No mercy for the bad if they want it
No mercy for the bad if they plead
No mercy for the bad if they need it
No mercy from me
πρωί πρωί και εντελώς μεθυσμένοι …
Ναι ρε raspu. Πλάκα κάνουμε γμ την τρέλα μου.
Εμένα μάλιστα μου έσβησε το post ένας karvou και μου λέει ότι σου έκανα και προσωπική επίθεση 8O
Οκ χιούμορ 0 ο τύπος, εσύ πιστεύω να μην παρεξηγήθηκες.
Sorry, kourou όχι karvou.
να γιατί εγώ τρώω όλο το βρίσιμο!! :lol:
Πιστεύει κανείς πως ο διάδρομος στη σκηνή θα είναι όντως τόσο μακρύς;
Sorry re. :lol:
Ο Διάδρομος θα είναι όντος μακρύς (και χοντρος 8O ) γιατί πάει ο Angus στο Let there be tiropites και ανεβαίνει στο ασανσεράκι.Είναι στάνταρ σε όλες τις (open air) συναυλίες.
Howdy κι απο εμένα. Παρήγγειλα τα εισιτήρια σήμερα το βράδυ από το ticketpro. Λοιπόν τώρα βλέπω ότι στο Orders List εμφανίζονται 2 παραγγελίες και αναγράφεται:
Payment Delivery
Ready to pay Ready to delivery/pick up
Αυτό αναγράφεται για 2 παραγγελίες. Η αλήθεια είναι ότι έκανα και μία παραγγελία δοκιμαστικά το μεσημέρι χωρίς όμως να δώσω αριθμό πιστωτικής κτλ? Τώρα τι γίνεται? Περιμένω απλά email? Και αν μου έρθουν κι αλλα εισιτήρια τι γίνεται? Μπορώ να τους πάρω τηλ ή θα με βρίσουν?? Ξέρω ρωτάω πολλα αλλά πελάγωσα τώρα μιας και μιλάμε για 5χ99=495 ευρώ η παραγγελία…#-o
Λογικά θα τηρηθούν, αφού θα τηρηθούν και οι θύρες και τα τμήματα στις θύρες… :-s
Σιγά ρε, στα @@ σου αν δεν έδωσες πιστωτική. Κάνε 1 clear τα cookies, Φτίαξε 1 νέο account και μετά βάλε νέα παραγγελεία με πιστωτική.
Μη με φτιαχνεις τωρα κραμπ…Το αγαπημενο μου κομματι απο τους θεους…
@xxxloko: Οχι δεν παρεξηγηθηκα απλα γραφοντας αυτα ο καθενας θα νομιζει οτι εμεις αλλη ορεξη δεν ειχαμε να παρουμε εισητηριο AC DC πρωι πρωι και στριμοχτηκαμε για την αναγκη…Πραγμα που δεν ισχυει…
Απλα το ξεκαθαρισα…
Ok.
Μονο για τις κερκιδες ειναι αριθμημενες οι θεσεις, ετσι;;
Γιατι στην Αρενα θα ειχε αριθμους στο δαπεδο και θα λεγε “ΣΤΑΣΟΥ ΕΔΩ” ??
εχει αριθμημενες στις κερκιδες??? τι λετε ωρε??
:lol::lol:
Το άλλο θέμα είναι ότι όλοι όσοι πήραν αρένα νομίζουν ότι θα βλέπουν τέλεια…όλοι δηλαδή θα στριμωχτείτε στα πρώτα 50 - 60 μέτρα?
Ανέβηκα και εγώ Θεσσαλονίκη με παρέα και πήραμε 70άρια στην 33Α.
Πήγαμε κατά τις 6:30 στο ολύμπιον και είχε κλείσει.:?
Μετά ticket house με 0 κόσμο.
Τα 90άρι και της αρένας είχαν εξαντληθεί…άκουσα ότι περιμένουν αύριο κατά τις 11.00 από Αθήνα 2000 90άρια.
EΕΕΕΕΕΕ??? ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ.
εχουμε κανα αλλο νεο απο το μετωπο?? σημερα εχει μαζευτει καθολου κοσμος η μπα??
χαααα καλό!!!
Ελπίζω να πάρω την ημέρα της συναυλίας…
εγω σημερα που πηγα στις δεκα και μιση, ενα τεταρτακι περιμενα μονο. ουρα ειχε μονο στη στοα.
10:45 ειχα τελειωσει και τσιμπησα το εισιτηριακι μ για αρενα8)