Ac/dc στο oaka, 28/5/2009

Στις 3 Φεβρουαρίου, που ξεκίνησε η προπώληση, είχα ακούσει στο μεσημεριανό δελτίο της ΝΕΤ ότι θα διατεθούν 65.000 εισιτήρια. Χωρίς να θέλω να προδιαθέσω αρνητικά, και κρίνοντας όσο μπορώ αντικειμενικά τα πράγματα, 65.000 άτομα να μαζευτούν στην συναυλία των AC/DC στην Ελλάδα μάλλον το βλέπω δύσκολο. Πιστεύω ότι το μάξιμουμ που θα έχει θα είναι 50.000, και στην απόλυτα καλύτερη των περιπτώσεων 55.000. Δεν είμαι και 100% σίγουρος όμως, οπότε μιά επιφύλαξη την έχουμε. :-k :slight_smile:

Το γιατι καποιοι πηγαν να συγκρινουν το τι εγινε στη συναυλια της μαντονα με τα εισητηρια και ποσο κοσμο ειχε με την συναυλια των ac/dc ειναι μια απορια.Καμια σχεση τα 2 μεταξυ τους. Στην μαντονα πηγε η καθε σαρα και η καθε μαρα απλα και μονο για να λεει οτι πηγε και τπτ αλλο. Στους ac/dc θα πανε καθε λογης ανθρωποι ανεξαρτητου μουσικης προτιμησης και ηλικιας.

οποτε μιση με μια ωρα νωριτερα και στις θεσεις μας!! ευχαριστω για τις συμβουλες! να’σαι καλα!:thumbup:

To oτι δεν θα γεμιζε απο Ελληνες ηταν σιγουρο.Αλλα το θεωρω απιθανο να μην ερθουν κι απο αλλες χωρες.

γινεται στο Ο.Α.Κ.Α να ειναι μονο μεταλαδες…δεν με νοιαζει ας ειμαστε και 20.000…ξανα λεω γινεται???να γινει τις πουτανας θελω αλλα οχι απο τον πολυ κοσμο αλλα απο το ξυλο…:D:D:Dσκεφτομαι οτι δεν θα γινει moshpit και ξενερωνω…:D:D:D

Αν κρίνω από αυτούς που είδα την προηγούμενη Τρίτη το πρωί τότε όχι :frowning:

Ε οχι και mosh στους acdc!

Γαμώτο τα ίδια λέει κι ο DM μου…
Μα είναι ξενέρωμα να πας να δεις τους AC/DC και να μην παίξεις λίγο ξύλο…

Listening to: Howard Shore - The Departure Of Boromir
via FoxyTunes

Οι acdc ειναι για ατελειωτο κοπανημα κατ’ εμε!
Mosh κανουμε σε αλλες συναυλιες!Να, για παραδειγμα, σ ενα μηνα ερχονται οι exodus αν ψηνεσαι τοσο για mosh!:smiley:

Μπα, άμα είναι έτσι θα κάνω στους Amon Amarth! :stuck_out_tongue:

Παιδία μη μαλώνεται.Όσοι είναι μπροστά θα φάνε τρελό ξύλο.Σας το υπόσχομαι :wink:

Παντως λετε πολλοι για το “πολυποθητο” soldout…

Νταξ σιγουρα αν γινει θα μπορουν κι αλλα μεγαλα ονοματα να ερχονται στην Ελλαδα.

Προσωπικα παντως δε μου καιγεται καρφι.

Ισα ισα οσο δε γινεται εχω ελπιδες. :smiley:

Αμα τυπωθηκαν συνολικα 65.000 εισητηρια συνολικα ποσα απο αυτα ειναι για αρενα;;

Τιποτα ρε, τζαπα ηταν!!:slight_smile:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!!!:smiley:

σιγά μην ήταν και τσάπα :stuck_out_tongue:

από τι ώρα λέτε ν αρχίσει να μαζεύετε κόσμος? :-k

Αυτοί που θα πάνε αρένα, μπορεί και από τα ξημερώματα. :stuck_out_tongue:

Έχει κανείς ιδέα πώς πάει η προπώληση για αρένα; Υπάρχει περίπτωση sold out μέσα στις επόμενες εβδομάδες;

(έχω πάρει, για ένα φιλαράκι μου ρωτάω που δεν ξέρει πότε θα μπορέσει να πάρει)

Μoshpit στους AC/DC δεν θα πρέπει να έχουν δει και οι ίδιοι τα τελευταία 40 χρόνια :lol::lol::lol:
Ο κόσμος θα είναι αρκετά διαφορετικός απ’ότι είναι σε μια μεταλ συναυλία οπότε τα περι ξύλου τα λαμβάνω ως αστείο και μόνο. Άσε που όλοι θα έχουμε μείνει μαλάκες από το show και θα χαζεύουμε τη σκηνή! Απλά δείτε τι γίνεται στις συναυλίες τους στο εξωτερικό…

…Σωστός…

παιδες θα ειναι και εγω εκει
αρενα παντα
τα καθισματα ειναι για τους γερους

τωρα γιατι μας τη λες ετσι ασχημα…ειναι απαραιτητο να ποδοπατηθουμε για να γουσταρουμε? ασε που πιστευω οτι ουτε ενας δεν θα ειναι καθιστος στις κερκιδες…δεν παμε να δουμε μπειζ μπολ με λιοσπορους…:metal: