Ac/dc στο oaka, 28/5/2009

ναι τι;

εσυ ban…αντε μην αρχισω τα μπινελικια…

Παιδιά ας σκεφτούμε λίγο λογικά.Το οτι μπορεί να μην τα έχει κάποιος,και το κατανοώ απόλυτα, δεν σημαίνει ότι είναι ακριβά.Αν είναι έτσι να το βάζανε 40 να τα δίνανε όλοι.Η τιμή είναι στον μέσο όρο της περιοδείας τους σε ανοιχτά στάδια.Και το λέω εγώ που την didi την σιχαίνομαι και θέλω να τους δω όλους εκεί μέσα να υποφέρουν!

με τετοια ορθογραφια δεν σε βλεπω ουτε στις ιχθυοκαλλιεργειες :stuck_out_tongue:

ροφλμαο.

edit: ταχυτητα αστραπη ο κυριος

Επισης δε σημαινει οτι επειδη ενας-δυο δε μπορουν δε πρεπει να γινει.

για τιμές έχετε δίκιο,είναι ανάλογα και τι θες να δείς,εγώ πχ που δεν πολύ ψήνομαι μου φαίνετε ακριβούτσικο…
αλλά πάντα είναι ανάλογα τι θέλει να δει ο άλλος!

Now playing: Eluveitie - The Somber Lay
via FoxyTunes

Αντί να προσεύχεσαι να ακυρωθεί, παρακάλα να δίνεις πανελλήνιες λίγο νωρίτερα ή λίγο αργότερα. Και αν είναι όντως μέσα στις εξετάσεις, παρακάλα να δίνεις ανήμερα μάθημα. Θα έχεις ελεύθερη την Παρασκευή και προλαβαίνεις να ταξιδέψεις Αθήνα. Αν θέλεις, όλα γίνονται… Κι εμείς δλδ, που δεν ξέρουμε καν τι θα κάνουμε το Μάιο, αν θα δουλεύουμε εκείνο το βράδυ σε καμιά βάρδια ή θα είμαστε καλά στην υγεία μας, τι πρέπει να κάνουμε; Να περιμένουμε το Μάιο μπας και βρούμε εισητήριο από κανένα μαυραγορίτη την τελευταία στιγμή; ΟΧΙ, δεν παίζει! [-X[-X

Παλι γκρινιάζετε για τις τιμές ωρε?:lol: Δεν λετε πάλι καλά που δεν θα παίξουν στο αμπελοχωραφο της Μαλακάσας?( αν και δεν ξέρω αν θα φερουν το show τους εδώ…)…Εγω παλι θα τους δω νωριτερα εξω και μπορεί να τους ξανατιμήσω και εδώ…:slight_smile:

Kαλα πανω στην απελπισια τ ειπε μια μαλακια, αμεσως να τον φατε…

Διευκρινιση: Το αν κατι ειναι ακριβο δεν εξαρταται απο τι τιμες εχει σε αλλες χωρες, παντως. Δεν ειπα οτι θα μπορουσε η εταιρια να το χει 20. Απλα λεω οτι μου φαινονται πολλα, χωρις να σημαινει οτι εγω η ο καθενας δεν θα τα δωσει…

Και παλι καλα που ερχονται επισης.

Όχι μη.Εκτός απ το sweden θα μεσολαβήσω και για δω να αλλάξουν τις ημερομηνίες μην μου σκας
Εσύ ban μην πετάγεσαι:p

Καθρεφτακι:p

Μα ειναι ακριβο.Ρωτηστε τον Βακιλλο τι λαηβ εχει δει με 17 και 20 ευρω στο Βελγιο.
Φιλος ειδε Gogol Bordello στην Λισαβωνα με 23 ευρω.Ποσα θα ειχε εδω αν ερχοντουσαν μονοι τους ?

Ωραιος ο αλλος,και γαμω η λογικη “αφου δεν θα παω εγω θα παρακαλω να μη γινει το λαηβ”.

Εγω ειδα γκογκολ με 14,20 ευρω :razz:

Εδω σε μπορντελο πας και με 20 ευρω!!!Κοτσο τον επιασαν

:lol::lol::lol:

εχω πει απο παλια οτι τα μονα συγκροτηματα που θα εδινα και 500 ευρα. ειναι οι ACDC & LedZepellin.
οποτε δε με νοιαζει το εισιτηριο.

[SIZE=“7”]ΛΙΠΟΘΥΜΙΑ[/SIZE]

θα ειμαι αυστρια τοτε αλλα δεν πα να γαμηθει…αεροπλανακι ελλαδα και AC/DC

Συγγνώμη μου συγκρίνεις gogol bordelo με ac/dc?Και δεν μιλάω μουσικά βέβαια,αυτά είναι υποκειμενικά,αλλά σαν μέγεθος στην μουσική βιομηχανία?Και η πορτογαλία είναι μια χώρα προορισμός για 99/100 γκρουπ.Ενώ η Ελλάδα όχι.Γιατί εκεί μπορούνε να το συνδιάσουνε με ισπανία/γαλλία κλπ,ενώ εδώ με τι?

24 παίζουν στην Βιέννη…