Ac/dc στο oaka, 28/5/2009

το τσιμπησα κ εγω το εισητηριακι μου,δε χανεται τετοια συναυλια!!!λογικα δεν θα φυγουν ολα?

Τσίμπησα κι εγώ 2 για αρένα!Δεν έχει μεγάλη ουρά πλέον,σε 3 λεπτά ήμουν έτοιμος.¶ντε,112 και σήμερα:D

Εμεις οι υπολοιποι που δεν τα εχουμε καταφερει ακομα ποσες μερες προθεσμια λετε να εχουμε;;

Πηρα κι εγω το εισητηριακι μου (εισητηριαρα για την ακριβεια-80 γιουρα) για την αρενα !!!

Aμα βρεις σφυρα μου.:stuck_out_tongue:

Καλησπέρα
Τα 90άρια όπως προείπε και ο Soundgarden στη Θεσ/νικη έχουν τελειώσει…
Όσο για τον αν θα διατεθούν κι άλλα 90άρια στη Θεσ/νικη κανείς δεν ξέρει με σιγουριά.Μίλησα με didimusic και με παρέπεμψαν γι αυτό το θέμα στο ticket house,το ticket house Θεσ/νίκης θα ανοίξει ξανά από τις 17:30-20:30 σήμερα.Πήρα λοιπόν ticket house Αθήνας να ρωτήσω αν υπάρχει περίπτωση να διατεθούν κι άλλα 90άρια Θεσ/νίκη δεν ήξεραν με σιγουριά και μου είπαν να ξανατηλεφωνήσω κάποια στιγμή αργότερα,χωρίς φυσικά να μου πουν πότε αργότερα…
Τα συμπεράσματα δικά σας…

Και ήμουν έτοιμος να γράψω ότι απλά τέλειωσαν χθες…και ότι «λογικά» σήμερα θα έφερναν αλλά…:-k

Α για τα vip μιλάς…είπαν για 2000 εισιτήρια μάλλον…

Για την αρένα θα έφεραν και άλλα φαντάζομαι.

τα τσίμπησα κι εγώ τα εισιτηριάκια…
11:30 και ήταν σαν μια απλή μέρα στο ticket house…δεν υπήρχε ψυχή,τα πήρα σε 10 δευτερόλεπτα…και με την ευκαιρία πήρα και amon amarth και soulfly…κανονική κατάθεση έκανα σήμερα… :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:
θα χρειαστεί μπόλικο promotion αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα το καταφέρουμε έστω και οριακά το sold out…
αν και στα φρύδια μου…όσοι πιστοί προσέλθετε…και όποιος τους χάσει,έχασε… :stuck_out_tongue:

44 και σήμερα
112 και σήμερα

Άντε να περνάνε οι μέρες!!!

Θα έχει στανταρ απ’εξω καλούς ανθρώπους που θα πουλάνε κάτω του κόστους…

Μόλις πήρα κι εγώ το δικό μου! Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είχα τελειώσει. 21928 το νουμεράκι…Let there be ROCK!

Ενημερωτικα για οσους ενδιαφερονται να κανουν τη γλοιωδη αυτη δουλεια της μαυρης αγορας ή που ενδιαφεροναι να παρουν απο αυτη να ξερετε οτι οι τιμες στα μαυραγοριτικα για τη συναυλια της Αθηνας ειναι στα 200-240 ευρω…

Οχι τιποτα αλλο μη σας πιασουν κοτσους…

Ελπιζω να τους επηρεασει λιγο και η οικονομικη κριση και εκει οταν θα πλησιαζει η συναυλια αν τα καταφερω να παρω τιποτα γυρω στα 120-150?. :smiley:

Βρες εισητηρια να σαι σιγουρος κ αμα δε βρεις ακρη το πουλας ανετα τις τελευταιες μερες.

Πήγα το απόγευμα και πήρα εισιτήρια. Ψυχή δεν υπήρχε. Κυριλέ και χαλαρά.
Και για KREATOR από εκεί.

Το άλλο δεν το σκέφτεται κανείς.Και ειδικά όσοι είναι από επαρχία.Καλά θα πάτε ΟΑΚΣ αλλά πως θα γυρίσετε μετά :wink:
Έχουμε στην Αθήνα ως γνωστόν και το τελειώτερο συγκινονιακό σύστημα.ΔΛΔ μάλλον θα έχει κλείσει το Μετρό όταν τελιώσει η συναυλία ή θα έχει 1-2 τραίνα.
Αυτοκινητάκι μου γλυκό πόσο σε αγαπώ. :stuck_out_tongue:

:eek::o:oΑμαν μη μου λες τετοια τωρα και με βλεπω να το πηγαινω σερι ποδαρατο στον κηφησσο και λεωφορειο για σπιτι…α ρε αθηνα με τις σαπιλες σου…

ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΤΩΝ 80Ε ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ. ΑΠΟ ΣΑΛΟΝΙΚΑ ΤΟ ΤΣΙΜΠΙΣΑ…

ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΥΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΛΑΙΒ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ???

ε λογικά θα βάλουν κανα τρένο παραπάνω αν τελειώνει αργά… εδώ έβαλαν σ’άλλους κι άλλους

αλλά έτσι κι αλλιώς ηλεκτρικό έχει και μέχρι τις 2:30 (έντιτ: α, βλακείες λέω, μόνο παρασκευοσάββατο αυτό :stuck_out_tongue: - άκυρο)

ξερει κανεις ποσα εχουν πουληθει μεχρι στιγμης???

αυτο σκεφτομαι κ εγω,ποσα να εχουν μεινει?:smiley: