ευχαριστω πολυ! οποτε και των 90e ειναι κερκιδα ε?
αχ! να’στε καλα!!! ειμαι ασχετη!!! ευχαριστω για τη βοηθεια! και ηταν και x-press!!:bow2:
Το τσιμπησα σημερα το εισητηριακι…Νουμερο 22143 για αρενα…Καλυτερα οσοι ψηνονται να βιαστουν να παρουν εισητηριο γιατι φευγουνε γρηγορα…Οσο αναφορα την ερωτηση του φιλου πιο πανω η καλυτερη θεση ειναι μια…Αρεναααααααααα!!!
Hey, check pm mate!
Κοιτα, προσωπικα θα ειναι η πρωτη φορα που θα δω live απο εξεδρα.Δεν ξερω πως θα ειναι. Ομως παω εδω και μια 10ετια σε συναυλιες και ΠΑΝΤΑ παιρνω το φθηνοτερο εισιτηριο εαν εχω δυνατοτητα επιλογης… Ειδικα αυτη τη βδομαδα μονο εσκασα 123 ευρω για συναυλιες οποτε δεν με επαιρνε με την καμια για παραπανω. Επιλεον, ηθελε να ερθει και η αδερφη μου η οποια μου ειπε πως δεν εδινε με την καμια 80 γιουρα για αρενα…
Taking all the above into consideration, δεν ηταν και πολυ δυσκολο να αποφασισω!!!
Οπως το καταλαβαινω απο αυτα που λες, αν υπαρχει τεραστιος πυργος στη μεση της αρενας, ισως να αντιμετωπισουν εξισου μεγαλο προβλημα και οσοι προσπαθησουν να “στριμωχτουν” σε καλες θεσεις στην αρενα…
Anyway, δεν ξερω, απλως κρινοντας απ’οσες φορες εχω παει γηπεδο, ανω διαζωμα+κεντρο εχεις την καλυτερη ορατοτητα απ’ολο το υπολοιπο γηπεδο γι’αυτο και χαρηκα που μου “εκατσαν” τετοιες θεσεις…
Περα απο αυτα, σημασια εχει να περασουμε καλα, ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!
Καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λές. Κ εγώ στις συναυλίες κάνω τις καταθέσεις μου.8)
Απλά το είπα καθώς ειναι αμαρτία να πάς και να δείς το live απο monitor και γιατί
εμένα προσωπικά, στα μεγάλα live σε στάδια μου τη δίνει απίστευτα το delay.
Αλλα βλεπεις, άλλα ακούς κλπ. Πάντα βέβαια αναφέρομαι σε αυτά μου ενοχλούν εμένα, ετσι?
παιδιά εισιτήρια για acdc παίζει να έχουν περισσέψει?
υπαρχουν φιλε σιγουρα,για ποσο δεν ξερω
Καλά σε κάθισμα σε στάδιο δεν λέει με την καμία.Πήγε φίλος Queen καθίστος (αυτοί οι 2 queen που παίζουν τώρα) και έκλεγε γιατί δεν έβλεπε τπτ…Καλή παρακολούθηση από τα monitor.Τουλάχιστον εγώ έχω ζήσει να δω τον Angus να περνά δίπλα και να πετάει ιδρώτες.Α και μην σηκωθεί κανεις γιατί δεν θα βλέπουν οι πίσω
Τεσπά,επιλογή σας αλλά ειδικά αυτοί που θα τους δούνε πρώτη φορά και είναι ως 35 και εννοείτε ότι είναι fans είναι ανωμαλία να μην πάνε αρένα.Α και οι μπροστά στα κάγελα προσοχή γιατί θα έχει πολύ σπρώξιμο.
δεν ειναι τοσο τραγικα απο εξεδρα ρε παιδια, εξαρταται και απο το που θα καθεσαι…και αν πας αρενα και βρεθεις πισω πισω τι θα καταλαβεις?
Έλα τώρα. Αρένα όποιος θέλει πάει σε ένα λογικό σημείο μπροστά.
Κοίτα εξέδρα αν κάτσεις στο κέντρο που χαίρονται μερικοί είσαι κανά χιλιόμετρο από την σκηνή.Αν κάτσει μπροστά και πλάγια θα έχεις θέα(αν είσαι κάτω διάζωμα και μπροστά) αλλά ο ήχος έτσι που θα είσαι;
Τεσπά εγώ είπα ότι γούστα είναι αυτά αλλά αν είσαι ACDάκιας θα πας αρένα,τέλος.
εντάξει άμα πας πίσω σειρά θα χωθείς να πας μπροστά,που το πρόβλημα?
Σημερα πηρα 9αρια στην Θεσ/νικη.μερικα παιδια γραφουν οτι τουσ κατεβει ραδιο αρβυλα. Παντωσ σχετικα με το κοσμο πιστευω οτι πανω απο 50000-55000 με τιποτα δυστηχωσ. Αλλεσ εποχεσ το 89 PINK FLOYD KAI τρομερη αβαντζα για STONES το 98.Στην ελλαδα η ροκια δεν περναει anyway οσοι παμε να εισαστε σιγουροι οτι θα περασουμε φανταστικα.
Ας αρχισει το σταρ τα ρεπορταζ για τη συναυλια κ θα δειτε για ποτε τελειωνουν τα εισητηρια.
εντάξει άμα πας πίσω σειρά θα χωθείς να πας μπροστά,που το πρόβλημα?
Μπράβο πολύ έξυπνο.Από το να σπρώχνει και να πέσει και κανένας στην τάφρο γιατί δεν πας να σπρώξεις στην αρένα μπροστά;Μάλλον γιατί θα τις φας;
Υ.Γ.Πλάκα κάνω,ε, γιατί είναι ένας τύπος εδώ που μου σβήνει ποστ και λέει ότι επιτίθεμαι στους χρήστες :lightsabre:
Φίλε rockman66
το ότι την Τετάρτη το μεσημέρι και το απόγευμα δεν υπήρχαν 90άρια στη Θεσ/νίκη δεν είναι ράδιο αρβύλα αλλά γεγονός.
Μίλησα προσωπικά με ticket house Θεσ/νίκης γύρω στις 18:30-19:00 της Τετάρτης και το παιδί που έχει το δισκάδικο δεν ήξερε σίγουρα αν θα έστελναν και άλλα από Αθήνα, μου πρότεινε μάλιστα για πιο σίγουρα να κλείσω μέσω internet.Τα εισιτήρια στάλθηκαν Τετάρτη βράδυ και Πέμπτη πρωί πήγε φίλος και αγόρασε από το ticket house 2 εισιτήρια.Δε γνωρίζω πόσα στάλθηκαν και ελπίζω να φτάσουν να καλύψουν τις ανάγκες της Β.Ελλάδας.
Αυτά όσον αφορά την αποκατάσταση της αλήθειας…
Φιλικά
stalker9
Ντου δεν θα γινει???
Με λίγο καλή διαφήμιση μπορεί και να μαζέψει πάνω από 50.000…Μη γίνουν τα ίδια που έγιναν με τους Kiss…
Τότε απολύεσαι?:lol:
δεν λεω AC/DC αλλά και 80 + ευρο ?? έλεος. Θα μου πείς τα δινανε για την Μαντόνα οι AC/DC δεν τα αξίζουν ? Τα αξιζουν …
Το κακό είναι οτι απο το internet χρεόνουν και ενα 10% MIZA-convenience fee.