Απογευματινοι < Στειλαμε γνωστους και αγαπημενους, λυτους και δεμενους, Χανσελ και Γκρετελ και τα πηραν για μας.
[CENTER][SIZE=“6”]
OWNED![/SIZE][/CENTER]
Απογευματινοι < Στειλαμε γνωστους και αγαπημενους, λυτους και δεμενους, Χανσελ και Γκρετελ και τα πηραν για μας.
[CENTER][SIZE=“6”]
OWNED![/SIZE][/CENTER]
No 01097 … και χωρίς να κουνηθώ απ’το σπιτάκι μου!!
Να’ναι καλά το αδερφάκι που πήγε και τα πήρε… Μαζί με εσάς του υπόλοιπους ΠΟΛΥ πρωινούς
Ηρθε και η sister λοιπον…
[SIZE=“5”]ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΕΧΩΩΩΩ!!![/SIZE]:yahoo::yahoo:
Πρωινοί = τον ήπιαν χοντρά, λιώσανε(αλλα ομως οσοι ηθελαν 90αρια επρεπε να πανε πιο νωρις…)τα δικα μου 10 παρα η ωρα και κερκιδεσ 7,9 ειχαν τελειωσει…)
Μεσημεριανοί = σε καλύτερη μοίρα από τους προηγούμενους, περίμεναν όσο για να πληρώσουν π.χ. ένα λογαριασμό της ΔΕΗ(το παιζουν χαλαροι…αλλα ομως ετρεμε το φυλοκαρδι τους μεχρι να παρουν το εισητηριακοι και τωρα το παιζουν ανετοι…)
Απογευματινοί = οι μεγαλύτεροι άρχοντες, δεν περίμεναν καθόλου και γελάνε με όλους τους άλλους! (πολλοι γελανε πολλοι κλαινε που προλαβαν και πηραν 70αρια στο πεταλο…απεναντι απο την σκηνη…
p:p:p)
Οσο για μενα ξυπνησα και περιμενα στο κρεβαττι και μου εφεραν το εισητηριο…πρωινο να επαιρνα πιο πολυ θα αργουσε…:p:p
Το πήρα κι εγώ. Αναμονή 1 ώρα και ένα τέταρτο. 12 μιση πήγα και 2 παρά τέταρτο το είχα στα χέρια μου!!! Τσίμπησα και αφισάκι!!!
Η ειρωνεία με την αναμονή είναι ότι πέρασα και γύρω στις 3 μιση 4 παρά από Πανεπιστημίου και ήταν μόνο καμιά δεκαριά άτομα μέσα στην στοά:(, ουρά μηδέν!
Και να πώ και ένα μπράβο στον κόσμο (τουλάχιστον για την ώρα που περίμενα εγώ, αλλά και το πρωί απ΄οτι μου είπαν φίλοι), ο οποίος ήταν άψογος!!
Τα καφριλίκια που έγιναν στη Μαντόνα να τα χαίρονται τα ζώα που είναι και κυριλέ τρομάρα τους.Πέρναγα απ΄έξω (σιγά μην πλήρωνα για να δω Μαντόνα) και έπαιζε full σπρώξιμο, βρισίδια και κάποιες ψιλές:lol:
Τι “owned” ρε γαβ γαβ!
1ον: Ξεχνάς τη μεγάλη διαφορά ότι εσείς που τα πήραν άλλοι για σας δεν είστε άρχοντες, αλλά κοινοί καβατζαδόροι ή ρεμπεσκέδες! [-X
2ον:
Να σε πήγε μέχρι να πάρεις τα νέα, και τώρα το παίζεις υπεράνω! Ουστ!
3ον: Εγώ μετά τα εισιτήρια πήγα και για CD!
:!:
Οι μεταλάδες είμαστε μια μεγάλη οικογένεια, αυτο είναι αλήθεια !!! Και δε το λέω ειρωνικά.
Ω ναι ειμαι και εγω κατοχος!:D:D:D δεν περνανε οι μηνες ρεεεεε!
4 εισιτήρια στην 10 τομέας Α σειρά 2 θέση 67-68-69-70 !!! Κανονικότατη κοπάνα από το γραφείο σήμερα !!! Ας ελπίσουμε πως ο Angus δε θα γκρεμοτσακιστεί από κανένα δέντρο !!! Πιστεύετε πως θα έχει support ?? Μακάρι να είναι οι Answer ή oι Αirbourne !!! Οι πόρτες έλεγε η αφίσα πως ανοίγουν στις 17:30…Αργά δεν είναι !!! Άντε, να έρθει ο Μάιος !!! Τα εισιτήρια μέχρι τότε σε θυρίδα στην Ελβετία !!!
Ευγε αγορι μου! Ακριβως ετσι.
16:30 εφτασα, 16:35 και τα μαγικα χαρτακια ηταν στα χερια μου.
Αρενα και ξερο ψωμι ρε. Γινεται να ακουγεται το πιο αγνο ροκ εν ρολ, κι εγω να καθομαι?
Ασε που αυτοι που ειναι στις κερκιδες θα κανουν κυκλους απ τα κυαλια στα ματια. Οποιος εχει παει εστω και μια φορα ΟΑΚΑ ξερει.
Εγώ αύριο εισητηριάκι, έλεος πέρναγα σήμερα από ticket house και δν είχα αρκετά λεφτά ενώ στην ουρά ήταν ελάχιστοι. Τέσπα για Μαντόνα είχα πάει 4:30 με 5 και κατά τις 7 + πήρα εισητήρια, με την ουρά εκείνη την ώρα να φτάνει την Ιπποκράτους, που σημαίνει ότι συγκριτικά η συναυλία θα αργήσει πιστεύω να γίνει sold-out, αν τελικά γίνει ποτέ…
46 και σήμερα!(Θα τους δω και Μιλάνο):p:p
Να γίνει SPAM αμέσως ο κύριος Μητσοτάκης!!!Πετάξτε τον όξω!
Ρε παιδια να ρωτησω κ εγω. Ενδιαφερομαι για το εισητηριο των 70 Ευρω. Αυριο θα να παρω. Εν το μεταξυ ο ξαδερφος μου εχει ηδη παρει το ιδιο 70 ευρω. Το ερωτημα μου ειναι: Οι θεσεις ειναι αριθμημενες ; Δηλαδη μην παμε μαζι ως στο ΟΑΚΑ και μετα μεσα στην συναυλια ο ενας βρισκεται στην αλλη ακρη και ο αλλος στην αλλη. Παιζει κανενα τετοιο με τις θέσεις ; Ειναι αριθμημενες κλπ ; ή απαξ και μπεις καθεσαι οπου θελεις ;
Αυτό προσπαθούσα απόψε να εξηγήσω μέσω τηλεφώνου στη μάνα μου, που μου γκρίνιαζε επειδή πήρα τα ακριβά εισιτήρια, “λες και θα πάθετε τίποτα αν κάτσετε στην κερκίδα και τους ακούσετε σαν άνθρωποι”. Μα βρε μανούλα μου γλυκιά, δε θα πάμε να παρακολουθήσουμε ρεσιτάλ πιάνου με συνοδεία κουαρτέτου εγχόρδων, σε ΡΟΚ συναυλία πάμε! [-X
Η Αρένα είναι για τους Άντρες!8)
Κερκίδα = DVD σε ΠΟΛΥ μεγάλη οθόνη…
Ακουω και λενε μερικοι μερικοι οτι οι πρωινοι τον ηπιαν και αλλα τετοια γλυκαναλατα…
Σας περασε απο το μυαλο οτι μπορει να γουσταραμε να ειμαστε εκει απο τα χαραματα για αυτη τη μεγαλη μπαντα που ακουει στο ονομα AC DC…??
Εκανα λογαριασμό με αφορμή αυτό το ποστ. Ωραίοι ρε μάγκες, ρισπεκτ. Και εγώ από νωρίς το πρωι ήμουν και γούσταρα κιόλας. Αφήστε τους άλλους να καμαρώνουν που το πήραν άνετοι…Απλά δεν καταλαβαίνουν.
ΤΡΕΛΑ ΣΤΙΣ 28 ΜΑΙΟΥ
rasputin είσαι θεός ρε. Για την καύλα μας πήγαμε στην ουρά. Το να περιμένεις σε ουρά να πάρεις εισητήριο AC/DC δεν είναι το ίδιο με το ΙΚΑ ή την εφορία… Άστους ξενέρωτους να μιλάνε…
Εμμμ… προφανώς.
Πλακίτσα κάναμε ρε μαν, you know? :-s
Freaked, το ίδιο ισχύει και για σένα νέος ε.
edit: ρε crabsody… έλεος.