Ac/dc στο oaka, 28/5/2009

Πάντως, με δεδομένο ότι όλες οι συναυλίες έξω είναι sold-out, προβλέπω κύμα τουριστών από Ευρώπη, και κυρίως από Τουρκία, Βουλγαρία, Σερβία κτλ (αν δεν πάνε κι εκεί βέβαια…)

Των 80 είναι στο γήπεδο κάτω, και τα σπας όλα, και των 60 κάθεσαι και τρως ποπ κόρν!:p:p

ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!

Νταξ. Μαγκες, χιλιες φορες καλυτερα 80 και ΟΑΚΑ παρα 60 και Μαλακασα. Δεδομενα πραματα.

Πω, πρεπει να μαζεψουμε λεφτα για τον Φλεβαρη. Damn.

:yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:

[SIZE=“7”]ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!![/SIZE]

ενω εσεις ολοι χοροπηδατε απο την χαρα σας εγω σκοτωνω ανθρωπο…δεν με πειραζεουν τα 80 ευρω…και 150 να τα νε…αλλα αυτοι οι διοργανωτες…μας τα χουνε κανει καποιες φορες…μας βαλανε περσι kiss,blue oyster cult,mark knopfler μεσα στις εξετασεις και τωρα βαζουνε τετοιο ive μεαα στις πανελληνιες???δηλαδη λες η παω ac/dc και δεν περναω πουθενα…παιδια αν με βλεπετε καποιοι απο τους διοργανωτες ειστε αφανταστα ιλιθιοι…τεσπα…οσοι πατε να περασετε καλα!σας το ευχομαι ολοψυχα!

πανελληνιες μπορεις να ξαναδωσεις ,ac dc ομως δεν 8α 3αναδεις :lol::lol::lol:

Καταλαβαίνω 100% το πρόβλημά σου(και δεν κοροιδεύω), αλλά δε νομίζω οι ac/dc να βγάζουν πρόγραμμα της περιοδείας βάση των πανελληνίων εξετάσεων στην Ελλάδα…:stuck_out_tongue:

Οσοι λετε οτι ειναι μια χαρα τιμη δεν τα δινετε και σε μενα. Δεν γκρινιαζω απλα μην λεμε οτι μια χαρα 80 ευρω και χαχαχα.

μακαρι φιλε μου να ητανε ετσι απλα τα πραγματα…ειμαι και απο βεροια…να μουν καια παο αθηνα…κατι γινοτανε…12 ωρες πανε ελα!

Αν υπολογίσετε ότι για Αγγλία έδωσα ~75 + και κάποια έξοδα
και μια και δυο και τρεις χαρές είναι :P:P

QFT:wink::wink:

Σκατά στο κεφάλι τους. Εν μέσω Πανελληνίων…
Εύγε ρε! :thumbdown:

Εμ αυτα οντως προβληματα. Αν ησουν απο Αθηνα δεν ειχες προβλημα. Εξαλλου εκεινες τις μερες ελαχιστο διαβασμα ριχνεις… Και δεν θα δινεις κ την επομενη τπτ

τι να πεις ρε…ασε δεν ξερω που να ξεσπασω…περιμενεις κατι τοσο καιρο και σου λενε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!

Συγγνώμη αλλά όσοι παραπονιέστε για την τιμή,έχετε τσεκάρει τιμές στα ευρωπαικά στάδια?Τσεκάρετε πρώτα, και μετά μιλήστε.Στην Γερμανία κάνουν 85 αν δεν κάνω λάθος.Σίγουρα υπάρχουν και πιο φτηνά, αλλά και πιο ακριβά.

Οταν κλεινουν ενα μεγαλο γκρουπ στην Ελλαδα δεν κοιτανε συνηθως ποτε βολευει τον κοσμο,αλλα ποτε βολευει το γκρουπ.Δυστυχως.
Και πραγματικα δεν θα θελα να μουν στη θεση των παιδιων που δινουν πανελληνιες τοτε,πρεπει να φαγαν μεγαλη ξενερα(το’χα παθει κ εγω με Slipknot,αλλα νταξει καμια σχεση :Ρ )

Ε σου πα οτι εξω ειναι καλυτερα. Παλι πολλα ειναι… Και τι θα πει μετα, μιληστε… Εγω δεν ξερω αν θα τα χω τα 80… Γι αυτο μου φανηκε παραξενο που πολλοι εγαν τι καλα. Αλλα παλι ειπα δεν γκρινιαζω

AC/DC REEEE

εγω ξερω τι θα κανω,ξεκιναω προσευχες μπας και ακυρωθει,γιατι δεν παιζεται να παω,εκτος αν ερθουνε καλοκαιρι τιποτα τουρκια!!!

Δεν ειναι και λιγα 80 αλλα απ’το κατοσταρικο(στη ξεφτιλα)που περιμεναν οι πιο πολλοι καπως καλυτερα.Επισης παλι καλα που καταλαβαν οτι το χωραφι δεν τους χωραει.

Δυστυχώς, κατά 90% θα τους χάσω κι εγώ μιας και εκείνες τις μέρες θα βρίσκομαι στη βασική εκπαίδευση του στρατού.

Τουλάχιστον όμως θα τους έχω ήδη δει, δύο μήνες νωρίτερα, και μάλιστα σε κλειστή αρένα :smiley:

ban…