Μέχρι και σε πρωινάδικο (mega) είδα που λέγανε για AC/DC! Εδειχναν την ουρά! #-o Ρε τι αλλο θα δούμε!
πάντως αν κάποιος θέλει να γλιτώσει την ουρά για εισητήρια, μπορεί να πάει απόγευμα. Πολύ χαλαρά.
“Το κακό είναι οτι απο το internet χρεόνουν και ενα 10% MIZA-convenience fee.”
Δεν είναι μόνο αυτό φίλε gregt.
Όταν πάρεις από το Internet, πέρα από το 10% επί της αρχικής τιμής που σε χρεώνουν σε χρεώνουν και άλλα 8 Euro για την αποστολή…
Αν δεν έχεις δηλαδή την δυνατότητα να το παρεις αυτοπροσώπως ή έστω δι αντιπροσώπου ένα εισιτήριο π.χ. των 90 Euro θα σου βεί 107.
Αλλά AC/DC είναι αυτοί…
80 euro είναι καλή τιμή…και στους Metallica είχε τα ίδια και μάλιστα και ακριβότερα, και ήταν και στο χωράφι!Εδώ θα έχει και show και είναι και στο ΟΑΚΑ! Δυστυχώς αυτή είναι η βλακεία του Internet, να πληρώνεις κερατιάτικα…καλύτερα να πας εσύ και μάλιστα απόγευμα που είναι πολύ χαλαρά. Πάντως βλέποντας το νούμερο ενός φίλου χθες δεν πρέπει να πουλήθηκαν και πολλά…
Πήρα κι εγώ εισητήριο για αρένα!
Στο ραδιοφώνο πάντως, νομίζω στον Ρεντ, παίζει συνέχεια μια διαφήμιση για τα 10άδες φορτηγά που στις 28 Μαίου θα ξεφορτώσουν λέει τόνους εξοπλισμού, 200 χιλιόμετρα καλώδια και έναν κοντοστούπη τύπο με σχολική στολή…
Σταματα να με καυλωνεις απο τωρα.
{εμοτικο που αυνανιζεται με χαρα}:p:lol::lol:
για σαπορτ εχει ακουστει τπτ ?
παιδια, για ξενοδοχεια στην αθηνα για εκεινο το καιρο,που να κοιταξω ??
Eλπίζω να γίνει καμία να φέρουν τους Answer…:(Λιώνω τώρα το Everyday demons.
Eγω δεν θα παρω τικετι ελπιζοντας να μην ξεχασουν καποιοι την παλια καλη συνταγη…
Ολο και καπως θα τρυπωσουμε
κι εγώ εκεί είμαι…
να κρεμάσουμε κανα πανό rocking??? :lol:
και ναι είναι το καλύτερο σημείο στο οακα μαζί με την 10… :yes:
Ετσι οπως ειναι τωρα η σκηνη δεν φαινεται να ναι το καλυτερο σημειο.
Ποσο χαλαρα θα εχει διπλασιες σελιδες απο ροκγουειβ με Μεταλικα;
Ναι ρε παιδία. Μη πάρει κανείς μας εισητήριο. Πάμε όλοι να μπούμε έτσι. Τι τα θέλουν τα λεφτά οι διοργανωτές; Πάμε όλοι αβαβά και έτσι θα ψηστούν κι άλλα συγκροτήματα να έρθουν στην Ελλάδα. Αφού είμαστε μάγκες…
(Με όλη τη φιλική διάθεση αλλά με τέτοιο σκεπτικό, όταν μάλιστα όλα τα μεγάλα συγκροτήματα στο εξωτρικό δουλευούν με προπώληση, θα πάμε πολύ μπροστά)
Από ότι βλέπω στο σχέδιο,στις κερκίδες μόνο χωράνε γύρω στις 35.000-45.000 κόσμος.Τώρα στο γήπεδο δε μπορώ να υπολογίσω.Πόσα εισητήρια έχουν πουληθεί μέχρι τώρα?
Πάμε για sold out?
ισως να αργησει λιγο παραπανω απο οτι σε αλλες χωρες αλλα θα γινει πιστευω…:D:D
Χιχι άρα είμαι τυχερή που βρήκα στη 10
Το καλύτερο σημείο στο ΟΑΚΑ είναι αρένα, μη μου τη σπάτε εσείς οι καλοπερασάκιδες των κερκίδων
Ναι αν καταφέρεις να είσαι μπροστά εννοείται! Αλλά εγώ δεν είμαι και 2 μέτρα οπότε αν μπει κανένας μαλλιάς μπροστά μου δε θα βλέπω τίποτα όπως στους Maiden και σε τέτοιες συναυλίες δε λέει να μην βλέπεις…
ρε εντάξει θα χοροπηδάς εκεί,μία μπροστά μία πίσω,θα βλέπεις μωρέ:p.Το άλλο που σκέφτομαι είναι να μην παίξει καμιά ακύρωση τύπου Ρολλινγκ στόουνς και χάσουμε τα λεφτά μας
Αγαπητέ μου φίλε.Να είσαι σίγουρος ότι θα βλέπεις
Η σκηνή είναι ψιλά.
Δεν είναι μαλακασιώτησα.