χ8ες παντως πουλη8ηκαν 25000 περιπου…εγω σημερα πηγα κατα τις 10κ30 και δεν ειχε παρα πολυ κοσμο
μαλιστα δεν περιμενα καθολου γτ ηταν μια φιλη μου εκει οταν ηταν να ζητησει τικετς και την προλαβα και μου τα πηρε αμεσως :p:p:lol::lol:
Mημπως αυτοι οι “καλοι ανθρωποι” λεγονται μαυραγοριτες?
Πηρα κι εγω το δοξασμενο εισητηριο!!Ειμαι περιεργη να δω ποσο γρηγορα θα εξαντληθουν.Μαλλον αρκετα γρηγορα αν κρινω απο τις ουρες…
Στη Madonna ας πουμε.
Ποια μαντονα ρε, δω βαλανε στους εβανεσενς ναουμ
Στην θεσ/νικη δεν υπαρχουν 90αρια και επειδη θα τουσ δουμε αρενα στην πραγα θελω να μαθω εαν υπαρχουν ακομα στην αθηνα 90αρια
Τωρα σοβαρα πιστευετε οτι μπορει να γινει σολντ αουτ; Μιλαμε για 90000 εισιτηρια ε.
Ποτε ξανα εχει μαζεψει ροκ συναυλια στην Ελλαδα τετοιο αριθμο ατομων; Μια και μοναδικη. Και ειχε αναχθει στο γκλαμουρους ηβεντ της χρονιας και ειχε γινει και τρελο προμοσιον, πραγματα που δε βλεπω να ισχυουν στην περιπτωση της συγκεκριμενης συναυλιας. Σημερα ο κοσμος ηταν ΠΟΛΥ αραιος και επαιρνες ανετα, οπως σε καθε συνηθισμενη συναυλια. Οποτε μην αγχωνεστε οσοι την τρεναρετε τη φαση, μην περιμενετε ομως να πατε και τελευταια στιγμη και να βρειτε αρενα η στα 90αρια.
Εdit για το φιλο αποπανω: Ειχε 90αρια κανονικα σημερα στην Αθηνα.
Ποια 90.000 εισιτήρια???8O
Δεν έχουν τυπώσει τόσα.
70.000 είναι οι θέσεις…πάρα πολλές θύρες πίσω από τη σκηνή θα είναι άδειες φυσικά…οπότε?
Μόνο σε αυτή την περίπτωση θα είχε 90.000…όλες οι θέσεις + αρένα.
Κάποιος ανέφερε παλιότερα για 60.000 max.
Τα εισιτήρια στην Μαντόνα ήταν κοντά στα 75.000. Οπότε κάπου τόσα θα είναι και τώρα.
Πέραν αυτού όμως, έχει μαζευτεί τόσος κόσμος σε ροκ συναυλία, δύο φορές: Pink Floyd το '89 και Rolling Stones το '98.
Ε, ας ελπίσουμε να γίνει παράδοση το “μία φορά τη δεκαετία”
Ξέχασες ότι θα σκάσουν και τα μισά Βαλκάνια να ουμ …
Ω ρε φιλε, τι πανεμορφο συναισθημα!!! Μολις καταφερα να παρω και γω τα εισιτηριακια στα χερια μου σημερα το απογευμα μπορεσα να καταλαβω πως νιωθατε οσοι τα ειχατε καταφερει νωριτερα!!!
Εγω βεβαια ως τσιπης Σκωτσεζος πηγα στα “φθηνα” (φθηνα με 60 ευρω:lol::lol::lol:) αλλα μου εκατσε πολυ καλη θεση, δεν το περιμενα. Θυρα 26, τμημα Γ, δηλαδη ΑΚΡΙΒΩΣ στο κεντρο του γηπεδου!!:yahoo: ΟΚ μπορει να ειναι πανω διαζωμα αλλα απο το συγκεκριμενο σημειο θυμαμαι και απο το ποδοσφαιρο πως βλεπεις τελεια!
Αντε, αντε, 4 μηνες ειναι, θα περασουν, υπομονη αδερφια!!:roll:
μαζι θα μαστε ρε :lol::lol:
Για όσους ανησυχούν για το αν έχει τρένο μετά τη συναυλία δεν θα έπρεπε. Θα μπούμε όλοι στο Rock N Roll Train της σκηνής!!!
on the highway to hell!!!
Εγώ μόνο να σας πώ, πως αν εχουν το setup που είχαν και στην προηγούμενη περιοδεία, τοτε θα υπάχει
ένας τεράστιος πύργος που ορ8ωνεται στη μέση της αρένας. Τα video monitors θα φαίνονται μια χαρούρα ομως. Εγώ προσωπικά, μετά το λάθος να πάω καερκίδα στους Stones, δεν ξανακάνω τέτοιο πράγμα.
Το πολύ 70,000 εισητήρια πιστεύω θα έχουν βγει…λογικά θα γίνει sold out αλλά μάλλον θα αργήσει λιγάκι. Εντάξει έχει και πολλές συναυλίες και είναι και σφηγμένος ο κόσμος. Εγώ πάντως αυτά τα λεφτά τα κραταγα τα τελευαία 15 χρόνια!!! Δεν χάνεται αυτή η συναυλία λέμε!
κατα τη γνωμη σας ποια ειναι η καλυτερη θεση??:?
του ντράμερ
Δε το συζητάμε… η καλύτερη θέση είναι μπροστά μπροστά στην αρένα. Πας στήνεσαι από νωρίς στο ΟΑΚΑ και φροντίζεις να είσαι μπροστά από τα κάγκλεα
χαρηκαμε! καμια αλλη εκτος stage? δεν εχω ξαναπαει ο.α.κ.α, ρωταω σοβαρα τωρα…
Πάτα το σπόιλερ μπρε!
Στις κερκίδες δεν επιλέγεις θέση, οπότε αν πας κερκίδα θα πας όπου σε βάλουν. Αν σκοπεύεις να υποστείς το μαρτύριο της αναμονής πολλών ωρών για να είσαι μπροστά μπροστά, η αρένα είναι η καλύτερη επιλογή και η μόνη που μπορείς κάπως να “επιλέξεις” που θα είσαι