε… θα σε λουζω με μπυρα… :naughty::naughty:
Ποσες μερες λετε να εχω ακομα να πεισω τον πατερα μου;;
Αλλιως συνεχιζουμε το ψηστηρι για καμια ευκαιρια της τελευταιας στιγμης (κανενα που δε θα παει τελικα ή κανενα που το πηρε να το πουλησει εστω λιγο παραπανω)…
Χαχαχαχα γουσταρω
βσκ,τελικα δεν λεει και τοσο,γτ εγω ξυπνησα με την ησυχια μου κατα 10,ηπια καφεδακι,αραξα λιγο,εφαγα και μετα πηγα κατα 2,περιμενα κανα 20λεπτο max και γυρισα 3 παρα σπιτι…οπωτε σκεφτομαι τωρα,βλεποντας και τοσα ποστς,πως οι πρωινοι τον ηπιαν λιγο,ενω εμεις το βγαλαμε πολυ ανετα…:p:p
Για αρενα μια-δυο,για τα αλλα μπορει κ 113 εκτος κι αν μας την πεσουν οι ξενοι.70κ οι AC/DC Ελλαδα με τπτ.
εγω θα στειλω τον ξαδερφο να το παρει μεσα στη βδομαδα…8)
Πήρα!!!
στα 60αρια υπαρχει αριθμηση?
Δεν έχεις κι άδικο, αλλά θα στο θέσω ως εξής:
Πρωινοί = τον ήπιαν χοντρά, λιώσανε
Μεσημεριανοί = σε καλύτερη μοίρα από τους προηγούμενους, περίμεναν όσο για να πληρώσουν π.χ. ένα λογαριασμό της ΔΕΗ
Απογευματινοί = οι μεγαλύτεροι άρχοντες, δεν περίμεναν καθόλου και γελάνε με όλους τους άλλους! :lol::lol::lol::lol: